HomeViestejäMarlene Swetlishoff13.12.2015 - Viesti Hilarionilta

13.12.2015 - Viesti Hilarionilta

VIESTI HILARIONILTA 13.-20.12.2015
 
Kanavoinut Marlene Swetlishoff (www.therainbowscribe.com)
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkaat ystävät,
 
Rakkaat valotyöntekijät ympäri maailmaa ovat kiinnittäneet enemmän huomiota kotinsa, Maan, tarpeisiin ja haluamme todeta, että ponnisteluitanne on arvostettu kovasti. Energiat joita olette kohdistaneet, ovat hajottaneet suuren määrän sitä pelkoenergiaa, joka on vaikuttanut ihmistietoisuuteen. Useimmat ihmiset pystyvät nyt erottamaan selvemmin, mikä heidän elämässään ja ajatusmalleissaan toimii ja mikä ei. Muutoksia tehdään ja asiat parantuvat. Kiitos työskentelystä kanssamme tällä tavalla, ja pyydämme teitä jatkamaan valon ylläpitämistä ja myös jokapäiväistä keskittymistänne violettiin valoenergiaan.
 
Ne kohottavat energiat joita virtaa voimakkaammin tähän aikaan kalenterivuotenne lopussa, auttavat jokaista ihmistä tuntemaan uudistumista ja piristymistä, jotta symbolinen uuden vuoden uusi alku asettaa teidät tiukasti kehityksen jatkumiseen sielupolullanne. Puhdistumis- ja irtipäästämistyö tietysti jatkuu ja jokaisen teistä on erittäin tärkeää jatkaa tätä niin kauan kuin tarpeellista. Ottakaa joka päivä aikaa keskittyä niiden asioiden tekemiseen, joita rakastatte, ja tuntekaa kohonneet energiat sydämessänne, jotta se kohottaa mieltänne ja ajatuksianne. Olkaa rauhassa itsenne kanssa ja vedätte puoleenne samanlaisia energioita.
 
Monet teistä eivät kuuntele päivittäistä uutismediaa, kun se keskittyy jatkuvasti luomaan draama- ja viihdetapahtumia, jotta pysytte virittyneenä heidän asemalleen. Useimmat teistä tuntevat nämä energiat sellaisena, jota pitää välttää hinnalla millä hyvänsä oman hyvinvointinne ja mielenterveytenne vuoksi, ja tämä on hyvä asia ja oikein tehdä. Olette huomanneet, että useimpia aiheita toistetaan loputtomasti, kun "asiantuntijoita" tuodaan antamaan oma mielipiteensä. Tämä on erittäin väsyttävä ja melko tylsää kestettävää ja niinpä olette sulkeneet sen. Kuitenkin suuren valtaosan ihmisistä vangitsee draama ja sen tunteet ja siitä syystä olette puhdistaneet ja muuntaneet fokusta violetilla valolla.
 
Kannustamme jokaista teitä vaalimaan positiivista ja iloista asennetta korkeimpien visioiden ilmentymisestä itsellenne, perheellenne ja yhteisöllenne. Tukekaa toisianne ja yhdistykää fyysisesti, sillä näin energianne tuo kohotusta ja kannustusta heille. Rauhallinen käyttäytymisenne ja positiivinen asenteenne kannustavat samaan käytökseen ympärillänne olevissa. Valomajakoina edesautatte tätä kokemusta niissä, jotka ovat kontaktissa kanssanne. Tämä on osasyy olemiseenne täällä maan päällä ja erityisesti siinä paikassa, mihin olette asettuneet tällä hetkellä.
 
Kirjurimme jumalainen itse antoi hänelle sanoja auttamaan harmonisoitumisessa korkeimpaan versioonsa näinä aikoina ja hän jakaa ne kanssanne tässä: "Valoni, auta minua näkemään selkeästi kaikki, mitä olen ja voin olla. Auta minua tietämään, että voin siirtää vuoria, ottaa sen, mikä on parasta, ja päästää lopusta irti." Nämä sanat auttavat monia teistä näinä aikoina sekä voimaannuttavat ja kannustavat teitä pysymään yhdistyneenä ja linjassa itsenne korkeimman aspektin ja version kanssa.
 
Seuraavaan viikkoon …
 
Olen Hilarion.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >