HomeViestejäMuita kirjoittajia1.5.2020 - Dawn Bailey - Pelkopohjaista energiaa valokehon päällä

1.5.2020 - Dawn Bailey - Pelkopohjaista energiaa valokehon päällä

PELKOPOHJAISTA ENERGIAA VALOKEHON PÄÄLLÄ
 
Kirjoittanut Dawn Bailey (soulsisterstruth.com)
1.5.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Synnyit täydellisen korkeavärähteisen valokehon kera. Sinulla oli korkea värähtely ja olit täynnä ehdotonta rakkautta. Useimmilla valotyöntekijöillä oli traumaa ja tuskaa lapsuudessa. Tämä trauma kerääntyi valokehon päälle pelkopohjaisena energiana ja painoi värähtelyäsi alas. Kundaliinimatka korkeampaan itseesi on prosessi, jossa tämä pelkopohjainen energia poistetaan kerroksittain valokehosi päältä, valokehon palauttamiseksi siihen, mitä se kerran oli.
 
Ensimmäinen kerros sisältää tukahdutetun tahdonvoimasi. Nämä olivat aikoja, jolloin kävit läpi traumaattisia tilanteita etkä voinut käytätä tahdonvoimaasi.
 
Toinen kerros sisältää tukahdutetut tunteesi traumaattisesta tilanteesta. Nämä olivat aikoja, jolloin sinun ei sallittu tai et tuntenut mukavaksi ilmaista tunteitasi.
 
Kolmas kerros sisältää tukahdutetut ajatuksesi traumaattisesta tilanteesta. Nämä olivat aikoja, jolloin sanoit itsellesi, että mennyt on mennyttä, etkä sallinut itsesi ajatella traumaattista tilannetta.
 
Neljäs kerros sisältää muistosi traumaattisesta tilanteesta. Nämä muistot ja harhakuvat traumaattisesta tilanteesta tulevat alitajunnasta.
 
Viides kerros on alitajuinen haava traumaattisesta tilanteesta.
 
Kundaliiniprosessi on jumalan lähettämää energiaa valokehoosi poistamaan nämä pelkopohjaiset energiakerrokset, jotta voit saavuttaa tuon haavan ja parantaa sen. Se käy ensin läpi ensimmäisen kerroksen ja sitten muut.
 
Tämä pelkopohjainen energia kerääntyi sinuun vuosien saatossa, ja nyt se poistetaan jumalan avulla.
 
Saatat ajatella: "No, olen ollut tällä matkalla 20 vuotta. Olen aina ollut henkinen ihminen."
 
Et aloita kundaliinimatkaa, ennen kuin universumi hyppää mukaan ja lähettää sinulle kundaliinienergiaa. Tämä prosessi alkoi 2012 valotyöntekijöillä ja viimeisen puolen vuoden aikana kollektiivilla.
 
Olet ehkä aina ollut upea, ystävällinen ja välittävä henkinen ihminen, mutta kundaliinimatka alkoi vasta 2012 tai myöhemmin. Jos katsot taaksepäin, elämäsi on alkanut muuttua tuon ajan paikkeilla.
 
Riippuen siitä, miten hahmotat energiasi, olet saattanut kulkea muutaman vuoden kundaliinimatkaa tietämättä, mitä sinulle tapahtui. Hahmotamme kaikki energian eri tavalla. Jotkut näkevät sen, jotkut tuntevat sen, jotkut tietävät sen ja jotkut kuulevat sen. Itse kuljin noin 2 vuotta, ennen kuin tiesin. Minulla oli kehossani kummallisia oireita, ja vietin suurimman osan ajastani lääkärillä testattavana ja minulle kerrottiin vain, että olin terve eikä mikään ollut pielessä.
 
Tätä alkaa tapahtua kollektiivilla. He etsivät vastauksia 3D-tavalla, ja sen jälkeen kun eivät löydä mitään, he etsivät jonkun valotyöntekijän. Valotyöntekijöillä on heidän etsimänsä vastaukset, koska olemme totuuden pitäjiä. Vetovoimanlaki vetää kollektiivin teidän ja niiden luokse, keitä he tarvitsevat ja keillä on vastauksia, joita he etsivät ja joita he eivät löydä 3D-maailmasta.
 
Valotyöntekijöillä on erittäin tärkeä työ siirtymässä uuteen Maahan. Älä koskaan epäile, miten tärkeä olet jumalalle.
 
Rakkautta ja valoa,
 
Dawn
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >