HomeViestejäMuita kirjoittajia3.10.2015 - LJ Vanier - Valaistuneen kumppanin viisi intiimiä ominaisuutta

3.10.2015 - LJ Vanier - Valaistuneen kumppanin viisi intiimiä ominaisuutta

VALAISTUNEEN KUMPPANIN VIISI INTIIMIÄ OMINAISUUTTA
 
Kirjoittanut LJ Vanier (isoulscience.com)
3.10.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Oletko koskaan ihmetellyt, miksi on mahdollista kävellä huoneeseen ja tuntea välittömästi vetoa ihmistä kohtaan, jota et edes tunne? Välillänne on kuin magneettinen voimakenttä, joka vetää sinua ja tuo lähemmäs ja lähemmäs, kunnes lopulta lähes tietämättäsi olet keskustelussa, joka on täynnä seksuaalista latausta.
 
Meillä kaikilla on voimakkaita sähkömagneettivoimia sisällämme. Magneetin tapaan käytämme viehätysvoimaa toisiin ja tämä magnetismi vahvistuu, kun "takerrumme" siihen, mihin tunnemme vetoa.
 
Kun opimme hyväksymään tämän voimakkaan energian, voimme käyttää sitä kohottamaan tietoisuuttamme pyhän seksiaktin avulla.
 
Valaistunut kumppani on tietoinen tästä ja käyttää samaa magneettienergiaa kohottaakseen tuon kokemuksen korkeuksiin, joita et koskaan uskonut mahdolliseksi. Hän ikään kuin lukee ajatuksiasi, herkkiä kohtiasi ja pitämisiäsi ja ei-pitämisiäsi sanomatta sanaakaan.
 
Jos on valaistumaton ihminen tai sellainen, joka ei ole virittynyt omaan energiaansa, on ehkä tietämätön siitä, mitä todellisuudessa tapahtuu.
 
Miten siis voimme tietää – paitsi upeasta seksistä – onko kumppani valaistunut?
 
1. Hän on läsnä hetkessä
 
Valaistunut kumppani ymmärtää, että seksi voi olla meditatiivinen kokemus, ja edesauttaa sisäisen meditatiivisen tilan kolmea ominaisuutta – hengityksen kontrollointi, aisteista vetäytyminen ja keskittyminen. Kun olet valaistuneen kumppanin kanssa, hänen mielensä ei vaeltele. Hän ei ajattele mitään muuta kuin sitä, mitä koetaan tässä hetkessä. Aistillista koskettelua ja energiaa jaetaan. Energiakehon ilo käynnistyy, syttyy kummassakin, jotta voidaan parantua ja tasapainottua.
 
2. Seksissä ei ole kyse vain seksistä
 
Valaistunut kumppani tietää, ettei seksissä ole loppupeliä eikä kiirettä. Seksissä ei ole kyse purkautumisesta, siinä on kyse kokemisesta. Intiimissä yhteydessä seksistä tulee enemmän tunne-, psyykkisen ja henkisen siteen syvenemistä.
 
3. Hän katsoo syvälle silmiin
 
Valaistunut kumppani haluaa nähdä sielusi ja yhdistyä henkeesi. Katsomalla syvälle kumppanin silmiin voi tehdä sillan sielusta sieluun ja hengestä henkeen, ja energia virtaa vapaasti parin välillä.
 
4. Hän ei ole itsekäs
 
Ihminen joka on itsekäs yleisesti ottaen, on luultavasti itsekäs myös sängyssä. Itsekäs rakastaja ei yhdisty sinuun tunteellisesti ja saattaa pysyä yhdessä asennossa, joka toimii hänellä. Valaistunut kumppani yrittää edetä hitaasti ja käyttää eri asentoja, jotta energia saadaan kunnolla liikkumaan. Tämä varmistaa myös, että kumpikin nauttii olostaan, koska seksin ei pitäisi olla kovaa työtä.
 
5. Hänen energiansa on magneettista
 
Valaistunut kumppani voi leikkiä energiakehosi kanssa ja käyttää positiivista ja negatiivista latausta energian vetämiseksi sakraalichakrastasi ylös selkärankaa pitkin, aikomuksena purkaa se päälaeltasi.
 
Valaistunut kumppani haluaa sinun kokevan … valaistumisen!
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >