HomeViestejäMarlene SwetlishoffMestari Hilarion 14.11.2010

Mestari Hilarion 14.11.2010

Mestari Hilarion 14. - 21.11.2010

http://www.therainbowscribe.com/hilarionsweeklymessage.htm

Rakkaat

Monet teistä huomaatte nyt 'käsittelevänne' viimeisintä Galaktisten energioiden tulvaa hyvin itseänne havainnoivalla tavalla ja huomaatte tuntevanne että olette kahdessa tai useammassa paikassa yhtä aikaa. Moniulotteinen Itsenne alkaa vaikuttaa ja tulette kokemaan itsenne tällä tavalla enenevässä määrin tästä lähtien. Se mitä juuri tällä hetkellä ajassa tarvitaan on hiljaisuutta ja sisään menemistä, on armon aika, rentoutumisen aika, olemisen taidon ennemmin kuin tekemisen aika, mietiskelyn aika, ja aika arvioida missä olette olleet viimeisen vuoden aikana ja minne näette itsenne menevän tulevana vuonna.

Elämä Planeetallanne on täyttymässä enemmällä Valolla ja tällä alkaa olla vaikutusta Ihmiskuntaan yleisesti. Vaikka vielä on ja tulee olemaan paljon muutosta ja sekasortoa, esiin on tulossa myös rauhan ja harmonian tunne kaiken elämän kanssa, Olemassaolon Ykseys, joka on syvällinen ilmaisu tämän vuoden energialatausten onnistuneen integroinnin puolesta, latausten joita Luoja rakkaudella lähetti auttamaan kaikkia Maan päällä aloittamaan hiomisprosessin suurempaan Valoilmaisuun ja laajenemiseen. Olette tekemässä sitä, Rakkaat, alatte ilmentää Hengen valovoimaanne päivittäisessä elämässänne. Tulkaa enemmän tietoisiksi uudesta itsestänne tulevina päivinä, se vaatii vain sen että olette tietoisia siitä että näin on, olkaa viileä tarkkailija Olennolle joka nyt kulkee päivittäistä polkuanne tuntien enemmän intohimoa ja myötätuntoa kaikkea sitä kohtaan joka on niin kaunista ja arvokasta Maailmassanne.

Me korkeammista piireistä seisomme ja kuljemme edelleen teidän jokaisen mukana, olemme aina vierellänne, annamme neuvoa kun meiltä kysytään ja etsimme tapoja joilla tietäisitte ja tuntisitte läsnäolomme. Verhot ulottuvuuksien välillä ohenevat päivä päivältä ja jotkut teistä näkevät fyysisillä silmillänne asioita joita ette koskaan ennen ole huomanneet. Tämä on jälleen merkki siitä että alatte toimia moniulotteisissa Valokehoissanne ja tämä tulee korostumaan mitä enemmän siihen kiinnitetään huomiota. Vahvistakaa, rukoilkaa ja vaatikaa edelleen että Suuri MINÄ OLEN Läsnäolonne päivittäin ympäröi teidät suurella Valopilarilla, Valoputkella joka sisältää Ylösnousseiden Mestareiden ainesta auttamaan teitä ankkuroimaan tätä ulkoiseen itseenne (fyysiseen). Rukous joka on Rainbow Scriben verkkosivulla tälle kuukaudelle on erinomainen ja hyvin voimakas tapa saada tämä aikaan teissä.

http://www.therainbowscribe.com/november2010decree.htm (käännös alla)

Kun toistatte tätä rukousta päivittäin, autatte fyysistä kulkuneuvoanne muuttumaan sen Pyhäksi ilmaisuksi. Monet teistä voivat tuntea kruunuchakranne kautta tulevien energioiden voiman kun rukoilette ja tämä tunne on varma merkki siitä että Suuri MINÄ OLEN Läsnaolonne on kurkottautumassa alas ankkuroitumaan enemmän sydänchakraanne ja solar plexukseenne ja ilmentymässä sisällänne rajattomampana ja suurempana Pyhän Itsenne ilmaisuna. Ohjaamme Kirjuriamme rukouksiin jotka parhaiten auttavat jokaista teistä siirtymään seuraavalle tasolle henkisellä matkallanne. Jokainen kuukausirukous nojaa työhön jota on tehty edellisessä kuussa ja toisinaan keskitytään enemmän yleismaailmalliseen kuin henkilökohtaiseen, että voidaan tuoda ja ankkuroida suurempi Valo Maan päälle fyysisten kulkuneuvojenne kautta.

Kiitämme ja kunnioitamme teitä jokaista työstä jota teette, suurella sitkeydellä ja uskolla, tietäen että rukoilemalla Valoa ja aikomalla sitä, se tuodaan elämäänne. Olette jokainen loistava majakka pimeyden merellä joka on jo nyt häipymässä uuden päivän aamunkoittoon.

Ensi viikkoon...

MINÄ OLEN Hilarion

(C)2010 Marlene Swetlishoff

Annetaan lupa jakaa tätä viestiä jos viesti postitetaan kokonaisuudessaan eikä mitään muuteta millään tavalla ja Scriben krediitti, copyright ja verkko-osoite liitetään mukaan.

http://www.therainbowscribe.com

Kiitos että liititte mukaan ylläolevan verkko-osoitteen postittaessanne tätä viestiä.

Marraskuun 2010 rukous

Valon putki
(3 kertaa)

Rakas Mahtava MINÄ OLEN Läsnäolo!

Kiedo minut nyt mahtavaan, maagiseen Ylösnousseiden Mestareiden Aineksen sähköiseen pilariin!

Tee siitä niin Voimakas että mikään ihmisen luoma ei voi ikinä enää läpäistä.

Tämän Mahtavan Valon Putken sisällä, anna Violetin Puhdistavan Liekkisi roihuta neljän alemman kehoni sisällä, läpi ja ympärillä ja tuhota kaikki joka ei ole nyt Sinun Täydellisyyttäsi.

Sen paikalle, lataa maailmani ja kaikki minkä kohtaan Ylösnousseiden Mestareiden Tietoisuudella ja jokaisen Ylösnousseen Mestarin Elävän Läsnäolon ja Aktiviteetin Aineksella ja Tietoisuudella juuri nyt.

Katso että tämä Valo pitää minut näkymättömänä, voittamattomana ja haavoittumattomana kaikelle paitsi Sinun Kaikkivoivalle Läsnäolollesi ja äärettömän herkkänä Sinulle ja Sinun Pyhälle Täydellisyydellesi.

Lähde: http://www.ascension-research.org/decrees.html

< PrevNext >