HomeViestejäMuita kirjoittajia11.11.2011 - David Brown - Ihmisen suuri herääminen

11.11.2011 - David Brown - Ihmisen suuri herääminen

IHMISEN SUURI HERÄÄMINEN
 
Kryonia kanavoinut David Brown (www.kryon.org.za)
11.11.2011 Santiago, Chile
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Huomautus lukijalle: Ilmaise aikomukseksesi olla kanavoinnin nyt-hetkessä ja energiasi yhdistetään läsnä olevan ryhmän energiaan.
 
Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta.
 
On upeaa olla Santiagossa 11.11.11 ja tämä kanavointi on sovittu tapaaminen. Kaikki tässä huoneessa ovat samaa sieluryhmää, olette kaikki parantajia ja olette kaikki siirtymässä uusiin energioihin 21.12.2012. Elämäänne on tulossa monia muutoksia, uusi maailma tulee ja ihmiskunta herää. Emme voi sallia tämän planeetan tietoisuuden putoavan yhtään alemmas, mitä se on nyt. Älkää sekoittako tietoisuutta ja teknologiaa - teknologia vie pitkin teitä, mikä aiheuttaa teille vain ongelmia, syviä, syviä ongelmia.
 
Rakkaus on ainoa tie. Mitä enemmän sitä on kehossanne, sitä vähemmän ja vähemmän teknologiaa tarvitsette. Kehoanne ominaisuuksia parannetaan aivan kuin tietokonetta ja teidät vaihdetaan uudelle tietoisuustasolle. Tässä huoneessa te kaikki olette tehneet paljon henkilökohtaista kasvua ja sisäistä työtä. Uusi maailma tulee, rakkaat ystävät, ja tämä on erityisaikaa. Tämä on aikaa, jolloin aletaan sanoa hyvästi vanhalle maapallolle ja toivottaa uusi maailma tervetulleeksi, uusi maailma mitä johtavat tietoiset naiset ja miehet, jotka ovat kulkeneet polkuaan ja löytäneet rakkauden.
 
Tämä on polariteetti/napamuutos yksilöpohjalta. Muutatte polariteettinne negatiivisesta positiiviseen ja mitä enemmän olette tehneet sisäistä työtä ja mitä enemmän harmoniaa kehossanne on, sitä helpommaksi havaitsette tämän muutoksen. Mikään ei ole sattumaa, kuten sanomme: olette täällä aiemman sopimuksen mukaan ja rakkaus on ainoa vastaus. Tälle planeetalle ei ole muuta vastausta kun siirtyä takaisin rakkauteen ja yhdistyä täysin universumin ja Äiti Maan kanssa. Monta, monta vuotta - 3600 vuotta - tämän planeetan tietoisuus on hitaasti mutta varmasti vähentynyt. Sitä ei ehkä näytä, mutta olette olleet irti Jumalasta, universumista ja nyt olette siirtymässä takaisin jumalaiseen yhteyteenne.
 
Teistä tulee tämän jumalaisen universumin taikaolentoja ja kuljette taikapolkua. Tämän uuden maailman kehittyminen vie muutamia vuosia. Joulukuun 21. päivä 2012 tunnette hyvin selkeän energiamuutoksen kehossanne, hyvin ratkaisevan muutoksen, kun siirrytte negatiivisista tunteista rakkauteen. Teille tässä huoneessa se on hyvin selkeää ja elämänne muuttuu tuosta päivästä eteenpäin. Teiltä menee ehkä vähän aikaa tulla täysin eheäksi, mutta silti energianne vaihtuvat niin, että teillä on rakkauspohjaista energiaa uuden maailmanne luomiseen. Kuten olette jo oppineet, negatiiviset ajatukset ja negatiiviset tunteet luovat negatiivista todellisuutta. Se on kuin käännettäisiin katkaisimesta ja jos kehossanne on yhtään negatiivisia energioita, ne vapautetaan hitaasti mutta varmasti. Joillakin tätä katkaisinta on käännetty ja chakranne kulkevat jatkuvasti myötäpäivään ja hitaasti mutta varmasti luotte elämäänne rakkaudesta.
 
Chile on erittäin suuri maa, kenties pisin maa pohjoisesta etelään. Tämä maa sisältää monia eri energioita eikä muutos ole kovin helppo tällaiselle valtiolle. Erilaisia energioita virtaa eri tavoin kuivilta alueilta pohjoisessa kylmään ja vetiseen etelään. Oikeastaan ilmasto ei ole ongelma. Jokaisella eri leveysasteella on erilainen energia ja erilainen tie eteenpäin eikä tämä ole helppo virtaus Chilelle. Teitä tässä huoneessa kutsutaan auttamaan ihmisiä, jotka eivät ole yhtä onnekkaita kuin te ja pitämään tilaa heidän parantumiselleen. Täällä on joitain, jotka eivät ajattele olevansa parantaja, mutta tulette kaikki sieluryhmästä, jonka tehtävänä on parantaa tätä planeettaa ja katsoa, että muutos sujuu tasaisesti.
 
Useimmille keskivertoihmisille tämä muutos on hyvin, hyvin vaikea. Tämä muutos merkitsee myös, että resurssit jaetaan paljon tasaisemmin ja tasapuolisemmin. Tavassanne tuntea on paljon iloa - rakkaus virtaa jatkuvasti energiajärjestelmänne läpi kuten nyt. Tällä hetkellä rakkaus voi virrata energiajärjestelmänne läpi ja muuttua negatiiviseksi energiaksi. Joulukuun 21. päivän jälkeen 2012 rakkaus virtaa vapaasti kehonne läpi ja luotte rakkauspohjaisen todellisuuden. Ympärillänne on mahdollisesti paljon tuskaa ja kärsimystä, mutta ette koe tätä. Kokemuksenne on siirtyä kolmannesta ulottuvuudesta neljänteen ja tulla Kristus-tietoiseksi lähes automaattisesti.
 
Pyydämme teitä siis sulkemaan silmänne ja yhdistymään Äiti Maahan jalkapohjien ja juurichakran kautta ja Isä Taivaaseen kruunuchakran kautta ja sallikaa rakkauden virrata ja tuntekaa kehonne. Tuntekaa, mitä tunnette … Tarkkailkaa tunteitanne … Antakaa tunteiden tulla ja mennä … Tuntekaa kaikki aistimukset kehossanne.
 
Rakkaat ystävät, olemme täällä ylläpitämässä tätä energiaa, antamassa teidän tuntea, millaiselta energia tuntuu 21.12.2012. Viemme teidät uuteen maailmaan … Antakaa kehonne tunteiden tulla ja antakaa niiden mennä … Pudotkaa syvemmälle ja syvemmälle kehoonne.
 
Henkioppaanne ovat jalkojenne juuressa ja pitävät teitä rakkauden tilassa. Kryonin sateenvarjo sisältää nämä erityisenkelit, jotka ymmärtävät maatasoa, ja tästä huoneesta tulee kuin astia, jotta teitä pidetään tässä energiassa. Sallikaa energioidenne mennä korkeammalle ja korkeammalle ja sallikaa sydämenne avautua vielä lisää … Lähettäkää rakkautta kaikkien sydänchakraan tässä huoneessa … Sallikaa rakkauden virrata. Olemme tehneet tämän monta kertaa, muttemme koskaan maatasolla. Viemme teidät tietoisuudessa ylöspäin monta oktaavia riippuen siitä, kuka olette ja mikä tietoisuutenne on.
 
Antakaa tunteidenne virrata ja tulla ja mennä … Sallikaa Kryon-energia virrata kolmanteen silmään … käpylisäkkeeseen … nenänpäähän … kurkkuchakraan … sydämeen … solar plexukseen … toiseen chakraan … juurichakraan … ja yhdistyä Äiti Maan sydämeen. Sallikaa Äiti Maan rakkauden virrata juurichakran läpi … toiseen chakraan … solar plexukseen … sydämeen … kurkkuun … kolmanteen silmään … kruunuchakraan … ja yhdistyä suuren keskusauringon sydämeen. Sallikaa rakkauden virrata, kun olette matkalla rakkauden maailmaan, johonkin mitä ette ole koskaan ennen kokeneet.
 
Tämä on kokeilumeditaatio menemisestä neljänteen ulottuvuuteen, sillä neljättä ulottuvuutta ei voi ymmärtää kolmannen ulottuvuuden kehon kautta, joten olkaa kehossanne ja tunteissanne, missä teitä pidetään turvallisessa ja varmassa paikassa. Sallikaa rakkauden virrata ja antakaa tunteidenne tulla ja mennä. Olkaa kehossanne ja tuntekaa kaikki negatiivisuus kehossanne … ja pitkää tämä negatiivisuus … olkaa sen kanssa ja tuntekaa se … ja ojentakaa se Kryonille.
 
Uusi maailma tulee, rakkaat ystävät, ja nämä ovat hyvin jännittäviä aikoja. Tuntekaa rakkauden huoneessa alkavan laajentua … Tuntekaa tulevanne kuin sieneksi ja imekää rakkautta … Sallikaa rakkauden hajottaa kaikki energiat, joita on kehossanne, ja kaikki karma mikä liittyy maanne sotavoimiin, alkuperäisväestön kansanmurhaan, kenen tahansa Kristus-tietoisen ihmisen murhaan tai kaikki karma mikä liittyy sotavoimiin, raiskaukseen, ryöstöön, murhaan, tappamiseen tai kidutukseen ja sallikaa näiden energioiden hajota kehossanne ja vapautua. Nämä energiat voivat pysäyttää rakkauden virtaamisen ja hajottaa maskuliinirakenteen sisällänne.
 
Olkaa tunteidenne kanssa … Olkaa kehossanne ja tuntekaa, mitä tunnette … Antakaa tunteiden tulla ja mennä … Ojentakaa Kryonille energia, kaikki sotavoimatunteet tai kaikki karma, minkä tiedostatte ja mikä tulee niistä perheenne jäsenistä kolme sukupolvea taaksepäin, jotka palvelivat sotavoimissa.
 
Päästäkää nämä tunteet kehoonne … Antakaa niiden tulla ja mennä … Tarkkailkaa hengitystänne … Tuntekaa, mitä tunnette … Pudotkaa syvemmälle ja syvemmälle kehoonne. Huoneessa on paljon pelkoa ja on uusi tie, rakkauden tie eikä uudessa maailmassa ole vainoamista tai armeijaa. Se on maailma täynnä rakkautta, vapauden maailma, innostuksen maailma, välittämisen ja jakamisen maailma ja maailma missä perheet rakastavat toisiaan. Se on maailma, missä universumi kannattelee teitä, sydämenne ja mielenne on yhteydessä universumin sydämeen ja mieleen.
 
Päästäkää tunteet kehoonne … Antakaa niiden tulla ja mennä … Sallikaa värähtelyjenne mennä korkeammalle ja korkeammalle ja sallikaa henkioppaidenne ja enkelienne pitää teitä sylissään … Sallikaa enkeleidenne ja henkioppaidenne tehdä itsensä tunnetuksi teille. Kenties ne kutitavat kasvojanne tai nenäänne tai kenties raaputtavat korvaanne, niin että tiedätte niiden olevan kanssanne. Tuntekaa niiden rakkaus, rakkaat ystävät, tuntekaa niiden rakkaus … Kaikki rakastavat teitä ehdottomasti, ilman mitään syytä.
 
Uudessa maailmassa kaikki rakastavat toisiaan, te rakastatte kaikkia ja rakkaus virtaa. Siis sallikaa rakkauden virrata … Sallikaa Äiti Maan rakkauden virrata kehoonne. Äiti Maa ylösnousee myös, ensin neljänteen ulottuvuuteen ja sitten viidenteen. Tämä evoluutio vie aikaa ja eniten energiaa vie ihmisten pitäminen tasapainossa ja rakastettuna. Siksi teemme tämän prosessin tänään täällä Santiagossa, Chilessä, jotta voitte tuntea vuoden 2012 energian, mutta myös jotta DNA:nne ja teidät voidaan aktivoida. Sallikaa DNA:nne ja energioidenne aktivoitua, jotta voitte vastaanottaa nämä uudet energiat.
 
Planeetat ovat kaikki liikkumassa paikoilleen ja kehonne voi tuntea tämän, koska olette kaikki yhdistyneet universumiin. Yhteydestänne tulee paljon voimakkaampi. Sallikaa Äiti Maan ylösnousta allanne ja tuntekaa Äiti Maan ylösnousevan kolmannesta ulottuvuudesta neljänteen ja viidenteen ulottuvuuteen. Tuntekaa näiden energioiden liikkuvan kehoonne - Pyhän Äidin energioiden.
 
Antakaa tunteiden tulla ja mennä … Tuntekaa energioiden puhdistuvan ja solujenne ja DNA:nne aktivoituvan. Tänään on 11.11.11 ja tänä päivänä maskuliininen ja feminiininen alkavat todella sulautua yhteen ja kun isä todella kannattelee äitiä, sallikaa tämän tapahtua kehossanne … Sallikaa kaikkien tukosten tai kaiken vastustuksen hajota ja parantua … Antakaa tunteiden tulla ja mennä … Sallimme energiamuutoksen … Sallimme sisäisen olemuksenne siirtyä lähemmäs ja lähemmäs harmoniaa … harmoniaa itsessänne … heijastus universumista … Olette kosmoksen mikrokosmos.
 
Monia asioita on selvitetty tänä iltana, rakkaat ystävät. Päästäkää siis tunteet kehoonne … Antakaa niiden tulla ja mennä … Tänä iltana energianne aktivoidaan … Olette kaikki tietoisuustasolla, missä tämä voi tapahtua … Sallikaa ja tuntekaa energiat kehossanne ja tuntekaa näiden energioiden muuttuvan … Joitain asioita päästetään irti, toisia energisoidaan ja tiettyjä energioita siirretään lähemmäs sitä, minne ne kuuluvat. Sisällänne on niin kuin universumissa, joka oli epäharmoniassa. Liikutamme sisäiset energianne harmoniaan ja samaan aikaan nostamme teidät uuteen värähtelyyn … Olette nyt noin 85%:sti siinä, mitä energiat ovat joulukuussa 2012.
 
Antakaa kehonne rentoutua … Tarkkailkaa hengitystänne ja sallikaa itseänne pidettävän näissä energioissa … Sallikaa armeijaenergioiden täysin vapautua ja siihen liittyvän karman … Sallikaa energioidenne mennä korkeammalle ja korkeammalle … korkeammalle kuin teidät on koskaan ennen nostettu …
 
Tässä hetkessä pidetään kaikkia energioita, jotka liittyvät menneisyyden seksuaaliseen hyväksikäyttöön tai insestiin tai prostituutioon, ja kaikkea siihen liittyvää karmaa. Kaikki täällä maatasolla ovat olleet vähän tuhmia, ei vain tässä elämässä, vaan menneissä elämissä ja tämä selvitetään. Ottakaa siis aikanne ja antakaa tunteiden tulla ja mennä … Sallikaa energioidenne nousta korkeammalle ja korkeammalle …
 
Ja nyt teidän pitäisi alkaa kokea neljäs ulottuvuus … Olette noin 90%:sti joulukuun 2012 energiassa … Edelleen jotkut negatiiviset energiat pidättelevät teitä, joten pysykää vain kehossanne ja antakaa tunteiden tulla ja mennä … Sallikaa 11-11-11-energioiden virrata lävitsenne ja aktivoida DNA:nne ja pudotkaa syvemmälle ja syvemmälle ja syvemmälle kehonne … Antakaa tunteiden tulla ja mennä …
 
Teitä pidetään nyt 95%:sti vuodessa 2012 … Pysykää kehossanne … Tarkkailkaa hengitystänne … Antakaa tunteiden tulla ja mennä … Sallikaa jatkuvasti 11-11-11-energioiden virrata kehonne läpi ja aktivoida solunne ja DNA:nne. Tämä on suuri ihmisen herääminen, matka takaisin jumaluuteen, takaisin tietoisuuteen, matka takaisin harmoniaan universumin kanssa. Jos sisällänne on mitään energioita, jotka sabotoivat tätä muutosta, antakaa ne vain Kryonille ja Kryon-energioille … Antakaa tunteiden tulla ja mennä … Sallikaa uuden maailmaan tulla teihin …
 
Energia on huoneessa nyt 99% ja teitä kaikkia pidetään nyt tuolla tietoisuustasolla … Tuntekaa ja tarkkailkaa, miltä uusi maailma tuntuu ja näyttää … Antakaa tunteiden tulla ja mennä … Olemme täällä ylläpitämässä tätä energiaa … Taas kerran, sallikaa itsenne tuntea maskuliini- ja feminiinienergioiden yhteensulautuminen … Mikä on unelmanne? Sallikaa itsenne uneksia unelmaanne …
 
Jatkakaa tämän aktivoinnin sallimista ja sallikaa energioiden liikkua ylös ja alas selkärankaanne, puhdistaen selkärankaanne ja virraten mieleenne … Sallikaa mielenne liueta rakkauteen … Sallikaa mielen siirtyä sydämeen ja antakaa sydämelle sen auktoriteetti, mikä mielenne on ollut teille.
 
Sydämenne on uuden ajan uusi mieli … Sallikaa uuden ajan uuden chakran avautua … Se sijaitsee sydämen ja kurkun välissä … Sallikaa kateenkorvan energisoitua ja herätä ja nähkää tämän uuden chakran kaunis turkoosi valo …
 
Kun tämä vuosi on ohi, uusia energiakeskuksia avautuu kehossanne … Antakaa tunteiden tulla ja mennä … Sallikaa rakkauden virrata … Sallikaa itsenne olla rakkausvirrassa … Jokainen yksilö tässä huoneessa tänä iltana, turkoosi chakra haluaa puhua teille … Kuunnelkaa turkoosin chakran sanoja …
 
Ja sitten kun tunnette olevanne valmis, tulkaa hitaasti takaisin tähän huoneeseen. Rakkaat ystävät, tämä on Kryon Magneettipalvelusta. Olemme tällä kunnioittaaksemme teitä ja rakastaaksemme teitä. Teemme työtä kanssanne läpi yön. Olemme täällä kohottaaksemme tietoisuuttanne ja tehdäksemme matkasta uuteen maailmaan tasaista.
 
Hyvästi ja Jumalan siunausta, sillä Kryon on lähdössä. Kiitos kaikille.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >