HomeViestejäMuita kirjoittajia26.11.2019 - Sitara - Ihmeitä tapahtuu

26.11.2019 - Sitara - Ihmeitä tapahtuu

IHMEITÄ TAPAHTUU
 
Kirjoittanut Sitara (goldenageofgaia.com)
26.11.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kirjoitan äskettäisistä "ihmekokemuksistani". Kutsun niitä ihmeiksi, koska aiemmin emme pitäneet omaa luomisvoimaamme totena, ja näin ollen taianomaiset asiat joita ilmestyi elämäämme, laskettiin tuurin, kohtalon, karman tai jonkin muun itsemme ulkopuolisen piikkiin. Kun heräämme ja hyväksymme sen, että olemme oikeasti yhtä kaiken kanssa, luojaitsemme astuu esiin ja "ihmeitä" tapahtuu.
 
Kerron tässä kolmiosaisessa artikkelissa äskettäisistä taianomaisista tapahtumista elämässäni ja siitä laajentumisesta, ilosta, ihmetyksestä ja syvästä pysyvästä kiitollisuudesta, jota se on tuonut ymmärrykseeni siitä, miten voimakkaita luojia me kaikki olemme.
 
AUTO
 
Olen eläkkeellä ja elää kituutan sosiaaliturvalla ja vähän muulla – en siis kovin eri tavalla, kuin suuri määrä valotyöntekijöitä. Minulla on 20 vuotta vanha auto, joka oli 10-vuotias ostaessani sen. Valitsin sen tarkkaan, koska halusin auton kestävän pitkään, ja se on ollut hyvä palvelija. Se on ollut turvallinen, luotettava ja käyttövarma … kunnes yhtenä päivänä "tarkista moottori" -valo syttyi palamaan.
 
Minulla on ollut luotettava automekaanikko tämän auton ensimmäisestä päivästä saakka, joten soitin hänelle. Kerroin, että rahatilanteeni oli heikko, ja rahojani säästääkseen hän lähetti minut varaosaliikkeeseen ja kehotti minua pyytämään heitä lukemaan autoni vikamuistin (minkä he tekevät ilmaiseksi). Annoin hänelle koodit, jotka siitä saatiin, ja hän kertoi, että autoa oli ok ajaa tuolloin, mutta ei liian paljon eikä liian pitkään. Tämä oli melkein vuosi sitten …
 
Viime aikoina auto toimi aina vain epätasaisemmin, ja tiesin, että minun täytyi tehdä jotain hyvin pian tai aiheutuisi todellista vahinkoa. Istuin hiljaa meditoimassa ja kommunikoimassa ja ilmaisin aikomuksen, että saisin rahaa autoni saattamiseksi taas täysin kuntoon, ja pyysin Kaikkea olevaista kumppaniksi tämän luomiseen.
 
"Kuulin" tai minua inspiroitiin kirjoittamaan "Go Fund Me" -sivustolle (= rahankeräysalusta) saadakseni rahaa auton korjaamiseen. Tämä ei ollut mikään mitätön juttu minulle, "Neiti Aina Itsenäiselle". Vaati luopumaan itsensä tuomitsemisesta, epäilystä ja siitä pelosta, että toiset tuomitsevat, lähestyäkseen yhteisöä, joka ei ole ainoastaan avokätinen, vaan myös avosydäminen, ja olemaan valmis vastaanottamaan. Laiton ylpeyden ja egon sivuun ja tein sen.
 
Tein anomuksen siitä määrästä, jonka mekaanikkoni arvioi sen maksavan, että autoni tulee taas täysin kuntoon. Viikossa tuo tavoite oli saavutettu!! Yhteisö turvasi selustani. Sain lahjoituksia myös ihmisiltä, joita en tuntenut henkilökohtaisesti. Korjaus maksoi melkein tismalleen arvioidun määrän – vähän jäädessä yli, minkä käytin peruselintarvikkeisiin.
 
Autoni toimii nyt täydellisesti ja on hyvin tyytyväinen asuntoauto. Minusta tuntuu, että se kulkee tasaisemmin.
 
SAIRAALAMATKA
 
Minulla on jatkuva sydänvaiva - rytmihäiriöitä. Sitä on ollut useita vuosia. Mutta erityisesti eläkkeelle jäämisestäni saakka, kolme vuotta sitten, se on vaikuttanut kehoni terveyteen enemmän ja enemmän.
 
Pari viime vuotta olemme Steve Beckowin kanssa surkutelleet taipumustamme olla enemmän ja enemmän väsynyt ja unelias ja pitäneet sitä enimmäkseen ylösnousemusoireista johtuvana. Kun Steven tilanne eteni pieneksi sydänkohtaukseksi ja tarvittiin kolme ohitusleikkausta, voit olla varma, että se kiinnitti huomioni.
 
Istuin syvässä mietiskelytilassa ja tarkkailin korkeammasta perspektiivistä omia kokemuksiani ja hidasta liukumista terveyden heikkenemiseen. Tiesin, että minun täytyi selvittää, mitä omassa sydämessäni tapahtui. Sitten voisin edetä siitä. Jälleen raha oli merkittävä tekijä.
 
Minulla on (valtion) sairausvakuutus ja vaadittava lisäturva, mutta olen valinnut hyvin korkean omavastuun, koska minulla ei ollut varaa suuriin kuukausimaksuihin. Eikä minulla ollut rahaa maksaa lääkäri- yms. kuluja.
 
Ilmaisin aikomukseni saada tarvittavaa apua ja pyysi Jumalaisen Äidin kumppanuutta. Seuraavassa se, mitä tapahtui.
 
Ollessani ruokaostoksilla, törmäsin ihanaan ystävään, jota en ollut nähnyt vähään aikaan. Tervehdimme toisiamme halaamalla ja mainitsimme, miten hyvä oli olla taas yhdessä. Sitten ensimmäisenä asiana hän sanoi minulle: "Olit unessani viime yönä!! Kävimme syvällistä keskustelua, mutta en muista, mistä puhuimme." Jatkoimme keskustelua ja vaihdoimme terveyskuulumiset. Kerroin hänelle, että olin huolissani sydämestä ja murehtivani siitä rahasta, jonka diagnoosin tekeminen ja hoito maksaisivat.
 
Hän sanoi, että minun pitäisi tarkistaa paikallissairaalamme taloudelliset avustusohjelmat. Hän sanoi, että hän itse saa siltä avustusta omiin sydänvaivoihinsa ja sen sydänhoito on mahtavaa. Jos henkilö on oikeutettu taloudelliseen avustukseen, sairaala saa sairasvakuutus- ja lisäturvamaksut ja vähentää loppuosaa prosenttiosuudella, joka riippuu tulotasosta. Olin suu auki, kun minulla ei ollut aavistustakaan, että tämä oli mahdollista.
 
Kun pääsin kotiin, etsin informaation netistä, latasin hakemuslomakkeen ja keräsin sairaalan vaatiman informaation. Autoni oli tuolloin korjattavana taianomaiseen "Go Fund Me" -kokemukseen liittyen, joten heti kun sain autoni takaisin, ajoi sairaalalle jättämään vaadittavan informaation.
 
Ollessani tiskillä, oletin, että jätän vain paperit, menen kotiin ja minun täytyy odottaa vastausta. Sen sijaan vastaanottovirkailija kysyi, haluaisinko keskustella asiamiehen kanssa jo silloin! Tietysti sanoin "kyllä!"
 
Minut lähetettiin taloudellisten avustusten toimistoon, tapasin siellä erittäin ihanan ihmisen ja noin viiden minuutin keskustelun jälkeen, jossa papereitani tarkasteltiin, minut hyväksyttiin!! Eikä minua ainoastaan hyväksytty, vaan minut hyväksyttiin 100-prosenttisesti, mikä tarkoitti, ettei minun tarvitsisi maksaa mitään. Ei mitään verkkotoimistovierailuista, kokeista, operaatioista ja mahdollisesta sairaalassa olemisesta jne. Ei mitään. Olin taas suu auki hämmästyneenä ja kyynelehtien kiitollisuudesta.
 
OMALÄÄKÄRI
 
Tapaamisessa sairaalan avustusasiamiehen kanssa minulle kerrottiin, että minun täytyi käyttää sairaalan hoitoverkostoa saadakseni taloudellista avustusta. Sanoin, ettei se ollut ongelma, koska en ollut käynyt lääkärissä moneen vuoteen eikä minulla ollut enää omalääkäriä. Hän kehotti minua menemään sairaalan hoitoverkostonettisivuille. Minua opastettiin valitsemaan joku niiden lääkärien luettelosta, jotka ottivat tällä hetkellä uusia potilaita.
 
Kun pääsin kotiin, menin noille nettisivuille. Uusia potilaita ottavia lääkäreitä oli listattu eri otsikoiden alle, kuten sisätaudit, perhelääketiede ja lastentaudit. Kaikki lääkärit oli luetteloitu mustalla tekstillä. Klikkaamalla nimeä tuli esiin lääkärin profiili, jossa oli kuva, pätevyys, biografia ja kommentteja potilailta. Kaikki lääkärit oli luetteloitu mustalla … paitsi yksi. Ja tuon lääkärin nimi oli violetilla*.
 
Siis luuletko, että minulle osoitettiin jokin? Minä luulen. Klikkasin nimeä ja löysin erinomaisen naisen, jolla oli ihanat kasvot, erittäin hyvä pätevyys ja herttainen tapa kertoa, miten hän näkee vuorovaikutuksensa potilaiden kanssa. Olin löytänyt omalääkärini. Koska tarvitsin lähetteen omalääkäriltäni kardiologille, minun täytyi käydä ensin hänen luonaan.
 
Tämä kaikki tapahtui perjantaina. Soitin ajanvaraukseen sopiakseni ensimmäisen tapaamisen. Sain ajan maanantaille, vain kolmen päivän päähän. Minulle kerrotaan, että se on ennenkuulumatonta.
 
Maanantaina minulla oli ensimmäinen konsultaatio Enkelin kanssa. Minua kohdeltiin, kuin planeetalla ei olisi muita ihmisiä eikä aikataulussa muuta tai muita potilaita vastaanotettavana. Ei ollut mitään tunnetta, että tällä Enkelillä olisi ollut kiire, ja ainoa asia joka hänen täytyi tehdä tuona päivänä, oli ymmärtää kaikki minusta, kehostani ja historiastani.
 
Hän tilasi EKG:n, joka tehtiin välittömästi tutkimushuoneessa. Hän tilasi täydelliset verikokeet, ja minun täytyi mennä vain alakerran laboratorioon. Hän varasi minulle ajan testien läpikäymiseen viikon kuluttua. Hän varasi ajan sydäntesteihin kahden viikon kuluttua ja alkukonsultaation kardiologin kanssa, jonka hän valitsisi, kun testit oli tehty.
 
Minulla on sairaanhoitoalalla ystäviä, jotka ovat kertoneet, että erityisesti tähän aikaan vuodesta asioita ei tapahdu kovin nopeasti. He ovat hämmästyneitä. Minä en ole. Tunnen Äidin käden kaikessa tässä. Minun käteni hänen kädessään.
 
Olen oppinut näistä muutamasta hämmästyttävästä ja kunnioitusta herättävästä viikosta, että voidakseen ilmentää ja luoda sen, mitä tarvitsemme tai haluamme, meidän täytyy luopua vastarinnasta, peloista, epäuskosta ja vanhasta aivopesusta ja ohjelmoinnista. Meidän täytyy ottaa askelia, jotka ovat yhdenmukaisia aikomuksemme kanssa. Meidän täytyy olla avoin vastaanottamaan.
 
Olemme luojaolentoja. Kun antaudumme korkeammalle voimallemme, korkeammalle itsellemme ja tiedämme, että olemme "minä olen mitä olen", ihmeitä tapahtuu.
 
*St. Germain: Write Love Everyvwhere -video 5.8.2017.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >