HomeViestejäMuita kirjoittajia18.3.2020 - Nancy DeYoung - Todellisuus on valinta

18.3.2020 - Nancy DeYoung - Todellisuus on valinta

TODELLISUUS ON VALINTA

Kirjoittanut Nancy DeYoung (www.in5D.com)
18.3.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Oli talvi, kun saimme ystäväni kanssa kokemuksen, jota emme unohda. Sunny tuli Ohiosta käymään luonani Etelä-Dakotassa, ja hänen poislähtöään edeltävänä päivänä tiesimme, että meidän täytyi mennä Devil's Toweriin Wyomingissa, joka oli noin 160 kilometrin päässä.
 
Oli kova lumisade, ja säätiedotuksen mukaan odotettavissa oli 20–25 senttiä, mutta päätimme, että meidän täytyi tehdä matka säätilasta huolimatta. Kun lähdimme kaupungista ja ajoimme päätielle 90, lumi muodosti jo kinoksia. Kommentoimme, miten kaunista se oli, ja unohdimme nopeasti sääolosuhteet, kun intouduimme puhumaan siitä, miksi teimme tämän pyhiinvaelluksen ja mitä tekisimme päästyämme perille.
 
Matka meni nopeasti, ja kun lähestyimme Sundancea Wyomingissa, pysähdyimme taukopaikalle, koska mitään palveluita ei olisi auki Devil's Towerissa. Kun aloin hidastaa poistumisrampille, oivalsin, etten ollut ajanut lumessa, mutta nyt aivan yhtäkkiä lunta oli ainakin 18 senttiä ja satoi edelleen jatkuvasti. Lunta ei ollut ollut Rapid Citystä lähtömme jälkeen, kuitenkin nyt sitä oli!
 
Puhuimme tästä poikkeavuudesta ja mietimme, olimmeko siirtyneet todellisuudesta toiseen. Kommentoimme sitä ja ajattelimme, että se oli siistiä, ja jatkoimme matkaamme. Kun ajoimme takaisin Rapid Cityyn myöhemmin samana päivänä, lumisade oli lakannut, mutta lunta oli paksulti, ja aurat putsasivat kiireisinä teitä. Olimme tulleet ehdottomasti toiseen todellisuuteen!
 
Kun ajoimme Devil's Toweriin, emme pelänneet säätilaa. Fokuksemme oli hauskassa seikkailussa, ja se piti meidät poissa lumimyrskykokemuksesta. Monia todellisuuksia on rinta rinnan, ja on yhtä helppoa vaihtaa niiden välillä, kuin astua 15 senttiä oikealle tai vasemmalle. Todellisuus johon siirryimme, oli aivan yhtä todellinen ja kiinteä kuin se, jossa olimme olleet, siinä määrin ettemme käsittäneet sen muuttuneen.
 
Vuosien saatossa mieleeni on tullut tämä tapahtuma, kun samanlaisia asioita on tapahtunut. Olen alkanut oivaltaa tämän todellisuudesta toiseen vaihtamisen tuloksena, että samassa tapahtumassa on monia kokemustasoja ja valitsemme sen tason, jolla oma kokemuksemme on. Onko se miellyttävä, pelottava, tuskallinen, iloinen, hauska vai monotoninen kokemus? Se riippuu fokuksestamme tuolla hetkellä. Se on valinta!
 
Jos näet elämän tuskallisena kamppailuna, sinut vedetään tuohon todellisuuteen. Se on hyvin todellista sinulle, ja kaikki ympärilläsi ovat samaa mieltä: "Jep, elämä on rankkaa sinulla." Ota huomiosi pois "lumimyrskystä" ja laita se onnellisiin ajatuksiin, jotka nostavat taajuuttasi. Maisema saattaa näyttää samalta – esimerkiksi saatat edelleen työskennellä McDonaldsilla – mutta sen energia on erilainen. Jos pysyt tuossa kohonneessa paikassa, ei aikaakaan, kun värähtelet itsesi tuosta työpaikasta tilanteeseen, joka sopii paremmin uuteen värähtelyysi.
 
Jos elämässäsi on jotain, mikä saa sinut stressaamaan tai tekee onnettomaksi, poista kaikki negatiivinen huomio tai huoli siitä ja tiedä, että sinulla on ok riippumatta siitä, mitä tapahtuu, koska kaikki mitä kohtaat, vie sinua suurempaan viisauteen. Ei voi tapahtua mitään, mikä ei palvele suurinta hyvääsi.
 
Auttaa myös, kun fokusoituu johonkin, mikä värähtelee korkeammalla taajuudella. Sillä ei ole merkitystä, mitä se on, mutta kiitollisuus on erinomainen valinta. Ajattele elämässäsi jotain, millä tunnet olevasi siunattu, ja salli tuon tunteen kasvaa. Voit päästää irti tuosta esineestä tai ihmisestä, mutta jatka kiitollisuuden tuntemista. Kiitollisuus tuo iloa. Taajuutesi on suurempi tässä värähtelyssä, joten teet parempia valintoja, jotka tuovat haluttuja muutoksia.
 
Löydä onnellinen ajatuksesi ja tunne, mikä muuttuu elämässäsi!
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >