HomeViestejäMarlene Swetlishoff11.9.2016 - Viesti Hilarionilta

11.9.2016 - Viesti Hilarionilta

VIESTI HILARIONILTA 11.-18.9.2016
 
Kanavoinut Marlene Swetlishoff (www.therainbowscribe.com)
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkaat ystävät,
 
Tänä aikana tapahtuu uusi taajuusmuutos. Monet teistä ovat tunteneet tarvetta kääntyä sisäänpäin, olla hiljaisuudessa, meditoida, pohdiskella ja uudistua, ja tämä on erinomaista, sillä se merkitsee, että sisäistätte korkeammat energiat ja käytätte niitä oikealla tavalla. Maailman näyttämöllä tapahtuu paljon – on liike parempaa kommunikointia kohti, on liike maiden välistä yhteistyötä kohti, ja me verhon tällä puolella näemme sen hyvin positiivisena askeleena. Taputamme niille ihmisille ja maille, jotka panevat alulle noita sopimuksia sotien lopettamiseksi ja rauhan synnyttämiseksi.
 
Nimittäin maailma ja ihmiset siinä ovat hyvin väsyneitä ja kyllästyneitä – he tuntevat tarvetta elää maailmassa, joka on turvallinen, jossa kaikki tuntevat turvaa, jossa ei ole tarvetta pelätä toisiaan. Se puhdistuminen jota on tapahtunut monta vuotta, ihmiskunnan täytyy käydä läpi, mutta tämä prosessi tuntuu ihmisestä ylivoimaiselta tapahtuessaan. Sitä tapahtuu melkein tauotta nyt ja ennakoitavissa olevassa tulevaisuudessa. Rakkaat ystävät, perimmiltään tämä on hyvä asia – tätä tarvitaan ja vaaditaan, ennen kuin jokainen ihminen pystyy kulkemaan kahden maailman, kahden ulottuvuuden läpi korkeampaan oktaaviin, joka synnyttää enemmän rauhaa heidän sisälleen ja lopulta rauhan planeetalle.
 
Vallankäyttäjät jotka ovat järjestelmien hallinnassa planeetallanne, huomaavat paljastuvansa joka käänteessä joka liikkeestä, jonka he tekevät, ja tämä aiheuttaa epätoivoa heissä. On tunne, että kaikki hajoaa, kuten itse asiassa todellisuudessa tapahtuukin. Vanhat toimintamallit eivät enää toimi. Kuten olemme sanoneet monta kertaa aiemmin viesteissämme, kun taajuudet nousevat, kaikki mitä on tapahtunut kulissien takana vanhoissa toimintamalleissa, ei ole enää tehokasta, sillä nyt energiat ovat uusia. Energiat ovat uutta Maatodellisuutta ja tämä todellisuus vaatii rauhaa, yhteistyötä ja harmoniaa. Paljon täytyy vielä hajota, ennen kuin tämä voi tapahtua.
 
Olkaa rohkeita ja tietäkää, että kaiken tämän lopussa on toiveikkaampi elämä kaikille. On monia maita, joita puhdistetaan, jotta nämä maat vapautuvat negatiivisista energioista, pelosta ja vihasta, ja kun valotyöntekijät puhdistavat niitä – ne jotka osaavat tehdä tätä työtä – jotain parempaa laitetaan niiden paikalle, ja tämä parantaa ja tukee jokaista ihmistä planeetalla ja itse kaunista planeettaa. Jokainen teistä joka lukee tätä viestiä, on usein ja/tai joskus antanut energiansa planeetan negatiivisuuden puhdistamiseen.
 
Jokainen teistä itse asiassa tekee sitä joka kerta, kun työstätte itseänne päästääksenne irti sisällänne kaikesta, mikä ei paranna fyysistä elämäänne maan päällä – kun puhdistatte itseänne, puhdistatte tämä planeetan atmosfääriä. Missä tahansa olettekin, teette tätä työtä. Tästä syystä olette joskus väsynyt ja lannistunut, sillä noina aikoina te jotka teette tätä työtä, olette sisäistäneet ja muuntaneet paljon sellaista, mikä ei ole teidän, mikä ei ole oikeasti teidän vastuullanne. Olette kuitenkin ottaneet tämän tehtävän sopimuksessa, joita tehdään korkeammilla tasoilla puhdistumisprosessin nopeuttamiseksi ja Maan ja kaikkien sen pinnalla viemiseksi korkeampiin olotiloihin.
 
Olkaa siis rohkeita, älkääkä lannistuko – te luotte positiivisia muutoksia. Katsomme teitä jokaista ja lähetämme rakkauttamme, tukeamme ja energiaamme auttamaan teitä, kohottamaan teitä ja ylläpitämään ylösnousemustaajuutenne. Olemme aina kanssanne – me ylösnousseet mestarit työskentelemme aina jumalaisen suunnitelman ja Pääluojien ohjeiden mukaan, ja ne ovat aina kaiken korkeimmaksi hyväksi. Nähkää toisenne sisarina ja veljinä, sillä sitä te olette. Se mitä tapahtuu yhdelle teistä, tapahtuu kaikille, ja on tärkeää muistaa tämä – että elämä maan päällä on kollektiivikokemus monin tavoin.
 
Kaikki mitä kukin ihminen kokee, mitä kukin sielu kokee ja oppii, tallennetaan akaasisiin tiedostoiin, jotka ympäröivät planeettaa, ja silloin tuo tieto ja opitut oppitunnit ovat toisten ulottuvilla. Tulee helpommaksi, kun useammat ja useammat ihmiset antavat energiansa tällä tavalla, kunnes eräänpä päivänä on hetki, jolloin teidät kaikki on vapautettu alemmista värähtelykentistä positiivisempaan energiakenttään, joka tukee enemmän ja on täynnä kannustusta, ja asiat vain näyttävät helpommilta kuin ennen. Pyydämme teitä olemaan lannistumatta, pyydämme teitä jatkamaan sitä työtä, mihin tunnette kutsun. Jatkamaan valonne pitämistä ja rakkauden tuntemista, sillä sydänkokemus on kaikkien fokus planeetalla tällä hetkellä. Tuntekaa kaikkea, mitä teille tapahtuu – tuntekaa se, ilmaiskaa se ja OLKAA se!
 
Seuraavaan viikkoon …
 
Olen Hilarion.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >