HomeViestejäMuita kirjoittajiaTammikuu 2013 - Amariah Mara - Ennusteita 2013 - Oletko heränneiden joukossa?

Tammikuu 2013 - Amariah Mara - Ennusteita 2013 - Oletko heränneiden joukossa?

ENNUSTEITA 2013 - OLETKO HERÄNNEIDEN JOUKOSSA?
 
Simionia kanavoinut Amariah Mara (www.simion7d.com)
Tammikuu 2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Olemme Simion, evoluutiokollektiivi.
 
Olette päässeet ohi vuoden 2012 talvipäivänseisauksesta ja olette edelleen täällä. Hienoa! Maailma ei ole loppunut. Jotkut sanovat, ettei mitään tapahtunut. Oletko sinä yksi heistä? Jos sanot, ettei mitään tapahtunut, sinulta on mennyt paljon ohi. Vuoden 2012 oli tarkoitus olla risteys. Se oli muuttumisen tai muuttumattomuuden ja sen päättämisen aika, mitä uutta haluat nähdä tässä uudessa vuodessa 2013. Toivomme tietenkin, että näet paljon tapahtuvan ja olet näin hyvin motivoitunut luomaan sitä valaistunutta maailmaa, mitä on pohdittu.
 
Kuulitteko te vuoden 2012 herätyssoiton? Kuuliko ympäröivä maailma sen? Tämä vuosi on todellinen testi sille. Nyt on todella sisunne, rohkeutenne ja todellisen henkenne testaamisen aikaa luojina. Tänä vuonna kaatuvat tienposkeen monet, jotka etsivät nopeaa ratkaisua tai eivät koskaan todellisuudessa uskoneet ihmiskunnan potentiaaliin kehittyä. Oletko sinä tieltä putoaja vai ovatko silmäsi avautuneet lisää päästämään enemmän valoa elämääsi? Oletko sinä sellainen, mikä tuo oman lisänsä sen Luvatun maan luomiseen, mitä kohti te kaikki teette työtä? Jos olet, niin nyt on todellinen toimintavuosi! Tämä on vuosi, jolloin kaikki "suitsutus" voi toteutua elämässänne, yksi kerrallaan, kunnes valo leviää kuin voimakkaan tuulen lietsoma kulovalkea.
 
Nyt voi päästä näkyville niin paljon enemmän valoa, mikä ei voinut tulla aiemmin, kun odotettiin joulukuun 2012 suurta loppua tai suurta muutosta. Nyt on aika varsinaisen totuuden tulla esiin jokaisessa sielussa, kun kaikki kasaantunut paine on poissa ja vain ne jäävät, jotka oikeasti tarkoittivat sitä, mitä aikoivat olla valotyöntekijöinä. Sinnikkäät ja todella jumalan koskettamat kulkevat eteenpäin silmääkään räpäyttämättä. Ja millaisen maailman he luovatkaan! Pitäkää silmällä nyt leviävää pohjavirtausta! Luulitte sen olevan voimakas viime vuonna, mutta se ei ollut mitään verrattuna vuoden 2013 tapahtumiin. Tämä on todellinen lanseerausvuosi kaikelle, mitä on rakennettu.
 
Viime vuosi oli pelkästään valmistautumis- ja karsimisjakso. Niiden karsimista jotka eivät pystyneet ylläpitämään palveluvärähtelyä eteen heitetyistä hankaluuksista huolimatta. Ja uskokaa meitä: tiedämme teidän kaikkien kokeneen oman osanne hankaluuksista, tunnetraumoista, talouden romahtamisesta, suhteiden katkeamisesta, fyysisistä vaivoista ja myös kuolemaa lähentelevistä katastrofeista. Kaikilla on ollut oma osansa vakavista elämän haasteista - kullakin omalla tavallaan. Monet ovat ajatelleet, etteivät he varmaan olleet riittävän kehittyneitä, kun saivat sellaisia tapahtumia elämäänsä.
 
Monet teistä ovat rämpineet ja pitäneet määrätietoisuutensa ja se on tehnyt teistä henkisesti ja energeettisesti voimakkaamman ja päättäväisemmän uuden maailman näkemisessä ja sen toteuttamiseen osallistumisessa. Piditte paikkanne korkealla ja palasitte aina henkiseen lohtuun itsellenne toimivalla tavalla. Palasitte sieluunne ja keskukseenne tai jatkoitte sisäisen totuuden etsimistä maailman joka kolkasta. Rakkaat ystäväni, tämä kantaa teidät niihin rauhallisiin ja pyhiin ulottuvuuksiin, joita niin kaipaatte. Mutta tämä rauha ei merkitse, että lepäätte laakereillanne uudessa todellisuusulottuvuudessa.
 
Nyt on aika todella tulla siksi todellisuudeksi, minkä tiedätte todeksi sisällänne. Te jotka selvisitte kaikesta siitä "mainonnasta", ettei mitään tapahtunut, ja tunnistitte, että kaikkea tapahtui, olette niitä, jotka hiljaa - tai kenties ei niin hiljaa - luotte tämän uuden olemassaoloulottuvuuden edessä olevina aikoina. Emme puhu mistään pienestä asiasta.
 
Monet toisten ulottuvuuksien maailmat ovat katselleet, ketkä ja miten monet selviäisivät kaikista niistä verhoista, mitä silmillenne laitettiin vuonna 2012. Ketkä ja miten monet teistä ovat edelleen kanssamme ja näkevät nyt verhojen yli? Riittävästi on kanssamme, ettei maailmanne ole tullut loppuunsa, ja tämä on suuri askel. Se on voinut tulla loppuunsa joillain, muttei teillä. Mutta tärkeintä on, onko uskonne valaistuneen maailman mahdollisuuteen loppunut vai ei.
 
Todellinen loppu olisi se, missä uskonne johonkin parempaan ja kykyynne luoda kevyempi todellisuusvärähtely, missä kaikki kukoistavat hengestään, olisi hiipunut. Tämä loppu tietäisi todellista katastrofia. Jos teiltä ei ole loppunut tuo usko ja siirrytte edelleen yli olemuksellenne tyrkytetyistä rajoista - te ja kulttuurinne - niin olette aito valo-olento ja olette matkalla virtaavan luomisen valoon. Olette ylittäneet kynnyksen ja luoneet toisen puolen, mikä on täynnä upeita mahdollisuuksia. Pitäkää tuo visio elossa ja valmistautukaa vahvistamaan kaikkia positiivisia ja kohottavia elementtejä elämässänne, koska te nousette metelin yli ja olette tulevaisuus.
 
Jätämme tämän lähetyksen tähän, koska kaikki totuudet mitä tarvitsette tälle vuodelle, on näiden sanojen energiapuumerkissä. Pitäkää liekki palamassa, nyt enemmän kuin koskaan, ja te näette ihmiskunnan ja rakkaan Gaia-planeettanne ylevän tulevaisuuden ja olette tuo tulevaisuus.
 
Siunattuja olkoon kaikki, jotka jatkavat eteenpäin nämä sanat sydämessään vuonna 2013, ja onneksi olkoon!
 
Simion 7D:stä
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >