HomeViestejäMuita kirjoittajia5.1.2016 - Sheldan Nidle - Päivitys Henkiseltä hierarkialta ja Galaktiselta liitolta

5.1.2016 - Sheldan Nidle - Päivitys Henkiseltä hierarkialta ja Galaktiselta liitolta

PÄIVITYS HENKISELTÄ HIERARKIALTA JA GALAKTISELTA LIITOLTA
 
Kanavoinut Sheldan Nidle (www.paoweb.com)
5.1.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
12 Akbal, 16 Mol, 12 Manik.
 
Selamat Jalwa! Maailma riemuitsee, kun toimitukset alkavat viimeinkin ilmentyä! Pinnan ihmiskunnalle alkaa uusi aikakausi. Tämän gregoriaanisen uuden vuoden ensimmäisessä osassa näette sarjan ällistyttäviä tapahtumia. Uuden hallinnon on määrä muuttaa maailmanne nykyisiä kansainvälisiä malleja ja maailmanlaajuisen hyvinvoinnin rinnalla on aioneita pitkä velkaorjuuskäsityksenne määrä työntää historian roskakoriin. Tämä on vain yksi monista pääuskomuksista, joka teidän on määrä hylätä. Teidän on tarkoitus yhdistyä taas uskomukseen, että teillä on sisäinen voima, ja tämän, yhdistettynä kollektiiviseen kykyyn tukea toisianne, on tarkoitus järjestää uudelleen läpikotaisin jokainen moista alueellisista yhteisöistänne. Tämä henkilökohtaisen voimaantumisen lisääntyminen mahdollistaa teille useimpien nykyongelmienne ratkaisemisen nopeasti. Tähän sisältyvät nykyiset valta- ja resurssiongelmat sekä ne, jotka liittyvät ruoka-, asumis- ja uudelleenjakamisongelmiin maailmanne monissa osissa. Lyhyesti sanottuna, keksitte pian uudelleen sen, miten maailmanne toimii. Tämä on vasta alkua sille, mikä teidän on tarkoitus pian saada aikaan. Tämän maailman on tarkoitus myös nähdä vapauden ja samanarvoisuuden uusi syntyminen!
 
Tämän itsenne uudelleenkoulutusprosessin on tarkoitus olla jatkuva. Suurimassa osassa maailman koulutuksesta on tarkoituksena vain luoda maailma, joka on täynnä yleisiä todellisuuksia, joita tähdennetään kaikille. Tarkoituksena oli luoda kuuliaisuutta rahajärjestelmälle ja hierarkialle, joka laittoi massat epäsuotuisaan asemaan. Tämä prosessi on tarkoitus hylätä maailmanlaajuisesti. Sen sijaan on määrä tulla järjestelmä, joka korostaa yksilön voimaa ja antaa teille keinoja saavuttaa unelmanne. Tämän on määrä olla vallankumouksellista ensin, koska jokaisen yhteiskunnan tarvitsee aloittaa massiivinen prosessi muuttuakseen aivan ytimestään. Tätä ei ole määrä tehdä helposti, kuten useimmat edelleen luulevat vanhemmissa ja tutummissa tavoissa. Hallinnon täytyy selittää uusien tapojen tehokkuus ja kannustaa kehittämään ajatuksia vapaudesta ja samanarvoisuudesta. Sitten kun meidät tunnustetaan muodollisesti, aiomme auttaa ylösnousseiden mestareidemme työtä ja kylvää tärkeitä uusia siemeniä. Näiden tarkoituksena on korostaa uusia tilaisuuksia, joita teille antaa hyvinvointi ja kasvava vapautenne.
 
Nämä uudet yhteiskunnat joita teidän on määrä rakentaa, on vain yksi monista tulevista saavutuksistanne. Tällä hetkellä Gaiaa myrkytetään säteilyllä ja saastutetaan autojenne ja tehtaidenne päästöillä. Lisäksi olette eläin- ja kasvikuntanne suuren sukupuuttoon kuolemisen keskellä. Tätä kauheutta kiihdyttää lisää luonnonresurssienne valtava epätasainen jakautuminen maailmanlaajuisesti. Tämän maan ja sen elävien resurssien alituinen kaivaminen ja tärveleminen pahentaa lisää tätä epätasaista jakautumista. Teidän on määrä alkaa ratkaista näitä ongelmia, ennen kuin laskeudumme. Tuolloin meidän on tarkoitus arvioida etenemisenne ja saattaa nopeasti loppuun se, minkä olette aloittaneet. Gaia halusi teidän korjaavan sen, mikä on nyt pielessä yhteiskunnissanne, ja alkavan todistaa, että olette sitoutunut kehittämään uuden maailman. Tämän on tarkoitus sallia teidän paremmin ymmärtää pyhä suhde tämän globaalin yhteisön ja Gaian välillä.
 
Näitä uusia todellisuuksia on määrä havainnollistaa sillä, mitä ylösnousseet mestarit opettavat teille pyhästä alkuperästänne ja siitä, mitä on tapahtunut teille sen jälkeen, kun Atlantiksen papit/papittaret työnsivät teidät rajoittuneeseen tietoisuuteen ja menetitte muistinne. Annunaki ja heidän käskyläisensä ovat esittäneet väärin tätä historiaa kuluneet 13 vuosituhatta. Haluamme sammuttaa jäljellä olevat epäilyksenne, joita teillä on, kun tapaatte mentorinne. Teidän on elintärkeää ymmärtää läpikotaisin, mitä teille tapahtui virheellisesti. Tämä kummallinen matkanne on heittänyt voimakkaan varjon sille, miten ajattelette ja käyttäydytte tässä maailmassa. On tärkeää korjata täysin ne valheet ja epätotuudet, joita teillä nyt on. Olette viisaita siinä, miten pimeys toimii. Se osa joka on tarkoitus lisätä, on sarja totuuksia teistä ja sen perusteellinen julkituonti, miten todellisuudet itse asiassa toimivat. Tämä tieto voi valmistella teidät siirtymään helpommin täyden tietoisuuden ihmeellisiin maailmoihin.
 
Siunausta! Olemme ylösnousseita mestareitanne! Tulemme tilaisuudessa, jonka on määrä olla mitä iloisin kaikille! Pimeys alkaa hävitä näyttämöltä. Siunaamme koko taivasta tästä armollisesta ajasta. Teidän on tarkoitus seuraavaksi todistaa kaikille taivaassa, mikä todella rohkea ja uskalias sieluryhmä olette! Kulunut vuosi alkoi häpeällisellä tavalla ja päättyi mitä suurenmoisimmalla tavalla. Olette polulla, jonka on määrä sallia teidän astua taas valomaailmoihin ja paistatella voiton ilossa! Tämä aika on, sitten kun osaatte käyttää ihmeellistä, vastalöydettyä fokustanne kuvitellaksenne, miten tätä maailmaa muutetaan. Valmistelemme sarjaa erityisesityksiä opastamaan teitä siinä, keitä oikeasti olette, ja tietääksenne, mitä teille on tapahtunut kuluneiden 13 vuosituhannen aikana. Näiden upeiden faktojen on tarkoitus antaa teidän viimeinkin tajuta historianne koko laajuus ja miten se liittyy suureen kohtaloonne.
 
Näiden tositarinoiden on tarkoitus auttaa teitä saamaan suurempi ymmärrys siitä, mitä Annunaki teki ja miten heidän käskyläisensä toimivat. Olemme kauan toivoneet, että meidän sallitaan selittää tämä teille vapaasti. Silloin kun aloitimme eri tehtävämme, meille kerrottiin tämä tarina hyvin yksityiskohtaisesti. Sitä ei ole tarkoitus tuomita, vain kertoa. Pimeys on manipuloinut monia artefakteja, joita olette kaivaneet muutaman kuluneen vuosikymmenen aikana. On aika poistaa tämä verho ja paistatella niiden suurien totuuksien valossa, joita nämä asiat edustavat. Olette mahtavaa väkeä, joka on selviytynyt mitä työläimmästä matkasta. Olemme täällä paljastamassa monia totuuksia ja selittämässä, mitä ns. salaiset merkit tarkoittavat. Monien asioiden kieroutuneen alkuperän on määrä paljastua. Tämä voi alkaa vapauttaa teitä ja laittaa teidät suoraan jumalaiselle polulle valaistumiseenne.
 
Toistetaanpa samalla tavalla suuri totuus. Olette mitä pyhin sieluryhmä. Meille on etuoikeus tarkkailla ja opastaa teitä. Emme ota tätä kevyesti. Kauan sitten taivas nimitti teidät katsomaan ja käyttämään jumalaisen armon tapoja siirtämään teitä kohti valoa. Tämän tehtävän toteuttaminen on vienyt meiltä vuosituhansia. Toisinaan jokainen meistä on syntynyt, elänyt ja kuollut joukossanne. Meidän on määrä käyttää tätä kokemustietoa pyhien tavoitteidemme saavuttamiseen. Tiedämme yksityiskohtaisesti, mitä Annunaki ja heidän käskyläisensä ovat käyttäneet totuuden manipuloimiseen. Tiedämme, mitä tarvitaan teidän siirtämiseksi niitä tärkeitä aikoja kohti, jolloin pimeyden voima on määrä nopeasti haihtua. Tämä prosessi sallii taivaan muuttaa teidät takaisin täyteen tietoisuuteen, uudistaaksenne yhteytenne henkiseen ja avaruusperheeseenne.
 
Tiedämme, että olette tänään suuren voiton partaalla, minkä on määrä lopettaa massiivinen tietämättömyytenne siitä, miten fyysinen ja henkien universumi toimii. Teidät on tarkoitus valmistella tapamaan myös Maan sisäosan perheenne. Teidän on tarkoitus oppia, miten tämä maailma on yhteydessä ylämaailmaan, joka hallitsee Maan sisäosaa, ja tietää, mitä teidän odotetaan tekevän, ja olla valmis tekemään se! Tietäkää, rakkaat ystävät, että taivaan loputon varanto ja loputon hyvinvointi on teidän! Niin olkoon! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Siriuksen kielellä "olkaa yhtä" ja "olkaa ilossa")
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >