HomeViestejäMarlene Swetlishoff20.3.2012 - Pysykää uskollisena sydämenne yllykkeille ja seuratkaa sisäistä opastustanne

20.3.2012 - Pysykää uskollisena sydämenne yllykkeille ja seuratkaa sisäistä opastustanne

PYSYKÄÄ USKOLLISENA SYDÄMENNE YLLYKKEILLE JA SEURATKAA SISÄISTÄ OPASTUSTANNE
 
Melchizedekiä kanavoinut Marlene Swetlishoff (www.therainbowscribe.com )
20.3.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkaat ystävät,
 
Tässä risteyksessä on erittäin tärkeää pysyä keskittyneenä perimmäiseen määränpäähänne ja muistaa se, minkä vuoksi olette inkarnoituneet maan päälle. Antakaa sen rakkauden, mitä olette, vallita kaiken muun yli. Menkää syvälle sisäänne tarvittaessa ja laulakaa mantroja tai mitä tahansa, mikä toimii parhaiten teillä.
 
Yhdistykää joka päivä maahan "maadoittumisjohdollanne" ja lähettäkää rakkauttanne ja valoanne sen kristalliytimeen. Siellä tapahtuu paljon liikettä ja kaikki liikkuu syvällä sisällä. Rakkausenergianne auttaa tänä aikaan valtavasti maata.
 
Muistakaa myös ympärillänne ne, jotka vaativat äärimmäistä kärsivällisyyttä ja pitkämielisyyttä, sillä monet kokevat muutoksia tapahtuvan sisällään ilman tietoista ymmärrystä siitä, mitä tapahtuu.
 
Tietäkää, että sielutasolla he kyllä ymmärtävät ja ovat valinneet osallistua tähän Jumalan suunnitelman suureen kosmiseen toteutumiseen sen kehityskvanttihypyn vuoksi, mitä tämä kokemus tarjoaa heille. Monilla on heräämisen aika ja se voi tuoda esiin heissä piirteitä, joita he eivät tienneet olevan. Tämäkin on osa heidän henkilökohtaisia valintojaan korkeammissa ulottuvuuksissa, ennen kuin he laittoivat jalkansa tälle planeetalle.
 
Pysykää uskollisena sydämenne yllykkeille ja seuratkaa tuota sisäistä opastusta kaikessa, mitä tapahtuu joka hetki. Yrittäkää pysyä tyynenä ja tasapainossa joka tilanteessa, mikä teitä ehkä kutsutaan kestämään, ja pitäkää Jumalliekkinne palamassa kirkkaana sisällänne.
 
Säteilkää valoanne suurempana ympyränä ympärillenne ja tietäkää, että se vaikuttaa. Asetatte esimerkkejä, uusia käyttäytymismalleja muille ihmisille. Käyttäkää voimaanne viisaasti, kunnioituksen ja vilpittömyyden kera ja kaikki tulee olemaan hyvin maailmassanne.
 
Luottakaa, että kaikki tapahtumat kehittyvät niin, kun niiden täytyy. Ja kun näin tapahtuu, siirrytte kaikki uuteen luomiseen.
 
Pitkää kiinni uuden maan todellisuudesta ja olkaa sopusoinnussa nuhteettomasti itsenne kanssa sen uusina kansalaisina, jotka ruumiillistavat ja ilmentävät korkeampia käyttäytymislakeja, jotka ovat hyväksyttyjä galaksissa. No, muistatte nämä lait ja olette kulkeneet tässä elämässä ja monissa muissa niiden ohjenuorien mukaan.
 
Olette kulkeneet aina - riippumatta siitä mitä on tapahtunut henkilökohtaisessa elämässänne - viisaiden sielujen polkua ja nähneet mieluummin korkeamman perspektiivin. Se ei ole ollut helppoa, rakkaat ystävät, tiedämme ja ymmärrämme tämän. Ja sanomme teille, että uusi päivä maan historiassa on koittamassa.
 
Jatkakaa tuon vision pitämistä jokaisen ihmissydämen kohotukseksi kodissanne ja kantakaa tämä visio kaikkeen, mitä teette. Teillä on kaikki, mitä tarvitsette, menestyäksenne tässä seuraavassa vaiheessa ja johdatte ympärillänne olevia, kun se tulee välttämättömäksi.
 
Alkakaa päästää irti kaikista ihmisen maallisista haluista ja kantakaa sisällänne Jumalan valoa, mikä ei koskaan horju, sillä tämä valo on todellinen olotilanne. Käyttäkää tuota kultaista sääntöä kaikissa olosuhteissa ja kaikki tulee olemaan hyvin. Käyttäkää taitoanne komentaa korkeampia voimia auttamaan tarvittaessa. Olemme aina kanssanne ettekä koskaan kulje yksin.
 
Olen Melchizedek.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja http://luxonia.com/viestit. Näillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >