HomeViestejäMuita kirjoittajia31.8.2015 - Josh Richardson - 25 heräämispiirrettä

31.8.2015 - Josh Richardson - 25 heräämispiirrettä

25 HERÄÄMISPIIRRETTÄ
 
Kirjoittanut Josh Richardson (www.in5D.com)
31.8.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Ei ole epäilystäkään, että maapallo kehittyy henkisesti. Ihmiset kokevat intensiivisiä muutoksia elämässään, työssään, käyttäytymistavoissaan ja henkilökohtaisissa suhteissaan. Monet heräävät tahdilla, jota voi kuvata vain ilmiömäiseksi. Miten siis tiedämme, olemmeko heräämässä? Tässä on 25 tavallista piirrettä, jotka voit havaita itsessäsi ja muissa.
 
Jotkut teistä kokevat ehkä asioita, jotka eivät ole tässä luettelossa, ja kannustan teitä jakamaan kokemuksianne kommenttiosiossa. Olemme kaikki ainutlaatuisia ja monet meistä kokevat ilmiön, jota on vaikea selittää tällä hetkellä. Opimme toisiltamme.
 
1. Julkisissa paikoissa oleminen on joskus ylivoimaista. Koska muurit itsemme ja toisten väliltä häviävät, emme ole oikein oppineet erottamaan jonkun toisen energiaa omastamme. Jos väkijoukon yleismieliala on laumamainen tai negatiivinen, voimme tuntea tämän selvästi ja ehkä haluamme vetäytyä yksityistilaamme. Kun olemme ladanneet taas paristomme meditoimalla, viettämällä aikaa luonnossa, kaukana muista ihmisistä tai istumalla hiljaa pohdiskellen, olemme taas valmis olemaan massojen kanssa. Henkilökohtaisissa suhteissa tunnemme usein jonkun toisen tunteet ominamme. Tämä suurempi empatiatunne on tärkeä, mutta meidän täytyy oppia sallimaan toisen ihmisen tunteet tarkkaillen heitä ja ollen empaattinen, mutta oivaltaen samalla, että nuo tunteet eivät kuulu meille. Sosiaalinen vaikutus voi hillitä omaa sisäistä viisauttamme.
 
2. Ymmärrämme nykytoimintamalliamme paremmin kuin itseämme. Näemme suuren kuvan ja ihmeen sekä kaksinaisuusmaailmaamme, mm. miksi polariteettitietoisuus on tuonut meidät tähän päivään. Emme enää näe elämänvalintoja oikeina tai väärinä, hyvinä tai huonoina, vain valintoina jotka määrittee ne neutraalit taajuudet, jotka määrittelemme myöhemmin. Ykseystietoisuus sallii meidän levittää viestiä ykseystietoisuudesta koko ihmiskunnalle, mikä sallii meidän parantaa jakautumisemme ja muuttaa ihmisolentojen kurjuuden yltäkylläisyydeksi maailmanlaajuisessa yhteisössä, joka on täynnä rakkautta toisiamme kohtaan, ei pelkoa.
 
3. Tiedämme asioita ilman tarvetta älyllisesti selvittää niitä. Meillä on ahaa-elämyksiä ja oivalluksia, jotka voivat selittää joitain monimutkaisimpia teorioita tai ilmiöitä maailmassa, mitä kutsutaan usein intuitiiviseksi tietämiseksi. Jotkut aikamme etevimmistä mielistä vain "tietävät". Adepteille ja viisaille annettiin informaatiolatauksia korkeammista tietoisuustiloista meditoinnin jälkeen tai heidän oltuaan tietoisemman yksilön seurassa. Tätä tapahtuu useammille ihmisille useammin. Kun luotamme intuitioomme useammin, se voimistuu. Tämä on aikaa ajatella enemmän sydämellä kuin mielellä. Vaistomaisia tunteitamme ei enää sivuuteta. Unistamme tulee ennalta tietäviä ja lopulta myös tietoisista ajatuksistamme.
 
4. Tunnistamme epätäydellisyytemme ja sen, miten kaunista on olla todellisen itsemme epätäydellinen versio. Kukoistamme vain haastamalla itsemme, emme kilpailemalla toisen kustannuksella – erityisesti koska meillä ei ole mitään tarvetta tuomita niitä, jotka ovat juuri siinä, missä heidän tarvitsee olla.
 
5. Television tai valtavirtamedian seuraaminen, mukaan luettuna sanomalehdet ja monet Hollywood-elokuvat, on hyvin epämiellyttävää meille. Se ajattelutapa jolla luodaan suuri osa – muttei kaikkea – television ja elokuvien ohjelmista, on inhottava. Se esineellistää ihmiset ja edistää väkivaltaa. Se vähentää älykkyyttämme ja turruttaa luontaisen empaattisen reaktiomme jonkun tuskaan.
 
6. Meidän ei enää tarvitse kohdistaa rakkauttamme aineellisiin asioihin ja ymmärrämme, että se johtaa vain kurjuuteen, koska emme opi rakastamaan itseämme ja toisia. Tuo mentaliteetti johtaa vain hankkimaan lisää tavaroita. Vaikka myös tavarat ovat osa tietoisuutta, ne eivät salli ihmisten kiihdyttää massatietoisuutta, mitä tarvitaan maailman muuttamiseen. Vain itsemme ja toisten rakastaminen voi tehdä sen. Rakkaus on kaikkien ansaitsevuuden ja arvokkuuden tietämistä. Luomakunta rakastaa meitä niin ehdottomasti, että voimme myös uskoa, ettei meitä rakasteta.
 
7. Meille valehteleminen on melkein mahdotonta. Emme ehkä tiedä täsmälleen, minkä totuuden salaat, mutta tiedämme, että jokin ei ole oikein. Tiedämme myös, kun sinulla on muita tunteita, tuskaa, rakkautta jne., jota et ilmaise. Olet kuin avoin kirja meille. Meitä ei ole koulutettu "vakoilemaan", olemme vain tarkkaavainen ja tietävä. Samalla kun poimimme fyysisiä vinkkejä, voimme katsoa silmiisi ja tietää, mitä tunnet.
 
8. Saatamme napata flunssaoireesi, aivan kuten miehet saavat aamupahoinvointia vaimon ollessa raskaana. Meillä on usein sympatiakipua, tunteellista tai fyysistä. Imemme usein tunteita solar plexuksen kautta, jota pidetään paikkana, jonne "syömme tunteita", joten kun opimme vahvistamaan tätä chakrakeskusta, kehitämme joskus ruuansulatusongelmia. Maadoittuminen voi auttaa tunnekeskuksemme uudelleenluomisessa. Paljain jaloin käveleminen on upea tapa maadoittua.
 
9. Usein tuemme heikompia, niitä joilla ei ole ääntä, niitä joita matriisi on lyönyt jne. Olemme hyvin myötätuntoisia ihmisiä ja usein nämä marginaali-ihmiset tarvitsevat enemmän rakkautta. Ihmiset voivat tuntea rakastavan sydämemme, joten täysin vieraat kertovat usein meille elämäntarinoitaan tai lähestyvät meitä ongelmineen. Samalla kun emme halua olla kaatopaikka kaikkien tunteille, meillä on myös hyvä korva niille, jotka työstävät omia juttujaan.
 
10. Emme tunne tarvetta herättää jokaista näkemäämme ihmistä. Muutamassa lauseessa pystymme tulkitsemaan hänen mukavuusalueensa tietoisuuteen liittyvässä keskustelussa. Tarvittaessa kylvämme siemenen ja jos sen on tarkoitus kasvaa, se kasvaa. Ymmärrämme, että yritys herättää niitä, jotka eivät ole valmiita, on myrkkyä heidän herkille kohdilleen.
 
11. Jos emme opi, miten asetetaan kunnon rajat, voimme väsyä helposti toisten ihmisten tunteiden ottamisesta itsellemme. Energiavampyyrit vedetään luoksemme kuin kärpäset paperiin, joten meidän täytyy olla toisinaan ekstravalppaana itsemme suojelemisessa.
 
12. Meistä on tulossa parantajia. Tunnemme luontaista vetoa parannusalaa kohtaan. Akupunktio, Reiki, Qi Gong, jooga, hieronta, kätilön ammatti jne. ovat aloja, joilta löydämme itsemme usein. Tiedämme, että kollektiivi tarvitsee parannusta, ja näin yritämme parhaamme mukaan tarjota parannusta muodossa, johon tunnemme eniten vetoa. Käännymme myös poispäin "perinteisistä" parantamismuodoista ja suosimme luonnollista ruokaa, yrttejä ja kokonaisvaltaista lääketiedettä jokaisen vaivamme parantamisessa.
 
13. Näemme mahdollisuudet ennen muita. Aivan kuten Kopernikus puolusti heliosentristä teoriaansa kirkon kertoessa hänen olevan väärässä, tiedämme sen, minkä massat kieltäytyvät uskomasta. Mielemme on valovuosien päässä.
 
14. Olemme luovia. Laulamme, tanssimme, maalaamme, keksimme tai kirjoitamme. Meillä on hämmästyttävä mielikuvitus.
 
15. Hyväksymme oikeasti sen, että voimme vetää puoleemme vain sitä, mikä on värähtelykentässämme. Emme voi saada fyysisessä muodossa mitään kokemuksia vetämättä niitä puolemme värähtelyperspektiivistä. Näihin sisältyvät kamalimmat ja kauneimmat kokemukset. Opimme hyväksymään suhteet ja kokemukset sellaisena, mitä ne ovat. Ihmiset ja kokemukset palvelevat heijastuksina, jotka opettavat meille jotain itsestämme.
 
16. Emme kysy, mitä rakkaus on, miksi se on tai miten se esittäytyy. Tiedämme, että sitä on kaikkialla, kaikissa ja kaikessa ja se tunkeutuu kaikkeen ja on ääretöntä.
 
17. Tarvitsemme enemmän yksinäisyyttä kuin keskivertoihminen.
 
18. Saatamme kyllästyä helposti, mutta olemme todella hyvä viihdyttämään itseämme.
 
19. Meidän on vaikea tehdä asioita, joita emme halua tehdä tai joista emme oikeasti nauti. Uskomme oikeasti, että elämä tarkoitettiin ilon ilmaisemiseen. Miksi haaskata sitä tekemällä jotain, mitä vihaa? Emme ole laiska – olemme erotteleva.
 
20. Meille on pakkomielteenä tuoda totuus valoon.
 
21. Emme elä minkään pelossa. Olemme suunnitelleet kaikki muutokset, joita tulee – riippumatta siitä, miten negatiiviseksi tai dramaattiseksi ne hahmotetaan maailmassamme. Olemme ohittaneet "ei paluuta" –pisteen ja maapallo on ylösnousemassa korkeampaan tietoisuustilaan. Mikään ei pysäytä sitä nyt.
 
22. Meillä ei ole ajantajua. Mielikuvitus lähtee usein lentoon ja päivä voi tuntua minuutilta, viikolta, päivältä.
 
23. Inhoamme rutiinia.
 
24. Olemme usein eri mieltä auktoriteettien kanssa (selvistä syistä). Jotkut ihmiset sanovat sitä anarkiaksi ymmärtämättä todella, mitä tuo sana tai hallituksemme oikeasti on.
 
25. Olemme usein ystävällinen, mutta jos olet egoistinen tai karkea, emme kuluta paljon aikaa kanssasi tai löydämme tekosyyn poistua ihmisten luota, joille oma itse on pakkomielle. Emme "tajua" ihmisiä, jotka ovat piittaamatta toisten ihmisten tunteista tai näkökulmista.
  -----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >