HomeViestejäMarlene Swetlishoff16.10.2016 - Viesti Hilarionilta

16.10.2016 - Viesti Hilarionilta

VIESTI HILARIONILTA 16.-22.10.2016
 
Kanavoinut Marlene Swetlishoff (www.therainbowscribe.com)
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkaat ystävät,
 
Monet teistä tuntevat muutoksen vaikutuksia. Tiedätte itsessänne, että olette transformoituneet. Tiedätte itsessänne, että jotain tärkeää on tapahtunut, ja tämä on upea tilaisuus juhlia! Kun integroitte tätä muutosta, teillä on suuren unettomuuden hetkiä, ja pyydämme teitä seuraamaan kehonne määräyksiä ja lepäämään, sillä se on tärkeää, että voitte sisäistää ja integroida energialisäykset sisällänne. Jos heräätte ja huomaatte, että selkärankanne on arka, se merkitsee, että olette vastaanottaneet suuren energialatauksen, joka aktivoi DNA-säikeitänne. Kun tämä tapahtuu, se on myös toinen merkki, että teidän on aika olla hyvä itsellenne ja sallia lepo, toipuminen ja sisäistäminen.
 
Kääntykää sisäänpäin ja etsikää hiljaisuutta, sillä se on erittäin hyödyllistä. Kun tämä tapahtuu, on erittäin hyvä ajatus juoda enemmän vettä. Kunnioittakaa itseänne ja kohdelkaa aina itseänne tavalla, jolla odottaisitte elämänne parhaimman ystävän kohtelevan teitä. Olette hyvin tämän ponnistelun ja kunnioituksen arvoinen. Monet teistä löytävät energian ja fokuksen saattaa loppuun projekteja, jotka ovat olleet odottamassa ja joiden valmistuminen on vienyt kauan. Huomaatte, että tämä tapahtuu nyt ennätysvauhdilla. Kun tätä tapahtuu, tietäkää, rakkaat ystävät, että sille mitä teette, on oikea aika tulla maailmaan. Olkaa rauhassa kaiken kanssa, mitä tapahtuu ympärillänne. Tietäkää, että riippumatta siitä, mitä ympärillänne tapahtuu, teitä rakastetaan, tuetaan ja suojellaan aina. Suojelevat enkelit ympäröivät teitä aina.
 
Paljon sekasortoista energiaa liikkuu tämän planeetan pinnalla. Nämä energiat ovat kollektiivitietoisuutta, kaaos-, pelko-, taistelu- ja huolienergioita – niiden energioita jotka ovat eksyneet, niiden jotka ovat kokeneet äkillisiä säämuutoksia, jotka ovat vieneet heiltä kaiken, mitä he ovat pitäneet rakkaana. Sodan repimissä maissa on monia ihmisiä, jotka rukoilevat jatkuvasti rauhan tulemista elämäänsä ja maahansa. Kosmista energiaa virtaa sisään ja myös se hämmentää tätä sekoitusta. Ja näin maailman valotyöntekijöitä pyydetään, kuten tavallista, pitämään valoaan, säilyttämään tyyneytensä myrskyssä. Tietäkää, että paikkanne planeetalla on ennalta määrätty, jotta olette sillä alueella, jolla teidän täytyy olla valonne kanssa, voidaksenne tuoda vakautta tuolle alueelle.
 
Jokainen teistä on kuin avain – piste jota voimme katsoa, jonka voimme aktivoida ja johon voimme yhdistyä voidaksemme saada aikaan vakautta planeettanne pinnalle ja sisään. Näette siis, rakkaat ystävät, että palvelette suurempaa tarkoitusta, kuin koskaan olette kuvitelleet. Olette maalitolppiamme – olette majakoitamme pimeydessä, joka raivaa tietään ilmakehään. Tietäkää, että se vapautetaan. Vuosisatojen ja vuosisatojen pimeys- ja pelkoenergioita puhdistetaan hämmästyttävää ja kiihtynyttä tahtia, ja tämä on hyvä kaikille, lopulta. Tietäkää siis, että tämä on väliaikainen tilanne ja se on tarpeellinen, jotta nämä energiat tulevat pintaan ja ne voidaan muuntaa ja transformoida suureksi valoksi, käytettäväksi kaiken korkeimmaksi hyväksi.
 
Olemme hyvin kiitollisia, että tämä tapahtuu, ja se tapahtuu teidän vuoksenne, rakkaat ystävät. Kun katsomme aurakenttäänne korkeammasta perspektiivistä, näemme, että valostanne on tullut kristallinen ja teitä ympäröivät värit ovat selkeitä, puhtaita ja kirkkaita. Loistaessaan kirkkaasti monet teistä ovat ottaneet monia värejä, sateenkaaren värit, ja tämä auttaa todella Maan yleiskuvaa, sillä silloin me korkeammista maailmoista voimme tulla ohjaamaan sitä säteen valoa ja väriä, jota tarvitaan synnyttämään nopeutunut ja rauhallisempi muutos tietyille maailman alueille. Olemme hyvin kiitollisia läsnäolostanne planeetalla.
 
Paljon parantumista tapahtuu jokaisessa yksilössä. Monet asiat tulevat yhteen, olemuksenne monia aspekteja yhdistetään nyt ja tämä luo suuremman rauhan sisällenne. Kun sisällänne on rauha, parantuminen voi tapahtua olemuksenne kaikilla tasoilla. Tätä tapahtuu nyt jokaiselle teistä. Apumme pyytäminen tähän auttaa sitä fokusoitumaan. On monia enkeleitä ja parannustiimejä, jotka ympäröivät jokaista teitä ja auttavat teitä elämänne kaikissa puolissa fyysisesti, mentaalisesti, tunteellisesti, henkisesti ja kyllä, taloudellisesti. Asiat parantuvat – tietäkää tämä, älkääkä menettäkö koskaan toivoa.
 
Pyydämme teitä, valotyöntekijät, lähettämään ruusunpunaisen jumalaisen rakkaussäteen Maan verkkoihin, Maan keskusytimeen, jotta jumalainen rakkausenergia leviää planeetan pinnalle ja sitten kristallitimanttiytimeen Maan sisällä. Tämä sallii Maata ympäröivän toruksen jakaa tätä jumalaista vaaleanpunaista rakkaussädettä. Kaikki on hyvin, rakkautta on runsaasti. Jos se mikä tulee Maasta teidän ponnistelujenne kautta, yhdistyy kosmisiin rakkaussäteisiin, niillä on helpompaa, joka vasta heräävät, ja on enemmän rauhaa sisällä ja ulkona. Rauha asuu maailman monissa saarekkeissa ja nämä kasvavat ja laajentuvat, kunnes tällä planeetalla on rauha! Se tapahtuu, pitäkää tämä kuva!
 
Seuraavaan viikkoon …
 
Olen Hilarion.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >