HomeViestejäLuxonia20.9.2010 - Viimeiset puhdistuskierrokset

20.9.2010 - Viimeiset puhdistuskierrokset

Olet kokenut satoja ja tuhansia elämiä ihmisenä, jotta sinusta on tullut tietoinen Valotyöntekijä. Voit ajatella matkan olleen kulkemista alaspäin spiraalissa, ja nyt matkaat sitä samaa spiraalia ylöspäin. Kaikki mitä koit on tallennettuna siihen spiraaliin, joten kohotessasi kohtaat kaikki kokemuksesi, jotta voit päästää niistä irti, tai ottaa jotakin mukaasikin.

Se voi tuntua loputtomalta, mutta luota, että sillä on loppu, maan siirtymä. Siirtymä vapauttaa sinut kaikesta mitä olet ollut, paitsi arvoista, jotka olet valinnut kantaa Uuteen Maahan. Loit kokemuksen timantteja maan elämiesi aikana, ja nyt keräät niitä kulkiessasi spiraalia ylös. Nuo timantit muodostavat ne arvot, jotka ovat Uuden Maan rakennusaineita. Arvot ovat olemassa Valona maan ulkopuolella, mutta te, kaikki Valotyöntekijät, muodostitte niistä ihmisviisauden timantteja, jotka kannatte mukananne. Te toitte arvot maan päälle, the loitte ne maan päälle.

Nämä arvot, nämä ihmisviisauden timantit, on liitetty Valonkanaviinne, selkärankaanne. Joidenkin Valotyöntekijöiden kohdalla tuo liitostyö jatkuu edelleen. Kun kundalini kohoaa, se aktivoi nuo timantit loistamaan Valoaan. Kun te kaikki teette sen yhdessä, Valonne hajottaa kaiken sen mikä ei kestä niin korkeita taajuuksia. Älkää huolestuko, me puhumme tässä yhteydessä polariteetin jäännöksistä. Alemmat tunteet eivät kestä Valoa, mutta jokainen joka on valinnut siirtyä, voi sen tehdä Maitreya-tietoisuuden avulla, sillä se suojaa heitä. Mitä tapahtuu seuraavaksi, on uuden ihmisen, sielutietoisen luojaihmisen ohjaksissa.

Tiedämme että spiraalilla nouseminen on epämukavaa, kun samat esteet pitää kohdata kerta toisensa jälkeen. Usko, että olet aivan viimeisillä askelmilla nyt. Monet teistä ovat valmistautuneet tähän tapahtumaan tuhansien elämien ajan, pelkästään maan kokemuksessa. Tämä on se elämä, jolloin kaikki aikaisemmat saatetaan loppuun, päätetään yhteinen ihmiskokemus, jotta voidaan aloittaa uusi.

Anna kehosi ja mielesi rentoutua nyt. Tiedämme, että te kaikki teette parhaanne. Hengitä viidennen ulottuvuuden tietoista, elävää ilmaa. Anna sen kohottaa sinut. Sinun tulee vielä tehdä muutamia matkoja kolmannen ulottuvuuden maailmaan, jotta voit vapauttaa sen mikä siellä vielä odottaa vapauttamista, mutta ala tästä päivästä eteenpäin viettää aikaa viidennessä ulottuvuudessa, joka päivä, tietoisesti.

Löydä sisäinen rauhasi. Ajattele Sydämesi kautta. Kaikki on hyvin. Luota. Me olemme Elohim, sinun suojelijasi ja ystäväsi. Tunne Rakkautemme.

---

Näin ikäviä unia koko yön ja heräsin hermostuneena. Ihmettelin, kuinka pitkään tätä vielä jatkuu; jokaista nousua tuntuu seuraavan lasku, ja kysyin opastusta. Tämä kanavointi oli vastaus kysymykseeni.

 

---

© Luxonian viestejä saa levittää vapaasti epäkaupallisiin tarkoituksiin sillä edellytyksellä, että sisältöä ei muuteta ja että viestin mukana toimitetaan linkki alkuperäiseen julkaisukanavaan: http://luxonia.com

 

 

< PrevNext >