HomeViestejäMarlene Swetlishoff7.2.2016 - Viesti Hilarionilta

7.2.2016 - Viesti Hilarionilta

VIESTI HILARIONILTA 7.-14.2.2016
 
Kanavoinut Marlene Swetlishoff (www.therainbowscribe.com)
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Huomautus Kirjurilta:
Seuraava on sähköpostiviesti, jonka sain Rainbow Scriben (=sateenkaarikirjuri) postilaatikkoon kolme päivää sitten. Olin yllättynyt, että Hilarion päätti puhua aiheesta tämän viikon viestissä, mutta tarkemmin ajateltuna se saattaa auttaa muita, joten tässä on sanatarkasti tuo viesti, jonka lähetti minulle joku, joka oli tietysti liian pelkuri laittaakseen nimeään siihen:
 
"Tiedä, että olet aina ollut "paskalistallani", joten älä saa mitään suuria ajatuksia siitä, että olet jotenkin tärkeä – kanavointisi ovat aina olleet parhaimmillaankin keskinkertaisia, kukaan ei ole koskaan ottanut sinua vakavasti. Tiedän, että olet henkisen sairauden partaalla tai ainakin henkisesti hidas ja liian hidas tajuamaan, että Steve Beckow vain holhosi sinua. Ja tiedämme kaikki, että sinulla ei ole mitään lahjakkuutta ja olet täysin turhanpäiväinen tyyppi, mutta olemme olleet vain ystävällisiä. Olet egomaaninen etkä ole sydämessäsi. Olet pieni ihminen, jolla on rajoittunut näkökyky – surullinen tapaus. Valon siunausta."
 
******
 
Rakkaat ystävät,
 
Ainoa pysyvä näinä aikoina on muutos – on oltava valmis ja halukas siirtymään siihen suuntaan, jota oma todellisuus peilaa. Seuraamalla näitä merkkejä, jotka näyttävät tietä, aletaan elää kosmisen seikkailun elämää, joka on täynnä ihmeellisiä synkronismeja ja tapahtumia. Teidän täytyy olla halukas päästämään irti vanhoista malleista, energioista ja aineellisesta omaisuudesta, kun niiden käyttö, nautinto ja toteutus elämässänne on täyttynyt. Näinä aikoina tulee välttämättömäksi puhdistaa säännöllisesti monia tavaroita, jotka ovat aikansa eläneet – halukkuus välittää ne toisille, jotka voivat vielä hyötyä niistä. Tietäkää, että universumi korvaa aina ne jollain vielä paremmalla ja sopivammalla sielunne laajentuessa valaistuneen elämän avarampiin horisontteihin.
 
Tämä säännöllinen luopuminen elämässänne kaikesta, jossa on vanhoja ja tunkkaisia energioita, palkitsee teidät miljoonakertaisesti. Hämmästytte sitä suurenmoisuutta, joka syöksyy ottamaan niiden paikan. Kun alatte ymmärtää tervettä kiintymättömyyttä fyysisen maailman asioihin, saatte takaisin tunteen henkilökohtaisesta vapaudesta elää täysivaltaisempaa ja yltäkylläisempää elämää. Alatte oivaltaa, että asioita on kiva saada ja niistä on kiva nauttia elämässänne, mutta sitten kun niiden tarkoitus on täytetty, on helppoa päästää niistä irti. Alatte tietää, että maailma jossa elätte, on erittäin rikas, ja siinä on aina enemmän kuin riittävästi kaikille. Tämä avaa myös luovuusväyliä, jotka ovat ehkä olleet aiemmin tukossa. Joka mielessä se tunne, että olette elossa joka hetki, lisääntyy eksponentiaalisesti.
 
Kun luontaisesta sisäisestä valostanne tulee säteilevämpi ja kirkkaampi, tässä maailmassa on niitä, jotka pyrkivät himmentämään tuon valon, jotta heidän mukavuutensa hämmennyksessä ja pimeydessä voi jatkua. Olkaa rauhassa, kun tunnistatte heidän yrityksensä häiritä ja himmentää valoanne, sillä ette ole heille velkaa oikeuttaa heikentää teitä millään tavalla. Ansaitsette parhaiten kaiken rakkauden universumissa! Lähettäkää heille valoa ja rakkautta ja irrottautukaa heistä. Kenelläkään ei ole oikeutta panna matalaksi tai pienentää toista vain huvin vuoksi – tämä on ollut ihmisten käytäntö tai tapa kautta aikain ja sen on loputtava. KAIKKI ovat Jumalan rakkauden ja valon arvoisia! KAIKILLA on sama tilaisuus kasvaa, oppia ja laajentaa ymmärrystään universaaleista laeista ja nauttia yltäkylläisestä elämästä täynnä puhtautta, harmoniaa ja hyvyyttä.
 
Teidän ei tarvitse oikeuttaa kenellekään olemassaoloanne ja läsnäoloanne tässä maailmassa! Teillä on oikeus olla täällä yhtä paljon kuin heillä, ja osoittaa heiltä suurta ylimielisyyttä olettaa ylemmyyttä teihin nähden sen vuoksi, kuka olette. Olkaa rauhassa aina ja tietäkää, että valoperheenne rakastaa ja tukee teitä. Ottakaa kunnolla aikaa erottaaksenne, mitä todellisuudessa tapahtuu, kun tätä sattuu, älkääkä osallistuko tähän negatiiviseen energiaan. On valitettavaa, että näitä psyykkisiä hyökkäyksiä voi tapahtua ja edelleen tapahtuu, mutta teistä tulee taitavampi etääntymään niistä aiheuttamatta karmaa sielullenne.
 
Asettakaa tähtäimenne ja käyttäytymisstandardinne korkeimmalle tasolle, älkääkä koskaan katsoko taaksepäin tai sivulle, kun yritetään heikentää valoanne ja johdattaa teitä harhaan henkiseltä polulta ja siitä käytännöstä, jonka olette valinneet. Tehkää tämä tuomitsematta, vain tietäen, ettei teidän tehtävänne ole osallistua tähän energiaan, joka yrittää ajaa teidät pois omasta terveestä omanarvontunnostanne. Näin teette toisille mahdolliseksi vapautua samanlaisista tilanteista, joita tapahtuu heidän elämässään. Näin Jumalan valo kasvaa ja laajenee maailmassanne.
 
Seuraavaan viikkoon …
 
Olen Hilarion.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >