HomeViestejäMuita kirjoittajia15.10.2015 - Robert Theiss - Heräämisoireita

15.10.2015 - Robert Theiss - Heräämisoireita

HERÄÄMISOIREITA
 
Kirjoittanut Robert Theiss (www.theteachingsofmichael.com)
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Fyysiset oireet
 
On luonnollista kokea joukko fyysisiä vaivoja tämän siirtymän aikana. Keholla on kyky tallentaa DNA:han kokemuksia menneisyydestämme. Huomion siirtäminen hetkeen auttaa päästämään irti energioista, jotka eivät enää palvele meitä. Hengittäminen, kevyt liikunta ja runsas vedenjuonti voi helpottaa tätä siirtymää. Monet ihmiset tuntevat maadoittumattomuutta, sekavuutta tai irrallisuutta kehostaan. Vietä päivä rannalla, vuoristossa tai erämaassa. Ruokavaliosi muuttuu luonnostaan ja sopeutuu uusiin valintoihisi. Ala luottaa, että kehollasi on oma älykkyytensä ja se tekee ylitöitä kasvavan tietoisuutesi integroimiseksi. Se mitä, milloin ja miten syöt, voi muuttua päivittäin. Kiinnitä huomiota siihen, miltä kehosi tuntuu päivän mittaan.
 
Tunneoireet
 
Jokaisessa heräämisprosessissa on normaalia kokea koko tunnekirjo. Yhtenä päivänä saatat tuntea olevasi maailman huipulla, täynnä energiaa, innostunut ja iloinen. Vuorokauden päästä saattaa vaatia jokaisen energiahiukkasesi ryömiä ylös sängystä. On tärkeää, että opit tarkkailemaan tunteitasi täysivaltaisesta sydämestä ja mielestä käsin ja sallia kaikkien näiden tunteiden tulla pintaan. On erittäin yleistä kokea surua, mielialavaihteluja ja masennusjaksoja. Luottamus, hyväksyntä ja erittäin hyvä huumorintaju helpottavat tätä siirtymää.
 
Mentaalioireet
 
Mieli on vienyt sielua narussa pitkän aikaa. Tämän suhteen muuttaminen vaatii paljon kärsivällisyyttä. Kun alat muuttaa sitä, miten käytät menneisyyttä identiteettisi määrittelemiseen, lyhytaikaisen muistin katkokset ovat tavallisia. Läsnäolevassa hetkessä eläessä ei ole menneisyyttä. Mielestä tulee uusien kokemustesi silminnäkijä, kun se kerää informaatiota identiteettisi uudelleenluomiseen. Tämä on erittäin turhauttava kokemus mielelle – tarinasi tuntuu hajoavan ja se hajoaa. Uusien valintojen integroiminen elämään vie aikaa. Kun alat hyväksyä uuden, täysivaltaisen identiteetin, alat opettaa mielelle, miten se palvelee tuota suhdetta.
 
Henkiset oireet
 
Heräämisprosessi laukaisee luonnostaan syvän halun palata elämänlähteeseen. Tämä kaipaus on ollut sinulla koko luomisen ajan. Nyt voit tyydyttää tämän halun sallimalla Hengen tulla sinuun. Vastaanottamistaito muuttaa suhteemme Henkeen, Jumalaitseemme ja koko elämään.
 
Suhteet
 
Voimaantunut ihminen voi haastaa kaikki henkilökohtaiset suhteemme. Ole lempeä ja kärsivällinen itsesi kanssa, kun opettelet kunnioittamaan ja arvostamaan itseäsi uudella tavalla. Elämääsi tulee uusia ystäviä ja tovereita, jotka arvostavat uusia valintojasi.
 
Luovuus
 
Ennen intohimoamme elämään lietsoi tavoitteiden asettaminen ja saavuttaminen sekä ennalta määrättyjen agendojen toteuttaminen. Se vaati paljon kovaa työtä ja ponnistelua. Kun totut elämään hetkessä, löydät uuden intohimon, jota tukee täysivaltainen sydän ja mieli. Löydät vapauden ilmaista itseäsi perimiesi ehtojen ja rajojen ulkopuolella.
 
Työ
 
Henkinen herääminen kutsuu meitä arvostamaan enemmän itseämme. Alamme hyväksyä uuden vapauden ilmaista kaikkia sydämessä tunnettuja halujamme. Tämä muuttaa luonnollisesti sitä, mitä tunnemme työympäristöstämme. Löydät uusia tilaisuuksia, jotka tukevat kasvavaa tietoisuuttasi.
 
Henkinen herääminen syleilee muutosta. Kaikki nämä oireet menevät ohi aikanaan ja katsot jälkeenpäin syvästi arvostaen ja iloiten kaikkia niitä valintoja, joita olit valmis tekemään hyväksesi.
 
Jumalaitse
 
Sielumme sydämessä asuu täysivaltainen ja yksilöitynyt Jumalan, elämänlähteen aspekti. Tämä edustaa jumalaista luontoamme, Jumalaitseämme. Jotkut ovat kutsuneet sitä korkeammaksi itseksi tai sieluksi. Jumalaitse ruumiillistaa luomislahjan. Se projisoi rajattomia aspektejaan eri ulottuvuuksiin voidakseen kokea pelkästä ilosta lukemattomia muunnelmia elämästä. Kuvittele tämä Jumalaitse muodoltaan pyöräksi. Jumalaitsen ydinolemus on navassa. Siitä lähtee lukemattomia pinnoja vanteeseen. Tuo yhteys vanteeseen edustaa tämän Jumalaitsen yksilöityneitä puolia tai osia. Ihmisolentona edustamme tätä Jumalaitseä tällä vanteella olevana osana. Voimme säilyttää oman ainutlaatuisen identiteettimme tuntien samalla yhteyden jumalaiseen luontoomme.
 
Eri kokemusten ja valintojen kautta nuo Jumalaitsemme osat voivat kokea elämää ilman, että pinnat ovat paikoillaan. Pinnat voivat olla rikki, mutta ne voi aina korjata. Jumalaitsesi ei puutu asioihin, mutta voit aina päättää yhdistyä siihen uudelleen. Henkinen herääminen kutsuu ihmisidentiteettiä hyväksymään Jumalaitsemme osaksi sitä, kuka olemme. Kun laajennamme tietoisuuttamme, alamme tunnistaa, että myös Jumalaitsemme on osa suurempaa Jumalaitseä. Meistä tulee tietoinen muista yksilöityneistä, kuitenkin yhdistyneistä Jumalaitsemme osista, joista jokainen on oman ainutlaatuisen yhteytensä vanteella. Pinna edustaa energiayhteyttä Jumalaitseemme ja vanne edustaa sen moniosaisuutta ja moniulotteisuutta.  
 
Ihmisyytemme yhdistäminen taas Jumalaitseen ei muuta identiteettiämme superihmiseksi. Et pysty hyppäämään korkeiden talojen katolta, mutta sinulla on pääsy tietoisuuteen, joka on rehellinen, kärsivällinen ja myötätuntoinen.
 
Herännyt ihminen
 
Sielumme asuu nyt kehossa, mielessä ja hengessä. Olemme nyt vapaa ilmaisemaan kaikkia luovia kykyjämme palvellen uutta vapaustunnettamme. Hyväksymme luonnollisen armontilan, joka on sivutuote luottamisesta siihen ehdottomaan rakkauteen, jonka sielumme haluaa jakaa ihmisidentiteettimme kanssa. Tervetuloa kotiin!
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >