HomeViestejäMuita kirjoittajia14.1.2014 - Rhiame - Miten tiedän, puhuuko sieluni vai egoni?

14.1.2014 - Rhiame - Miten tiedän, puhuuko sieluni vai egoni?

MITEN TIEDÄN, PUHUUKO SIELUNI VAI EGONI?
 
Kirjoittanut Rhiame (personocracy.wordpress.com )
14.1.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
"Personokratiatietoisuudessa" puhumme vallan siirtämisestä egolta sielulle voidaksemme aikaansaada sen tietoisuusmuutoksen, mitä toivomme. Mutta miten tiedämme, puhuuko sielumme vai egomme? Koska tämä on toistuva kysymys, ajattelin, että on aika kirjoittaa siitä ja jakaa yksinkertaisia työkaluja auttamaan erottelukykysi kehittämisessä.
 
Egon erottaminen sielusta on usein konstikasta. Ensinnäkin koska hyvin harvoilla ihmisillä on suora kontakti sieluunsa, emme tiedä paljon siitä, miltä se tuntuu. Toiseksi suuri osa hämmennyksestä on tarkoituksellisesti uskontojen, henkisyyden ja tieteen aiheuttamaa sen varmistamiseksi, etteivät ihmiset yhdisty sieluunsa. Jos he tekisivät sen, he vapautuisivat hallinnasta ja se merkitsisi sen harhamaailman loppua, jossa tällä hetkellä elämme.
 
Toisaalta on toinen hahmo, jonka tunnemme läheisesti – se on johtanut elämäämme vuosituhansia. Kutsun häntä herra Egoksi. Hänet on paljon helpompi tunnistaa. Silloin kun tiedämme egon puhuvan, niin päättelemällä tiedämme, ettei kyse ole sielustamme.
 
Tällä hetkellä mentaali-, vitaali- ja fyysinen kehomme on egon hallinnassa 99.99% ajasta. Tutustutaanpa siis siihen. Personokratia keksi yksinkertaisia reseptejä, jotka auttavat meitä erottelukykymme tarkentamisessa, mikä on välttämätön taito, kunnes pystymme muodostamaan suoran yhteyden sieluumme. Tässä on kolme pääominaisuutta, jotka määrittelevät epäilemättä egon.
 
Ego puhuu
 
Ilmaisu "kuuntele sieluasi" on usein harhaanjohtava. Sielu ei tosiaankaan puhu – ego puhuu ja itse asiassa erittäin äänekkäästi. Omassa pyrkimyksessäni seurata sielun tahtoa, kutsun usein sitä opastamaan ja tavallisesti tietysti odotan vastausta siltä.
 
Valitettavasti useimmiten – jos ei aina – ensimmäinen vastaus ei tule sielultani, vaan egoltani. Käytän pikku tarinaa kuvaamaan, mitä tapahtuu tietoisuutemme taustalla.
 
Kuvitellaanpa, että herra Ego ja neiti Sielu* elävät saman katon (keho) alla ja talossa on vain yksi puhelinlinja yhteyden saamiseksi näihin kahteen. Niinpä joka kerta kun soitan neiti Sielulle, herra Ego vastaa puhelimeen. Hän on kontrollifriikki, itsekeskeinen ja äänekäs hahmo, joka haluaa olla kaiken ohjaksissa. Hän varmistaa, ettei neiti Sielu koskaan vastaa puhelimeen, ja tekee temppuja, jotten tunnistaisi häntä. Hän muuttaa myös ääntään ja hänen asenteensa saa minut uskomaan, että sieluni puhuu. Mutta kun opin oikeita työkaluja hänen tunnistamisekseen, hänen temppunsa petkuttavat minua vähemmän ja vähemmän.
 
Sielu ei puhu – se on äänetön hahmo, joka "tuputtaa" tahtoaan pehmeästi järjestämällä elämäntilanteita. Se on enemmän tekijä kuin puhuja. Kun se ilmentää tahtonsa, se saa minut tavallisesti tekemään asioita, joissa ei ehkä ole mitään tolkkua ensisilmäyksellä – egonäkökulmasta katsottuna. Usein se kuulostaa epäloogiselta ja pelottavalta, mutta se on niin voimakas, että tunnen pakkoa tehdä niin. Luodaan tietämisen ja oikealta tuntumisen sisäinen tila. Haluaisin siteerata Äitiä, joka sanoi: "Jos kysyt itseltäsi, puhuuko sielu, niin tiedät, ettei se puhu." Tämä saattaa selkeyttää, jos epäilee!
 
Ego haluaa
 
Ego haluaa tai ei halua aina jotain. Se saa minut sanomaan: "Haluan lisää rahaa", "En halua olla sairas", "En halua elää yksin, haluan löytää kumppanin", "Tarvitsen tunnustusta" jne. Haluamalla tai tarvitsemalla asioita ego kiinnittyy aina TULOKSEEN, joka on konkreettinen.
 
Toisaalta sielu ei halua mitään – sillä ei ole odotuksia eikä se ole kiinni missään lopputuloksessa. Sielu on kiinnostunut vain kokemuksesta, prosessista. Se on kiinnostunut vain olemukseni vapauttamisesta ja tietoisuuteni kehittymisestä sitä kohti, kuka oikeasti olen. Jokaista elämäntilannetta jonka kohtaan, pidetään suotuisana tuossa tarkoituksessa. Sielun kannalta ei tosiaankaan ole positiivisia tai negatiivisia elämänkokemuksia – ne kaikki toimivat supramentaalin oivaltamisen hyväksi.
 
Ja nopeasti …
 
Ego haluaa NOPEASTI. Niinpä joka kerta kun tunnen kiirettä tehdä jotain tai tehdä jonkin päätöksen, tiedän sen olevan egoni impulssi. Ego elää kuolevaisessa todellisuudessa, jossa se uskoo aikansa olevan rajallinen. Se haluaa minun tekevän mahdollisimman monia asioita lyhyessä aikajaksossa. Se pelkää tilaisuuden menettämistä eikä halua haaskata aikaa asioihin, jotka eivät tyydytä sen välittömiä tarpeita ja oikkuja.
 
Sielu taas elää äärettömässä läsnäolevassa hetkessä ja on kuolematon. Niinpä joka kerta kun tunnen kiirettä tehdä tai päättää jotain, minun on pysähdyttävä saman tien ja annettava itselleni aikaa harkita asiaa. Minun täytyy konkreettisesti sulkea egoni suuri suu, joka peittää selkeyteni ja estää minua havaitsemasta sieluni mieltymystä. Vasta kun egoni on hiljennetty ja laitettu auton takapenkille, sieluni voi tulla rattiin, toisin sanoen ottaa elämäni hallintaansa ja johdattaa minut suuntaan, joka edistää sen sulautumista kehooni.
 
Periksiantamattomuus egolle ja antautuminen sielulle on oleellista supramentaalin olemuksen oivaltamiselle. Tässä on sitaatti Äidiltä, joka selittää prosessia:
 
"Ne jotka haluavat auttaa totuudenvalon vallitsemisessa pimeyden ja valheellisuuden voimien yli, voivat tehdä sen tarkkailemalla huolellisesti liikkeidensä ja tekojensa alkuimpulsseja ja erottamalla ne, jotka tulevat totuudesta, niistä jotka tulevat valheellisuudesta, voidakseen totella ensin mainittuja ja kieltää tai torjua muut.
 
"Erottelukyvyn voima on yksi ensimmäisistä vaikutuksista totuudenvalon saapuessa maan ilmakehään … " (Äidin agenda 1965)
 
Nyt kun sinulla on yksinkertainen työkalu, voit alkaa harjoitella erottelukyvyn käyttöä voidaksesi siirtää hallintavallan egolta (valheellisuus) sielulle (totuus/todellisuus). Mitä vähemmän annan egon johtaa elämääni, sitä enemmän sielu ottaa hallinnan. Ja mitä enemmän harjoittelemme, sitä nopeammin pääsemme pois tästä kamalasta pelkopohjaisesta eläinihmiskunnasta, joka luo helvetin maan päälle!
 
*Esitän egon tarkoituksella maskuliiniprinsiippinä ja sielun feminiiniprinsiippinä.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >