HomeViestejäLuxonia22.9.2010 - Plejadilaisnappeja!

22.9.2010 - Plejadilaisnappeja!

Eilen illalla minulla oli olo, että tämän päivän viesti liittyisi virteen, joka on pyörinyt päässäni viime aikoina, mutta ei. Kun heräsin, tunsin plejadilaisten korjailevan minua. Selvitetäänpä mitä nyt on meneillään!

---

Hei, me olemme jälleen kerran tulleet laittamaan kehosi järjestelmäalustaa kuntoon. Mehän kutsumme kehoasi alukseksi, niin kuin avaruusalukseksi. Me katsomme sitä kuin alusta, joka kuljettelee sinua paikasta paikkaan.

Kun kundalini nousee ja valottaa arvot, se tarvitsee näitä nappeja, jotta fuusio on mahdollinen. (Nappeja?) Kyllä, teknisesti hyvin edistyksellisiä, mutta kutsutaan niitä nyt napeiksi tässä yhteydessä. Otamme käytetyt napit pois ja laitamme uudet sisään. Ne myös pitää päivittää joka kerta kun taajuutesi kohoaa.

Niin kuin ennenkin, teemme kolmen päivän ajan virityksiä, tasapainotuksia ja tarkistuksia, tällä kertaa kolmena kierroksena. Sen jälkeen sinulla menee sopeutumiseen jonkun aikaa.

Selkäranka on suuri osa ylösnousemusta, siksi me teemme niin paljon muutoksia sinne. Se ei ole ainoastaan osa ylösnousemusta, se on ylösnousemuksen laukaisin, kuin painettaisiin Käynnistä-nappia. Valotyöntekijöiden ylösnousemus saa aikaan Maan siirtymän. Meidän näkökulmastamme te kaikki käynnistätte avaruusalustenne moottorit ja se voima läpäisee kaiken Maan ulottuvuudessa ja nostaa teidät seuraavalle tasolle, missä voimme kommunikoida vapaammin ja näette meidät selvemmin kuin nyt.

(Selkärangassa tuntuu toimintaa.)

Kyllä, pitääkin tuntua, sillä vedämme nyt käytetyt napit ulos nähdäksemme, mitä on tapahtunut poissaollessamme. Hmmm.

(Hmmm?)

Kyllä. Nappisi ovat aika hyvässä kunnossa, mikä tarkoittaa, ettet ole viime aikoina pahemmin meditoinut lisätäksesi valoasi.

(Kiinni jäin.)

Annamme sinulle kuitenkin tehokkaammat napit. Kun olemme täällä, teemme valotuksen puolestasi, mutta sen jälkeen ota joka päivä 15 minuuttia meditoimiseen, vaikka kevyeen meditointiin. Pyydä vain kundaliniasi kohoamaan ja homma hoituu sillä.

(Ok.)

Voit liikuskella hiljakseen, kun teemme tätä, mutta varovasti, kuten aina.

---

Plejadilaiset... mitä sanoa. Rakkaat ystävämme tähdistä. Näyttää, että kaikki ylösnousemustiet johtavat selkärankaan joten napit kiinni vaan!

---

© Luxonian viestejä saa levittää vapaasti epäkaupallisiin tarkoituksiin sillä edellytyksellä, että sisältöä ei muuteta ja että viestin mukana toimitetaan linkki alkuperäiseen julkaisukanavaan: http://luxonia.com

 

< PrevNext >