HomeViestejäMarlene Swetlishoff16.2.2012 - Rakkausominaisuus nimeltä toivo

16.2.2012 - Rakkausominaisuus nimeltä toivo

RAKKAUSOMINAISUUS NIMELTÄÄN TOIVO
 
Arkkienkeli Gabrielia kanavoinut Marlene Swetlishoff (www.therainbowscribe.com )
16.2.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkaat ystävät,
 
Haluan pitää esityksen rakkauden ominaisuudesta nimeltään toivo. Tämä olennaisin ominaisuus on jumalaisen sydämen kaikkien muiden ominaisuuksien kulmakivi. Toivon ollessa juurtuneena sydämeen kaikki asiat pysyvät mahdollisina. Toivo on uskoa kaikkien asioiden ikuiseen järjestykseen taivaassa ja maan päällä, että kaikki on hyvin ja että laajemmasta perspektiivistä - minkä Luoja havaitsee - ihmeiden ilmentyminen on tavallinen tapahtuma ja tämän rakkausominaisuuden tarvitsee vain synnyttää ne.
 
Ne jotka kantavat sydämessään toivoa, ruumiillistavat puhtaan sielun luottamuksen ja vilpittömyyden. Heidän koettelemuksensa ja kärsimyksensä ovat tuoneet tämän rakkausominaisuuden etualalle luontaisena uskomuksena siitä, että jossain kohtaa elämänpyörän aaltoilu virtaa takaisin sen eduksi, joka pitää tätä ominaisuutta sisällään. Tämä ominaisuuden avulla suuria saavutuksia on tapahtunut planeetallanne, sillä toteuttaakseen suuren vision on oltava tämä ominaisuus elävänä sisällä. Toivo merkitsee korkeimman ja parhaimman lopputuloksen odotusta joka tilanteessa ja sitä sisäistä tietoa, että se syntyy vastakkaisista vaikutelmista huolimatta.
 
Useimmilla ihmisillä on tämä ominaisuus sisällään ja se sallii heidän kestää monia testejä ja koettelemuksia jokapäiväisessä elämässään. Heidän uskonsa hyvyyteen itsessään ja toisissa sallii tämä ominaisuuden kukoistaa ja tulla ilmaistuksi. Heidän odotuksensa ja halunsa parhaimpaan lopputulokseen kantaa sitä liikevoimaa, että kaikki kääntyy kaikkien tyydytykseksi.
 
Elämäntiellä on monia lannistavia hetkiä, jotka vaativat tätä toivoksi kutsuttua ominaisuutta, mikä antaa vahvuutta ryhtyä toimeen ja laittaa tossua toisen eteen ja näin tehden elinvoima ja innostus palaavat ja tahto siirtyä eteenpäin palautuu.
 
Toivo on taianomainen eliksiiri, mikä kohottaa ja innostaa ihmisiä olemaan koskaan antamatta periksi ja menettämättä luottamusta mahdollisuuksiin, joita on aivan kulman takana, jos vain pysyy tiukasti päätöksissään. Toivo lietsoo luottamuksen liekkejä ja tukee sisäistä itseluottamusta, kun siirrytään toimintaan vain tekemisen vuoksi, ja ennen kuin huomataankaan, vastaukset ja ratkaisut ilmentyvät ja se mikä näytti mahdottomalta, osoittautuu olleen mahdollista kaiken aikaa.
 
Toivo on uskoa olemassaolon korkeampaan järjestykseen, että on aina hyväntahtoinen voima, joka tulee mukaan peliin, jos tämä usko on läsnä. Se vihjaa tämän korkeamman voiman ymmärrykseen jumalaisena Luojana - että silloin kun on luottamusta tähän korkeampaan voimaan, tämä rakkauden ominaisuus voi voittaa ja ylittää kaikki ne näennäiset esteet, mitkä estävät matkaa takaisin omaan jumalyhteyteen.
 
Silloin kun tämä ominaisuus on läsnä sydämessä, aurinko on jo läsnä kaikkien niiden synkkien pilvien takana, jotka ehkä siintävät horisontissa, ja kun uskot niin, niin on. Tämä ominaisuus elättää, ravitsee ja ruokkii henkeä armolla yläpuolelta, kun siirrytään jokapäiväisen elämän läpi, ja antaa tarvittavaa voimaa jatkaa toimintaa tarvittaessa, edistämään omien unelmien ja tavoitteiden toteutumista.
 
Hoivatkaa ja ruokkikaa sieluanne tällä rakkauden ominaisuudella, mikä elää sisällänne, ja havaitsette, että kaikki on tosiaankin hyvin maailmassanne ja se jatkuu.
 
Minä, Gabriel, ja jumalainen "vastakappaleeni", Hope (toivo), tuomme toivon lahjan ihmiskunnalle, jotta jokainen muistaa alkuperäisen jumalaisen täydellisyytensä ja pyrkii jatkuvasti saavuttamaan sisäisen puhtauden, kohotakseen maallisten rajoitusten yläpuolelle ja alkaakseen taas kerran liidellä enkelien kanssa. Lähden luotanne nyt.
 
Olen arkkienkeli Gabriel
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja http://luxonia.com/viestit. Näillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >