HomeViestejäMuita kirjoittajia13.2.2011 - Owen Waters - Sielunkumppanit ja sielunystävät

13.2.2011 - Owen Waters - Sielunkumppanit ja sielunystävät

SIELUNKUMPPANIT JA SIELUNYSTÄVÄT

Kirjoittanut Owen Waters ( www.infinitebeing.com)
13.2.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Kerron teille pikkusalaisuuden, kun ystävänpäivä on aivan kulman takana. Se koskee sitä, miten tapasin sielunkumppanini.

Romanssi herättää eloon, eikö vain? Se tuo iloa sieluun, onnea sydämeen ja ruusunpunaiset lasit silmien eteen! Romanssin alkaessa tuntuu, että kävelee ilmassa ja maailma on täynnä onnellisuutta. Koska kaikki tuntuu niin upealta, yksinkertaisistakin nautinnoista tulee hurmiollisia iloja.

Ennemmin tai myöhemmin uuden rakkauden luonnollinen huuma asettuu ja arkitodellisuus palaa. Jossain kohtaa kysyt ehkä: "Onko tämä kumppani sielunkumppanini?" Mahdollisuudet ovat hyvät, koska sinulla on monia sielunkumppaneita, ei vain yksi!

Näin elämä menee sielu-ulottuvuuksissa tämän maailman yläpuolella: sieluolemuksesi kuuluu välittömään sielukumppaniryhmään, jossa on tyypillisesti 8-9 sielua. Jotkut näistä ovat inkarnoituneena tähän maailmaan, toiset eivät. Joka tapauksessa on useampi kuin yksi sielunkumppani jossain, ei kaukana sinusta. He voivat olla maantieteellisesti lähellä tai kaukana, mutta riippumatta siitä heidän yhteytensä sinuun on erittäin vahva. Jos ette ole jo yhdessä, tuo yhteys voi helposti vetää teidät yhteen.

Sinun pitäisi olla tietoinen siitä, etteivät sieluryhmäsi kaikki jäsenet ole ainoastaan mahdollisia kumppaneita. He palvelevat usein muissa rooleissa ja inkarnoituvat ihmisiksi, jotka ovat lähelläsi perheen jäseninä tai läheisinä ystävinä. Ajattele sitä: tuo todella avulias ihminen, joka oli vanhempi, isovanhempi, täti, setä tai paras ystäväsi koulussa, oli hyvin luultavasti sieluryhmäsi jäsen.

Sielu-ulottuvuuksissa sieluryhmät ovat läheisessä yhteydessä toisiin lähellä oleviin ryhmiin ja myös moniin muihin ryhmiin. Sieluryhmien laajemmassa perheessä on tyypillisesti yli 1000 sielua, joten koska on olemassa satoja sieluystäviä, ihmiset joilla on erityisyhteys sinuun, eivät ole koskaan kaukana.

Joissain tapauksissa heitä voi olla vaikeaa tunnistaa. Sielunkumppanit voivat kätkeä todellisen luonteensa sinulta erillisyysmuurin taakse. Yksi ihmiselon oikuista on, että tuomme joskus tunneongelmia inkarnaation selvittääksemme ne. Sieluystävät ovat parhaita vapaaehtoisia esittämään sitä roolia, joka aktivoi tuon asian sinussa. Niinpä voit nähdä sieluystävän ennemminkin vastustajana kuin sinä avuliaana sieluna, joka hän todellisuudessa syvällä on.

Ainoa tapa löytää totuus harhan tuolla puolen on kääntyä sisäänpäin, kohottaa tietoisuuttaan ja virittyä omaan sielutietoisuuteesi todellisten vastausten saamiseksi. Kysy suhteistasi. Kysy syvimmistä sieluyhteyksistäsi.

Jos pyrit tapaamaan tuon jonkun erityisen, kysy, mitä voit tehdä seuraavaksi muodostaaksesi tuon yhteyden. Seuraa sisäistä iloasi, koska se toimii kompassina kohti sydämesi toivetta. Sisäinen ilo on merkki harmoniasta sielutietoisuutesi kanssa. Iloisin ajatus millä tahansa hetkellä on seuraava askel kohti itse luotua kohtaloasi.

Henkilökohtaisesta kokemuksesta puhuttaessa, löysin sielunkumppaniunelmani monta vuotta sitten, vaikka asuimme tuhansien kilometrien päässä. Tämä oli se yleinen linkki, joka toi meidät yhteen: tunsimme kumpikin samaan aikaan elämämme tärkeimmäksi asiaksi osallistua tiettyyn meditointiretriittiin, joten teimme kumpikin matkan tuohon paikkaan.

Siellä silmämme ja sydämemme kohtasivat.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >