HomeViestejäMarlene Swetlishoff27.5.2012 - Tämä aika vaatii täydellistä rehellisyyttä itselle

27.5.2012 - Tämä aika vaatii täydellistä rehellisyyttä itselle

TÄMÄ AIKA VAATII TÄYDELLISTÄ REHELLISYYTTÄ ITSELLE
 
Hilarionia kanavoinut Marlene Swetlishoff (www.therainbowscribe.com )
27.5.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkaat ystävät,
 
Tämä on aikaa pohdiskella syvästi ja erottaa se, mitä itsessänne on edelleen sellaista, mikä ei enää palvele valitsemaanne polkua.
 
Tämä aika vaatii täydellistä rehellisyyttä itselle ja tekemään lisävalintoja, jotka auttavat vapauttamaan sen, mitä ei ole ratkaistu tähän mennessä.
 
Monta kertaa muutoksen on tapahduttava yksilön näkökulmassa ja selkeys tulee tavallisesti, silloin kun on päästetty irti tarpeesta tietää ehdoton vastaus ja vain sallitaan ja hyväksytään se, mikä oli ja on, yksilön nykytilanteessa.
 
Tie edessänne kapenee jatkuvasti siinä mielessä, mitä pitää tehdä. Sitä vastoin se laajentaa mahdollisuushorisonttianne. Monet teistä ovat tasapainoilleet henkilökohtaisten suhdekysymystensä ja suuremman Jumalyhteyshalunsa kanssa ja tämä on aiheuttanut sisäistä ristiriitaa - koska silloin kun yksilön on kohdattava kaiken rakkaana pitämänsä uhraaminen yhdistyäkseen sisäiseen Jumalaan, on vaikeinta ottaa tuo askel.
 
Sanomme, että marttyyrien aika on ohi. Ei ole aina välttämätöntä vaikuttaa dramaattisesti muutoksiin elämässänne, jotta etenisitte ylösnousemuspolullanne.
 
Jos yksilö tarkastelee ongelmia kiintymättömämpänä ja syvän rakkaustunteen kera, voi avautua tapa saada kumpikin. Joidenkin sielujen ei ole tarkoitus olla eturintamassa, vaan elää lempeästi harmoniassa ja ilossa niiden kanssa, joita he rakastavat.
 
Vanhojen aikojen uhrautumisaika ei ole enää tarpeellinen - tarvitaan vain sydänpohjaista halua syvempään yhteyteen sisäisen Jumalan ja niiden kanssa, jotka tukevat teitä päivittäisessä elämässänne. Tärkeää on muodostaa ja ylläpitää tasapaino kummankin halun kesken.
 
Jumala ilmaisee kauttanne joka hetki ja elämänne joka puolessa. Jumala puhuu ja toimii kauttanne ja jos voitte tuoda tämän oivalluksen täysin tietoisuuteenne, voitte antaa itsellenne luvan saada parhaat lopputulokset itsellenne ja rakkaillenne, Jumalan rakkauden armosta teitä kaikkia kohtaan.
 
Tätä teiltä pyydetään näinä aikoina: yhdistymään rakkaudessa, rauhassa ja harmoniassa, ilmaisemaan korkeampia laatuja sisällänne ja innostamaan esimerkillänne toisia tekemään saman. Hyvin eletty elämä on mestaruuselämä.
 
Etsikää intohimonne ja keskittykää siihen ja kaikki muu loksahtaa paikoilleen jumalaisessa järjestyksessä. Jos se täyttää teidät ilolla ja innostuksella, niin tehkää sitä ja ne hyvät tunteet joita tuodaan sisältänne esiin seuraamalla sydämenne toivetta, siunaavat teitä ja ympärillänne olevia joka päivä.
 
Rakkaus on suurin voima universumeissa ja ihmeitä voi tapahtua ja tapahtuu, kun tätä voimaa käytetään. Rakastakaa toisianne niin, kuin Jumala rakastaa teitä, ja kaikki on hyvin.
 
Ulkoinen ego yrittää saada teidät luopumaan korkeampien puolien ja ominaisuuksien tavoittelusta, koska se on ollut sen suojelurooli elämässänne, mutta näinä uusina aikoina ego on rakastettava eheäksi ja integroitava täysin kaikkien muiden aspektienne kanssa.
 
Integroituakseen täysin korkeampien puolienne kanssa myös ihmisego tarvitsee rakkauttanne ja myötätuntoanne.
 
Seuraavaan viikkoon saakka …
 
Olen Hilarion.
 

< PrevNext >