HomeViestejäMuita kirjoittajia7.2.2012 - Matthew C Cox - Henkinen pettymys

7.2.2012 - Matthew C Cox - Henkinen pettymys

HENKINEN PETTYMYS
 
Kirjoittanut Matthew C Cox (www.peaceofmindnews.com)
7.2.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kun katselin pettymyksen ilmaisuja matkan peruuntumisesta Neptunus-avaruusalukselle, panin merkille, että ne jotka olivat eniten pettyneitä, odottivat jonkun toisen antavan heille viikon henkisen humalan/huipentuman.
 
Steve Beckow käy kanavan luona. Hän saa viestin itselleen. Hän antaa ihmisten katsoa olkansa yli henkisen harjoituksensa aikana.
 
En ole puhunut hänen kanssaan tämän tekemisen motiiveista. Oletan, että hän, minun tapaani, haluaa muiden ihmisten näkevän, että jokaisella voi olla jokin henkinen harjoitus. Kuka tahansa voi lähestyä olentoja toisista ulottuvuuksista ja keskustella niiden kanssa.
 
Kutsun tätä harjoitusta ihmeidenlain käyttämiseksi. Uskon sen olevan niin tärkeää, että omistan sille koko osion "Täydellinen mielenrauha" -koulutuksessa.
 
Ongelmana siinä, että antaa ihmisten tarkkailla jonkun henkistä harjoitusta, on, että tarkkailijat eivät aina ymmärrä, että he voivat tehdä tämän itse. Sen sijaan he tekevät harjoituksen tekijästä henkisen kanavan. He soveltavat saajalle tarkoitettua viestiä itseensä.
 
Olen varma, että voitte nähdä ongelman tässä. Henkisen harjoittajan saama viesti ei ehkä sovellu tarkkailijaan.
 
Miksi kukaan tekisi näin? Vastaus on ilmiselvä. Järjestäytyneet uskonnot opettavat tekemään harjoituksia.
 
Vietin elämäni ensimmäiset 35 vuotta harjoittaen kristinuskoa. Tämä uskonto opetti minulle, että minun oli mentävä Jeesuksen kautta päästäkseni Jumalan luo. Se opetti minulle, että lähestyin Jeesusta pyhän ehtoollisriitin, Jeesuksen viimeisen mallisen aterian lavastamisen, kautta. Minun oli oltava synnitön nauttiakseni leipää ja viiniä. Siksi osa viikkorituaalia oli pyytää anteeksi syntejä Jeesuksen veren kautta, ennen kuin söin pyhän ehtoollisen.
 
Katolilaisuus vie tämän vielä pidemmälle. Maallikkojen on tehtävä tunnustus papille, joka puhuu siunatulle Äiti Marialle, joka puhuu Jeesukselle ja lopulta vie viestin Jumalalle.
 
Nämä uskonnot säätävät rituaaleja, jotka ovat välttämättömiä Jumalalle puhumiseen. Jokainen jota on opetettu näiden tai samanlaisten uskojen mukaan, uskoo tarvitsevansa hengellistä ammattilaista kommunikoidakseen viestejä Jumalan kanssa.
 
Silloin kun joku uskoo tämän, häntä kiehtoo ajatus katsella jonkun olan yli, kun tämä juttelee jumaluuden kanssa, erityisesti jos kyse on kaksisuuntaisesta keskustelusta. Se poistaa esteet ja tekee kanavasta jonkun erityisen.
 
Tietysti jos kanava jotenkin horjuu tai epäonnistuu tai tuottaa pettymyksen, tämä häiritsee tarkkailijan vaikutelmaa. Katselija päättää, että kaikki on selvää teeskentelyä tai "pyhä mies" on huijari. Tässä kohtaa tarkkailija palaa takaisin järjestäytyneeseen uskontoon ja antaa henkisen harjoituksensa "ammattilaisen" vastuulle.
 
Mielenrauha ei tule ammattilaisille vastuun antamisesta. He käyttävät rituaaliharjoitusta, mikä toimii vain lyhytaikaisesti. Se on kuin pillerin ottamista vaivaan. Se ei ratkaise ongelmaa. Se vain käsittelee oireita.
 
Olen havainnut, että pitkänaikainen mielenrauha tulee sellaisen harjoituksen kehittämisestä, mikä sallii minun yhdistyä suoraan jumaluuteen. Tämä sisäinen kommunikointi ja tietäminen on paikka, missä Jumala puhuu minulle, kun olen itse Jumala, koska minut on luotu Jumalan kuvaksi.
 
Neptunus-avaruusaluksen matkaan liittyvä tilanne muistuttaa minua siitä, että jonkun toisen henkisen harjoituksen katseleminen on hyödyllistä vain, jos se auttaa minua oppimaan lisää omasta henkisestä harjoituksestani. Se muistuttaa minua Hengen rajattomista tavoista puhua minulle.
 
Toisen ihmisen henkisen harjoituksen käyttäminen mihinkään muuhun johtaa vain pettymykseen.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja http://luxonia.com/viestit. Näillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >