HomeViestejäMarlene Swetlishoff17.4.2012 - Viesti Melchizedekiltä

17.4.2012 - Viesti Melchizedekiltä

VIESTI MELCHIZEDEKILTÄ
 
Melchizedekiä kanavoinut Marlene Swetlishoff (www.therainbowscribe.com )
17.4.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkaat ystävät,
 
Nämä päivät joita te kukin koette, tuovat teidät suurempaan tasapainoon, harmoniaan ja integraatioon olemuksenne kaikkien aspektien kanssa, ja tämä jatkuu, kunnes olette rakastaneet eheyteen kaikki osanne, jota ette rakasta. Tämä on tärkein tehtävä ja tavoite, mikä on edessänne nyt - oivallus, että olette oman elämänne luoja ja että teillä on kaikki tarvittavat työkalut saavuttaaksenne menestyksekkäästi sekä henkilökohtaisen planetaarisen että kosmisen ylösnousemuksen. Rakkaus ja myötätunto itseänne kohtaan on tärkeä osa prosessia. Jos ette pysty rakastamaan itseänne ehdottomasti, on melkein mahdotonta rakastaa toisia samalla tavalla.
 
Olette vain lyhyen polun päässä tästä, kun jatkatte puhdistumistanne ja niiden korkeampien kosmisten energioiden sisäistämistä, joita virtaa kruunuchakranne läpi Suuresta keskusauringosta. Tarvitaan lisää keskittymistä maatähtichakranne energisoimiseen, mikä on noin 15-30 senttiä jalkojenne alapuolella. Visualisoimalla kauniin kirkkaanvalkoisen valon tälle alueelle jalkojenne alla ja sitten kasvattamalla juuret Äiti Maan kristallitimanttisydämeen sallitte parantavan ja tukevan energiavirran tulla teihin sen sydämestä jalkojenne kautta ja ylös selkärankaa pitkin, missä se kohtaa sydänchakrassa keskusauringon kosmiset energiat.
 
Sallikaa itsenne rentoutua mahdollisimman paljon tulevina päivinä ja kuukausina, vain olla hetkessä ja ottaa vastaan olemukseenne tuleva energiavirta. Olette hyvin energisiä olentoja ja energiapuumerkkinne ja -järjestelmänne säteilyvaikutus saa aikaan lisää massatietoisuusverkon kohoamista. Kun kuljette maan päällä, laajentunut aurakenttänne alkaa yhdistyä toisten kanssa ja tämä vuorostaan lisää valoa, mitä virtaa maan kristalliverkon läpi. Tämä verkko on informaatioverkosto, mikä yhdistää teidät viimeisimpiin päivityksiin, joita on saatavilla, ja kaikkiin uusiin kehitysaskeliin joita tapahtuu ylösnousemusprosessin aikana.
 
Käyttäkää sisäisiä resurssejanne harmonisoitumiseksi tämän valo- ja voimaverkon kanssa ja varmistakaa, että aikomuksenne ja fokuksenne on vain kaiken korkeimmaksi hyväksi, että kaikki mitä kuvittelette, on sitä, minkä oikeasti haluatte ilmentää henkilökohtaiseen ja maailmanlaajuiseen elämään korkeimmalla henkisellä tasolla. Me korkeammista maailmoista ympäröimme teidät rakkaudellamme ja tuellamme, mutta teidän, maadoittuneiden valonsoturiemme, tarvitsee visualisoida, aikoa ja pyytää korkeinta hyvää ja lopputulosta kaikissa ajatuksissanne. Tietäkää, että ajatuksianne ja aikomuksianne vahvistetaan teholtaan ja voimaltaan välittömästi niin, että kaikkea maan sisällä, pinnalla ja ympärillä kohotetaan vielä korkeampiin ilmaisu- ja ilmentämisulottuvuuksiin.
 
Kaikki ponnistelunne vaikuttavat valtavasti, vaikkei se ehkä erotu paljaalla silmällänne. Jos tarkkailette tapahtuvia suuntauksia, näette hienovaraisia eroja siinä tavassa, millä ympärillänne olevat toimivat, puhuvat ja elävät jokapäiväisessä elämässään. On huolellisempaa ajattelua, pohdintaa ja harkintaa, ennen kuin ryhdytään toimeen, ja ihmiset alkavat ottaa vastuuta elämänsä joka osasta. Tämä on erittäin hyvä merkki, sillä se merkitsee, että työ mitä olette tehneet sen sielusopimuksenne osana, jonka olette laatineet ennen jalkanne asettamista tälle planeetalle, alkaa nyt kantaa hedelmää. Ja rohkeutenne, vahvuutenne, sinnikkyytenne ja voimanne alkaa nyt kantaa työnne hedelmiä ja koette sellaisten lahjojen puhkeamista kukkaan, joita ette edes tienneet tai tiedostaneet teillä olevankaan.
 
Me korkeammista ulottuvuuksista toivotamme teidät hyvin innokkaasti ja tyytyväisenä kotiin. On kyse vain uusien ulottuvuuksien sekoittumisesta, mikä vie maailmanne erilaiseen aikahavaintotapaan siitä, mikä tällä hetkellä tunnetaan. Hitaus ja vakaus tuo voiton ja menestyksen, joten neuvomme, että olette erittäin hyvä itsellenne, rakkaillenne ja niille, jotka ovat vaikutuspiirissänne. Rakkaus on universumin suurin voima ja nyt on aika keskittää tuo rakkaus itseenne ja parantaa aspektit, jotka vielä vaativat huomiotanne.
 
Olen Melchizedek.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja http://luxonia.com/viestit. Niillä näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni. En kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >