HomeViestejäLuxonia21.9.2010 - Feeniks-linnun nousu

21.9.2010 - Feeniks-linnun nousu

Oletko valmis? Me olemme.

Joskus ihmettelet, oliko oikeasti tarpeen valita haastavin tie eikä jotain muuta. Hyvin suuri osa Valotyöntekijöistä valitsi haastavan tien. Tämä elämä on kuin valmistuminen ihmiskokemuksen maailmasta. Se on kuin tohtorin väitöskirjan kirjoittamista kaikista opituista asioista samalla kun niistä päästää irti, puhumattakaan sivussa tehtävästä täysipäiväisestä Maan Ylösnousemustyöstä. Onnittelut teille kaikille!

Olemme takaisin John Lennonin kappaleessa Imagine. Kuvittele maailma ilman maita, omistuksia, uskontoja, ahneutta tai nälkää. Niiden sijaan on jakaminen ja veljeys; rauha maassa joka on yksi. Hymyilet, koska nyt tiedät, että se voi olla totta. Sielussasi se on jo. Olet avannut silmäsi. Tiedät mitä luoda.

Tämä kesä on ollut syväsukellusta tiheyksiin ja samaan aikaan harjoittelua lentämisestä korkeuksissa. Tätä voitaisiin kutsua viimeiseksi pesukoneohjelmaksi ja nyt sinut on lingottu läpikotaisin. Jos nyt kysymme, kuka sinä olet, vastaus riippuu siitä, mistä näkökulmasta katsot itseäsi. Sinusta on tullut moniulotteinen, vaikka et ole siitä vielä edes kunnolla tietoinen. Tietoisuus kasvaa, ajassa.

Syyspäivän tasaus tasapainottaa sinut muutamassa viikossa. Hyväksyt kaiken minkä läpi olet kulkenut, ja ilmaannut kuin Feeniks-lintu tuhkasta. Te kaikki. Silloin arvostatte täysin haastavaa reittiänne. Olette olleet tietoisia meistä, enkeleistä, elementeistä, tähtioppaista ja muista, mutta ette koskaan olleet täysin tietoisia itsestänne. Nyt tulette tietoiseksi itsestänne ihmiselämän mestareina, ja otatte vastaan palkinnot kaikista läpikäymistänne kokemuksista.

Näetkö suunnitelman kauneuden? Kaikki miljoonat Valotyöntekijät, kaikkialla maailmassa, alkavat herätä mestaruuteensa. Löydätte toisenne ja alatte työskennellä yhdessä rakentaaksenne Uuden Maan. Muutos tapahtuu ihmisten parissa, ei suuryritysten tai muiden organisaatioiden, vaan teidän parissanne, kaikkien teidän. Ihmiset toimivat ihmisiä varten. Tavalliset ihmiset heräävät tavallisten ihmisten parissa, liittyäkseen yhteen, tullakseen Yhdeksi.

Tunnet etiopialaisen sananlaskun, joka sanoo: "Kun hämähäkit liittyvät yhteen, ne voivat sitoa leijonan." Mieti tätä.

Tämä viesti on annettu, jotta voit alkaa taas rakentaa luottamusta, joka on ehkä horjunut viimeisimmän linkouksen aikana. Luota nyt. Hengitä. Olette kaikki upeita. Tunne rohkaisumme. Me olemme Elohim.

---

© Luxonian viestejä saa levittää vapaasti epäkaupallisiin tarkoituksiin sillä edellytyksellä, että sisältöä ei muuteta ja että viestin mukana toimitetaan linkki alkuperäiseen julkaisukanavaan: http://luxonia.com

 

< PrevNext >