HomeViestejäMuita kirjoittajia19.12.2012 - Jelena Mrkich - VIP-korttisi (26000 vuotta työn alla)

19.12.2012 - Jelena Mrkich - VIP-korttisi (26000 vuotta työn alla)

VIP-KORTTISI (26000 VUOTTA TYÖN ALLA)
 
Kirjoittanut Jelena Mrkich ( acupofcreativitea.blogspot.com.au)
19.12.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Planeetallamme tiedetään käytettävän 47 eri kalenteria. Mikä helpotus, ettemme odota maailmanloppua 47 kertaa vuodessa.
 
Gregoriaanisesta kalenteristamme, mikä tunnetaan myös länsimaisena tai kristillisenä kalenterina, on tullut aikamme laajimmin käytetty kalenteri. Joka vuosi 31.12. merkitsee sitä, että juhlimme rituaalisin ilotulituksin ja juhlamenoin. Tuo päivä merkitsee 365 päivän syklin loppua ja lähtölaskentaa uuden alkamiselle, ajalle mikä maapallolta kuluu koko kierrokseen auringon ympäri. Paavi Gregorius XIII:n vuonna 1582 esittelemä kalenterimme oli uudistus juliaaniseen kalenteriin, mikä oli uudistus roomalaiseen kalenteriin. Tämä oli peräisin kuukalenterista, minkä uskotaan perustuneen yhteen kreikkalaisista kalentereista. Kuukausia on poistettu. Päiviä on lisätty, poistettu ja lisätty taas. Kuukausien nimiä on muutettu. Ja taas muutettu. Hyväksymme tämän, joten olemme siinä mukana.
 
Useimmat asiat - koulut, kaupat, bussit, kiireiset kaupunkien kadut - pysähtyvät hetkeksi. Kännykkäverkot tukkeutuvat yhteysmäärästä, kun rakkaat ihmiset yrittävät yhdistyä toisiinsa. Syömme, juomme, olemme iloisia ja mietimme henkilökohtaisia lupauksiamme. Kuvittele, miten juhlisimme, jos tämä tapahtuisi vain kerran joka 26000. vuosi.
 
Tulee päivä 21.12.2012. Se on tässä. Tällä viikolla.
 
Tämän viikon perjantai tunnetaan yleisesti Maya-kalenterin suuren syklin loppumispäivänä. Kyse on 26000 vuoden syklistä, jonka dokumentoi luonnon syklien kanssa synkronissa oleva muinaiskulttuuri. Se ajoitti täsmällisesti, milloin aurinkokuntamme kulkee galaksin keskuksen läpi, voimistaen niitä valotaajuuksia, joita virtaa meihin ja kauttamme galaksin keskuksesta.
 
Läsnäolosi tällä hetkellä antaa sinulle VIP-kortin näihin voimistuneisiin energioihin.
 
Ympäri maailmaa juhlitaan 21.-23.12. ja toivotetaan tervetulleeksi kosminen uusi vuosi. Tämä on uuden toimintamallin syntyminen. On suuren muutoksen aika. Se ei ole yhden yön transformaatio, missä heräämme seuraavana päivänä tunnistamattomaan maailmaan. Se on avautumisen lahja, tilaisuus kanssaluoda uusi olemistapa - sellainen joka tunnistaa koko itsemme (keho, mieli, tunteet ja henki), herättää meidät jumalaiselle feminiinisyydellemme (samalla kunnioittaen jumalaista maskuliinisuuttamme) ja pitää pyhänä kaiken elämän keskinäistä yhteyttä. Pääsemme syvempään tietoisuuteen sydämestämme ja astumme uuteen tietoisuusvaiheeseen. Paljastumme kaikeksi siksi, mitä olemme, oltuamme uppoutuneena kaiken alle, mitä emme ole.
 
Kuka haluaa nukkua tämän läpi?
 
Valtavirtamedia - eivät Maya-vanhimmat - pilkkaa tätä päivämäärää ja sivuuttaa sen merkityksen, sivuuttaa sen tarkoituksen, mahdollisuuden ja potentiaalin ihmiskunnalle tänä aikana. Käytä omaa intuitiotasi paljastamaan, mitä resonoi kanssasi. Jos tuntuu hyvältä tunnistaa nämä päivät ja juhlia omalla tavallasi (itsesi, rakkaidesi tai toisten kanssa, jotka kunnioittavat tätä aikaa), niin tee se!
 
Se on "kerran 26000 vuodessa" -kokemus.
 
Jos huomaat varjosi vahvistuvan lisää, kun astut enemmän valoon, katso viime viikon artikkeli saadaksesi lisäselkeyttä siitä, miksi.
 
Kiitos lukemisesta ja toivotan sinulle onnellista kosmista uutta vuotta!
 
Anna loistaa, Jelena.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >