HomeViestejäLuxonia30.9.2010 - Salamointivaihe

30.9.2010 - Salamointivaihe

Uusi ylösnousemusoire: verenvuoto nenästä. Kun heräsin aamulla, päätin meditoida lisätäkseni tätä Uuden Valon määrää. Noin 20 minuutin jälkeen nenästäni alkoi yhtäkkiä vuotaa verta. Selvitetäänpä mistä on kysymys... oppaat?

---

Me olemme plejadilaiset ystäväsi. Kun meditoit, työskentelimme virtapiiriesi parissa. Koko kehosi muuntuu, joka ikinen solu. Tämä tarkoittaa, että kehosi voi joskus toimia odottamattomalla tavalla, mutta ei hätää, olet kunnossa.

Useimmille Valotyöntekijöille kulunut vuosi on merkinnyt muutosta, monilla tasoilla. Muutto uudelle paikkakunnalle, kaiken sen irti päästäminen mikä ei palvele teidän uutta sinuanne, paikallaan pysyttelemistä kun keho käy läpi muutoksia, käytännössä kaikki on ollut muutoksessa vaikka kuinka olisi välillä tuntunut, että olette jumissa. Jos näkisitte Valon työstävän itseänne, olisitte ihmeissänne, sillä se on kuin kaikenvärisiä ja -sävyisiä salamoita kulkisi kehoissanne, välillä singahtaen ulos ja iskien takaisin.

Nenäverenvuoto tapahtui, koska nenäsi solut rakentavat itseään uudelleen. Olet muuntumassa uudenlaiseksi ihmiseksi, joka pystyy kantamaan sielutietoisuutta, korkeamman itsen tietoisuutta, luojatietoisuuttasi, enkelitietoisuuttasi ja enemmän. Rajoittuneesta ihmisestä lähes rajattomaksi ihmiseksi, mitä tietoisuuteen tulee.

Keho sinulla edelleen säilyy, mutta siitäkin tulee osa tietoisuuttasi. Se kertoo sinulle, miten ravita sitä, se ilmoittaa kun haluaa liikuntaa, voit asettaa sen autopilottiohjaukselle kun kävelet. Arvostat sitä aivan uudella tavalla. Se on sinun älykäs, itsekorjautuva, korkeateknologinen kumppanisi tällä matkalla. Tämä luonnollisesti tapahtuu kaikille ylösnousemuspolulla oleville.

Me jatkamme nyt kehosi työstöä (kyllä, niskassa tuntuu kunnon kipu) ja sinä, rentoudu. Me teemme työtä nyt tauotta huomisaamuun saakka, silloin tämä vaihe päättyy. Juo paljon vettä, se tasapainottaa kehoa ja pitää sen virrassa. Ja luota että olet kunnossa. Äläkä niistä nenääsi vielä.

---

Aha, en tiennytkään, että plejadilaiset ovat palanneet. Näin illalla ja aamulla vilkkuvia sinisiä valoja, mutta luulin, että he vain viestittävät tervehdystä jostain päin universumia.

Nyt itse asiassa tunnen sähkövirtauksia kehossani ja chakrojen säätymistä. Toivon, että kun illalla menen nukkumaan, he linjaavat meridiaanit. On jännä tunne kun se tapahtuu, tuntuu kuin meridiaaneja käytäisiin läpi pikkuruisella ompelukoneella, joka kutittaa. Pyytäkää oppaitanne tekemään se, se on hauskaa!

---

© Luxonian viestejä saa levittää vapaasti epäkaupallisiin tarkoituksiin sillä edellytyksellä, että sisältöä ei muuteta ja että viestin mukana toimitetaan linkki alkuperäiseen julkaisukanavaan: http://luxonia.com

 

< PrevNext >