HomeViestejäMarlene Swetlishoff24.1.2016 - Viesti Hilarionilta

24.1.2016 - Viesti Hilarionilta

VIESTI HILARIONILTA 24.-31.12.2015
 
Kanavoinut Marlene Swetlishoff (www.therainbowscribe.com)
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkaat ystävät,
 
Kun energiatulva jatkuu, ihmiskäyttöjärjestelmänne vastaanottaa informaatiolatauksia, jotka liittyvät teihin henkilökohtaisesti henkisellä elämänmatkallanne. Alkaa tapahtua suoraa vuorovaikutusta jumalaisen ydinolemuksenne kanssa ja sitä tulee pehmeästi odottamattomiin aikoihin ja odottamattomissa paikoissa. Kun alatte kiinnittää enemmän huomiota näihin kommunikointiyrityksiin, muodostatte voimakkaamman yhteyden tähän korkeampaan aspektiinne. Tämä vaatii vähän aika, joten olkaa kärsivällinen tämän prosessin suhteen. Kerromme tämän, jotta olette tietoinen ja voitte olla tämän prosessin tarkkailija.
 
Niillä on paljon työtä edessään, jotka on valmisteltu, ja teitä opastetaan noihin toimiin ja aktiviteetteihin, jotka vaativat osallistumistanne ja apuanne edessä olevina päivinä. Tähän työhön sisältyy työskentely korkeampien maailmojen kanssa, jotta voitte suorittaa tiettyjä tehtäviä ja auttaa planeettaa pysymään vakaana ja kykenevänä vastaanottamaan korkeampia kosmisia energioita. Tähän työhön sisältyy energianne hyödyntäminen, sillä olette nyt siirtymässä energianne lisäämisestä seuraavaan askeleeseen, joka on energianne ylläpitäminen ja sen käyttäminen. Tämä on upeaa katseltavaa meidän perspektiivistämme ja taputamme jokaiselle teitä niistä ansioista, joita olette saavuttaneet! Hyvää työtä!
 
Enimmäkseen matkanne liittyy oman korkeamman potentiaalinne oivaltamiseen jokapäiväisessä elämässänne, joten on paljon tilaisuuksia astua vallitsevan tilan ja mukavuusalueen yli ja nämä löytävät tiensä tajuntaanne. Mukavuusalueeltanne poistuminen voi näyttää pelottavalta tehtävältä, mutta teidän on välttämätöntä tehdä se, sillä universumi vastaa niille, jotka alkavat siirtyä siihen suuntaan, johon sisäinen opastus vie heitä. Ne tavoitteet ja unelmat joita olette vaalineet sydämessänne, vaativat teitä ottamaan rohkeita askelia tuon lopputuloksen ilmentämistä kohti. Sitä ei voi tapahtua, jos istutte odottamassa, että jotain tapahtuu! Alkakaa vain tehdä sitä! Tämä laittaa liikkeeseen voiman, armon ja taian se tekemiseen!
 
Monet teistä erottavat nyt niitä muutoksia, joita tapahtuu vaikutuspiirissänne, ja sanomme, että tämän lisääntyminen jatkuu eksponentiaalisesti, kun vuosi etenee. Niskoittelevimmat sielut kääntyvät nyt sisäänpäin ja tiedostavat erilaisen elämäntyylin tarpeen voidakseen parantaa omaa osaansa elämässä. Nämä saattavat tulla pieninä muutoksina ensin, kuten ruokailutapojen muuttaminen, mutta ne johtavat lopulta heidät etsimään suurempaa kehon, mielen ja hengen puhtautta. Rakkausrenessanssi on alkanut planeetallanne! Se mahdollistaa toisille korkeampien ja rauhanomaisempien ratkaisujen ja päätösten löytämisen kaikkeen, mitä he pitävät haastavana elämässään.
 
Te olette tässä säteilevä esimerkki siitä, mitä täysin tasapainoinen ja integroitunut ihminen todella on. Rakastavalla esimerkillänne he erottavat, että on parempi tapa, ja he alkavat myös etsiä tuota tapaa ja sitä, miten myös heistä voi tulla sellainen. Tämä on erittäin positiivinen tapahtumakäänne päivittäisessä vuorovaikutuksessa, jota tapahtuu ihmisten välillä, ja se laajentaa toivottavasti kaikkien tietoisuutta planeetallanne. Kun ihmisten tietoisuus kevenee elämällä korkeampien käyttäytymisperiaatteiden mukaan, suurempi valo vaikuttaa maan päällä.
 
Seuraavaan kertaan …
 
Olen Hilarion.
  -----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >