HomeViestejäMarlene Swetlishoff14.2.2016 - Viesti Hilarionilta

14.2.2016 - Viesti Hilarionilta

VIESTI HILARIONILTA 14.-21.2.2016
 
Kanavoinut Marlene Swetlishoff (www.therainbowscribe.com)
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkaat ystävät,
 
Jokainen joka kulkee valossa, edistyy paljon hienovaraisella tasolla. Korkeammat maailmat näkevät ja tunnustavat teidät ja useimmat teistä on laitettu palvelukseen niin, että jumalainen ydinolemuksenne voi helpoimmin vaikuttaa, tullakseen suuremmaksi osaksi jokapäiväistä ihmiselämäänne. On suurempi fokus hengen integroimisessa aineeseen ja ihmismuotonne tuntee tämän vaikutukset voimallisilla ja elämää transformoivilla tavoilla. Tuloksena on, että monta kertaa ette yksinkertaisesti pysty käsittelemään näiden energioiden pommitusta, jotka ovat vallitsevia tiettyjen jaksojen aikana. Noina aikoina on tärkeää muistaa jatkuva perusneuvomme: mennä luontoon, yhdistyä ja maadoittua laittamalla jalat maahan ja hengittää syvään, sillä tämä auttaa pysähtyneitä energioita liikkumaan järjestelmänne läpi tehokkaimmin. Juokaa vähintään kuusi lasillista puhdasta vettä päivittäin ja parantakaa tämä vesi siunauksillanne ja rukouksillanne ennen juomista.
 
Alkemistina joka opettelee luomaan todellisuuksia, joita haluaa kokea jokapäiväisessä elämässään, jokaisesta päivästä tulee seikkailua uuteen perspektiiviin. Uusia asioiden näkemis- ja tekemistapoja otetaan nyt vastaan ja autamme teitä tässä. Näinä aikoina on täysin hyväksyttävää pitää tauko – kun tunnette tarvitsevanne sitä – niistä toimista, joita olette tehneet palveluna muille. Ihmiskehonne on muodonmuutosprosessissa, jota voidaan verrata perhosen ilmestymiseen kotelosta. Sisällänne tapahtuu polttava ja kuluttava prosessi – monia DNA-säikeitä aktivoidaan geenirakenteessanne monien tuhansien horrosvuosien jälkeen. Se on voimakkaasti tunnettava kokemus, mutta se on välttämätön voidaksenne siirtyä eteenpäin.
 
Olkaa rauhassa tietäen, että tämä prosessi tapahtuu jokaiselle yksilölle aikataululla, joka valittiin ennen inkarnoitumistanne tälle planeetalle. Tähän prosessiin on tehty monia muutoksia, jotta jokainen teistä voi vaikuttaa suurempaan kokonaisuuteen kattavammalla tavalla, joka edistää suuremman ihmismäärän heräämistä, jotta valo lisääntyy eksponentiaalisesti. Rentoutukaa kokemukseen ja nauttikaa siitä murehtimisen sijasta. Kaikki tapahtuu niin, kuin pitäisi. Tunnette vetoa osallistua näihin toimintoihin, jotka edesauttavat parhaiten tätä ylösnousemusprosessia. Atlantiksen viime päivien energiaa esitetään maailmannäyttämöllä tänä aikana, jotta muutokset maailman ihmisten ajattelussa ja asenteissa tunnistetaan ja niiden mukaan toimitaan oikein.
 
Voisi varmuudella sanoa, ettei kukaan joka elää tällä planeetalla näinä aikoina, halua toistaa sitä sivilisaation tuhoutumista, joka tapahtui aiempina aikakausina. Olette kaikki tulleet liian pitkälle palataksenne enää takaisin. Ja on toivottavaa, että järki ja muisto noista ajoista, joilla oli surullinen lopputulos, on jokaisessa sielussa, kun planeetta ja sen asukkaat valitsevat tien, jota ne haluavat kulkea. Jokainen sielu on päättänyt kokea siirtymisen suurempaan tietoisuuteen niistä tapahtumista, joita nyt on. Sallikaa itsenne tarkkailla ja miettiä, mitä maailmantapahtumissa tällä hetkellä on, ja tulla selkeäksi siinä, mitä nyt on edessänne. Sanokaa "kyllä" uudelle todellisuudelle, uudelle elämälle ja uudelle aamunkoitolle, joka on tulvillaan rajattomia mahdollisuuksia.
 
Pystytte tähän! Teillä on sisällänne voima muuttaa nykyasiat korkeimmiksi lopputuloksiksi kaiken suurimmaksi hyväksi! Näitä muutoksia on ilmentynyt ja ilmentyy jatkuvasti taianomaisilta näyttävillä tavoilla! Osaatte ylittää asioiden vanhat tekemismallit ja tuoda uusia tapoja ja uusia lopputuloksia niihin. Töistänne teidät tunnetaan ympäri universumia! Hyvin tehty!
 
Seuraavan viikkoon!
 
Olen Hilarion.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >