HomeViestejäLuxonia29.9.2010 - Ruusu

29.9.2010 - Ruusu

Aloitetaan. Ruusuverkko on auttanut samalla ylösnousemusspiraalilla olevia ihmisiä löytämään toisensa. Olet kokenut monia koettelemuksia, jotka suunniteltiin poistamaan elämästäsi kaikki se mitä luulit tarvitsevasi, kun todellisuudessa tarvitset vain itsesi. Sinä olet avain, te kaikki. Yhdessä olette voima, luonnonvoima, elävä Kauneus ja Ilo.

Kuten ruusu, tulette kaikki samasta varresta, yhdessä muodostaen kauniin kukan ja vain yhdessä voitte olla ruusu. Yksinään olette terälehtiä, kauniita itsessänne mutta ilman ruusun kauneutta. Yhdessä muodostatte elämän ihmeen, elämän kauneuden. Ihaile ruusun kauneutta, opi siitä.

Jotkut teistä ovat herkempiä kuin toiset, joten te olette kukan keskellä, toiset, jotka ovat vahvempia, reunustavat kukkaa.

Kaikki te, yhdessä, olette sieluperhe joka voi yhdistyä kuin ruusun terälehdet. Tämä tuo uutta merkitystä elämiinne, kun tiedostatte kuuluvanne samaan ruusuun.

Jokainen sielu kuuluu johonkin sieluperheeseen. Kaikki sieluperheet löytävät tien yhdistymiseen, monet tämän elämän aikana. Jotkut jatkavat yhdistymistä muissa maailmoissa, sillä tämä on ihmisen ylösnousemuksen aika ja jotkut sieluperheet eivät ole vielä kokeneet kaikkea, mitä ne valitsivat kokea. Kokemusmaailmoja riittää, tässä universumissa ja kauempana. Paljon kauempana.

Sinusta voi tuntua, että haasteet ovat olleet liian kovia ja että universumi on leikkinyt elämälläsi vain nähdäkseen kuinka paljon kestät hajoamatta tai hajoamisen kautta. Ei. Sinusta on tullut tyhjä ja paljas, jotta voisit kukoistaa täysillä.

Nyt olet valmis olemaan ruusu, hehkumaan omaa erityistä Valoasi, loistamaan sitä maailmalle. Olet enemmän kuin ennen, koska kannat uutta Valoa. Päästämällä irti kaikesta mistä vain ikinä pystyit, päästit irti myös vanhasta ihmisen Valosta. Alat nyt täyttyä uudesta Valosta, uudesta tasostasi. Luojatasostasi.

Me olemme enkeleitä jotka huolehtivat sinusta läpi jokaisen henkäyksesi, ajatuksesi ja tunteesi. Anna meidän nyt huolehtia ruususta joka olet sinä...

---

© Luxonian viestejä saa levittää vapaasti epäkaupallisiin tarkoituksiin sillä edellytyksellä, että sisältöä ei muuteta ja että viestin mukana toimitetaan linkki alkuperäiseen julkaisukanavaan: http://luxonia.com

< PrevNext >