HomeViestejäLuxonia26.9.2010 - Kysymyksiä ja vastauksia

26.9.2010 - Kysymyksiä ja vastauksia

K: Miksi energiani on niin alhainen?

V: Olet saanut uudentasoiset valokytkimet. Kun ne aktivoituvat, tunnet olosi energeettisemmäksi kuin koskaan aikaisemmin.

 

K: Milloin ne aktivoituvat?

V: Kun meditoidessa kohotat kundaliniasi, kytkimet lataantuvat.

 

K: Miksi tuntuu kuin olisin irrallaan kaikesta?

V: Se on osa ylösnousemusprosessia. Irrottautuminen luo tilaa. Tiedät, että tämä on totta, olet käynyt tämän läpi ennenkin. Tiedät. Usko.

 

K: Myös tämä usko on ollut viime aikoina hieman heikossa hapessa, miksi?

V: Irtipäästäminen on irtipäästämistä. Sinulla on jo arvot tallennettuna selkärankaasi. Seuraavaksi alat valottaa niitä meditoinnissa. Ne ovat sisäiset arvosi, sinun sisäinen Valosi. Sinun sisäinen uskosi. Usko.

 

K: Tiedättehän, että meistä olisi mukavaa taas alkaa elää jonain päivänä...?

V: Tiedämme. Ja sinä tiedät, että tulit saamaan aikaan tämän tässä elämässä, kohottamaan ihmiskokemuksen seuraavalle tasolle. Me tiedämme.

 

K: Hmmm, kundalini alkoi nyt itsestään kohota. Voidaanko tämä laskea mukaan siihen päivittäiseen 15 minuutin meditaatioon, kun olen aivan liian väsynyt meditoidakseni kunnolla.

V: Tämä lasketaan mukaan.

 

K: Kuinka monta virityskierrosta meillä vielä on edessä?

V: Nämä ovat lopulliset kytkimet.

 

K: Löytyisikö teiltä meille rohkaisun sanoja?

V: Kyllä.

---

Plejadilaisten huumoria!

Joskus tuntuu turhauttavalta vaan olla, niin kuin odottaisi jotain tietämättä mitä se on ja milloin se tulee. Onneksi saamme myös kokea voimanhetkiä, Iloa, viidennen ulottuvuuden energioiden liikettä ympärillämme, ja harvoina pieninä hetkinä olemme myös tietoisia suunnitelmasta ja omasta osuudestamme siinä...

---

© Luxonian viestejä saa levittää vapaasti epäkaupallisiin tarkoituksiin sillä edellytyksellä, että sisältöä ei muuteta ja että viestin mukana toimitetaan linkki alkuperäiseen julkaisukanavaan: http://luxonia.com

< PrevNext >