HomeViestejäMuita kirjoittajia12.2.2011 - Allison Rae - Galaktinen rakkaus

12.2.2011 - Allison Rae - Galaktinen rakkaus

GALAKTINEN RAKKAUS

Kirjoittanut Allison Rae (starpriestess.com)
12.2.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Tunteet ovat korkealla, kun kuu kasvaa täydeksi tällä rakkausjaksolla. Kaikki näyttävät olevan vähän normaalia herkempiä. Juhlamielellä, mutta varovaisia. Kun sopeudumme kuhunkin massiiviseen muutokseen elämässämme ja maailmassamme, odotamme jo seuraavaa. Uudet muutokset ovat jo rakentumassa ja keräävät vauhtia.

On vasta helmikuu ja näyttää jo varmalta, että vuosi 2011 lunastaa potentiaalinsa merkittävänä vuotena ihmishistoriassa.

Täysikuu Leijona/Vesimiehessä nousee aamulla 18.2. (Suomen aikaa) ja valaisee ihmishengen jumaluuden ja kutsuu meitä löytämään ainutlaatuisen yksilöllisyytemme kollektiivin puitteissa.

Mikä galaktinen herääminen tämä onkaan, sydämen puhkeaminen kukkaan.

Mitä rakkaus on?

Joka vuosi ystävänpäivän tullessa huomaan, miten havaintoni rakkaudesta on kehittynyt. Minulle rakkautta on kaikki, mitä on. Jokainen olento, jokainen sielu, jokainen teko ja jokainen asia on kaiken luomisen lähteen ilmaisumuoto ja tuo lähde on rakkaus.

Rakkautta on kävely metsässä tai vaeltelu rannalla. Sitä on ystävien kanssa jaettu ateria ja perheen kanssa jaettu juhla. Rakkautta on kyynel, joka vuodatetaan isän pitäessä sylissä lastaan. Sitä on kourallinen siemeniä, jotka kylvetään keväällä. Rakkautta on keskustelu. Sitä on pyhä lupaus, sitoutuminen. Rakkautta on jokin siunaus ja lahja. Rakkautta on viattomuus. Rakkautta on tuuli.

Mitä sitten merkitsee olla rakastettu? Ajattelen mielelläni rakkautta tapana elää, olla rakastunut elämään, elää harmoniassa - keho, mieli, henki ja sielu täysin yhdistyneenä, yhtenä maan ja kosmoksen kanssa.

Olla rakastunut on rakastaa itseään, rakastaa toisia ja koko luomakuntaa.

Pyhä suhde

Silloin kun elämme sielu- ja sydänkeskeisesti, suhteet kehittyvät ja tapahtuvat luonnostaan. Olemme kaikki yhtä, kaikki pyhiä. Kadun vieraasta vastasyntyneeseen pojanpoikaan, puissa laulavista linnusta samettisessa kuunloisteessa tanssiviin meren aaltoihin elämä on suhteiden yhteenpunottua kudelmaa.

Kun kehitymme, alamme tuntea turvalliseksi ilmaista ja olla yhteydessä toisiin fyysisesti, tunteellisesti ja henkisesti.

Näinä nopeutuneen muutoksen aikoina monet suhteet alkavat ja loppuvat nopeasti ja vapauttavat meidät kulkemaan spiraalissa ihmisyhteyden vielä korkeampiin ilmaisumuotoihin. Jotkut suhteet jatkuvat ja syvenevät, kun transformoidumme.

Opimme vuorovaikutuksesta toisten kanssa. Jokainen on pyhä toinen, opettaja, peili ja opas. Lapsemme ja vanhempamme, kumppanimme, ystävät, suku, opettajat, huoltajat, koulut, jokainen joka ylittää polkumme, koskettaa meitä ja rikastaa elämäämme.

Visio

Tässä siirtymässä seuraavaan maailman aikaan, tietoiset sielut löytävät toisensa, yhdistyvät jälleen. Rakkauden liekit syttyvät taas. Yksittäiset suhteet muodostavat yhteisön perustan. Tietäen, että lastemme tulevaisuus riippuu toimistamme tänään, alamme rakentaa yhteisöjä ja luoda perustaa, joka varmistaa vapauden, hyvinvoinnin ja täyttymyksen syntymäoikeudet.

Etsimme yhteistä maaperää, yhteistä visiota ja laitamme juuret maahan. Suunnittelemme uutta kulttuuria, joka on vapaa menneisyydestä, kuitenkin korjaten rikkaiden ja moninaisten kokemustemme viisauden. Luomme talouden. Opimme keskinäisen riippuvuuden taidon kunnioittaen ja arvostaen yksilöä, pyhää toista. Jokainen antaa ja saa tämän voimakkaan ja itsensä elättävän matriisin kautta.

Tällä Vesimiehen hetkellä olemme yhtä maailmanlaajuista yhteisöä, jatkuvasti laajentuvaa rinkiä, joka on yhdistynyt yhteisessä kohtalossa - maan ja ihmiskunnan selviytyminen ja evoluutio.

Historiamme, ihonvärimme, kielemme, uskontomme ja filosofiamme vaihtelevat. Yksi henki yhdistää meidät ja vetää meidät yhteen kutoen ykseyden loistavan kankaan moninaisuudessa.

Kaikki alkaa rakkaudesta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >