HomeViestejäMarlene Swetlishoff12.2.2012 - Valotyön tahti kiihtyy transformaation nopeutuessa

12.2.2012 - Valotyön tahti kiihtyy transformaation nopeutuessa

VALOTYÖN TAHTI KIIHTYY TRANSFORMAATION NOPETUTUESSA
 
Melchizedekiä kanavoinut Marlene Swetlishoff (www.therainbowscribe.com )
12.2.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkaat ystävät,
 
Tässä esitelmässä haluan tuoda teille tietoa jumalaisista yhteyksistänne. Jokainen teistä joka löytää tiensä tämän kirjurin välittämiin viesteihin, on Melchizedekin "sääntökunnan" jäsen, ja olette käyneet läpi monia elämiä ja kokemuksia koko universumissa, omniversumissa ja multiversumissa.
 
Syvällä olemuksessanne kuljette korkeamman järjestyksen sydämenlyönnin, sen palvelulupauksen mukaan, minkä teitte tuodaksenne jumalaisen järjestyksen, tiedon, rakkauden, rauhan ja harmonian jokaiselle planeetalle ja jokaiselle lajille, joka tarvitsi apua niiden jumalaisten lakien muistamisessa, joita kaikki olennot Luojan suuressa laajentumisessa noudattavat ja ylläpitävät.
 
Aionien ajan olette tulleet näihin maailmoihin opettamaan ja parantamaan, levittämään rakkautta ja myötätuntoa, ilmentämään tiedon universaaleista laeista. Tämän olette tehneet aiemmin ja nyt olette muistamassa sen suunnitelman, minkä te ja henkineuvonantajanne teitte, ennen kuin koskaan inkarnoiduitte tälle kauniille maapallolle.
 
Olette nähneet monia suuria syklejä tulevan ja menevän ja katselleet surullisena, kun aiemmin tuomanne rakkauden ja valon siemenet eivät ole juurtuneet. Tämä aika on erilainen, rakkaat ystävät. Tällä kertaa on myriadeja korkeamman valon olentoja, jotka ovat inkarnoituneet yhdessä vaikuttaakseen suureen transformaatioon kaikissa järjestelmissä tässä maailmassa.
 
Tällaisia olentoja kuten te on asettunut jokaiseen kaupunkiin, jokaiseen kylään ympäri koko planeettaa. Olette harjoitelleet ja ottaneet asemia, jotka laittavat teidät tilanteisiin, missä teillä on suuri vaikutus positiivisiin, rakentaviin ja tehokkaisiin muutoksiin kaikissa entisissä järjestelmissä, joita ei enää ylläpidetä uusissa energioissa.
 
Näinä muuttuvina aikoina kaikki on muutostilassa ja jokainen teistä luo uutta maatodellisuutta uniaikanaan. Monet teistä havaitsevat tuntevansa tarvetta mennä nukkumaan hyvin varhain eivätkä herää koko yönä.
 
Kaikilla elämän alueilla on suurta aktiivisuutta, mikä ilmentyy fyysisesti ja vielä ihmissilmälle näkymättömänä. Kuten olette luultavasti huomanneet, tämä vuosi on tuonut toimintatohinaa elämänne joka alueelle. Jokainen päivä näyttää lentävän ohi ja ennen kuin tiedättekään, taas viikko on mennyt. Tämä on taajuuksien kiihtymistä ja nopeutumista tällä planeetalla, mikä tuo kaiken harmoniaan Galaktisen keskuksen kanssa.
 
Se mitä varten olette tullut, tapahtuu nyt ja olette jokainen sijoittunut juuri siihen paikkaan, missä teitä ja ainutlaatuisia lahjojanne ja energioitanne tarvitaan eniten siirtymäaikana, joka on nyt käynnissä.
 
Jatkakaa polkunne kulkemista hyvin tinkimättömästi ja harmoniassa jumalaisen olemuksenne, suuren "minä olen" -olemuksenne kanssa. Jatkakaa kaikista niistä harhakuvista irtipäästämistä, jotka ovat pitäneet ihmiskuntaa kaksinaisuuden otteessa liian kauan. Tämä on erityisaluettanne, rakkaat ystävät. Teillä on kyky luoda ja ylläpitää jumalainen järjestys kaikissa tilanteissa, jotka ovat teidän toiminta- ja fokuspiirissänne, ja jokainen teistä tekee tämän melkein ajattelematta, korjaten kurssia automaattisesti, silloin kun sen tekeminen näyttää oikealta, jotta synnytetään korkeimpia ja parhaimpia lopputuloksia kaiken korkeimmaksi parhaaksi. Olette jokainen Isän/Äidin asialla, kun siirrymme eteenpäin, uusiin energiakenttiin.
 
Pysykää kurssissa, rakkaat valotyöntekijämme. Älkää katsoko vasemmalle tai oikealle, pysykää keskittyneenä oman sydäntilanne keskukseen. Tämä on jumalainen yhteytenne, tämä on opastuksenne ja totuutenne. Luottakaa, että kaikki on hyvin ja kaikki on täydellisestä ja jumalaisessa järjestyksessä. Kaikki ON hyvin, kaikki ON täydellistä!
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja http://luxonia.com/viestit. Näillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >