HomeViestejäMarlene SwetlishoffMestari Hilarion 7.11.2010

Mestari Hilarion 7.11.2010

Mestari Hilarion 7. - 14.11.2010

http://www.therainbowscribe.com/hilarionsweeklymessage.htm

Rakkaat Valotyöläiset

Meidän dimensiotasoillamme tunnetaan suurta innostuksen ja odotuksen tunnetta joka tulee Maan tasolta, kun otatte osaa tai valmistaudutte ottamaan osaa tärkeisiin suuriin Maailmanlaajuisiin meditaatioihin joita on määrä olla tällä viikolla. Energiat ovat todella korkealla! Kuinka ihanaa nähdä kaikkien uskontojen ihmisten kaikkialla Maassa kerääntyvän yhteiseen tarkoitukseen tuoda positiivinen ja pysyvä muutos Maan päälle. Osoitamme suosiotamme teille kaikille työstä jota teette ja ryhtymisestä toimeen näiden tapahtumien aikana. Valonne säteilee ulospäin yhä suuremmissa ja suuremmissa rakastavan energian aalloissa.

Monet ovat nyt Heräämässä ajatukseen että elämässä on enemmän kuin vain ne jatkuvat ja herpaantumattomat häiriötekijät jotka pitävät heidät kahlehdittuina samoihin vanhoihin kuvioihin, päivä toisensa jälkeen, ja he alkavat huomata että heillä on voima muuttaa Maailmaansa tulemalla enemmän tietoisiksi ajatuksistaan, sanoistaan, teoistaan ja toimistaan. Kaikkialla Maailmassa Ihmiskunnan tietoisuus on kohoamassa korkeampiin ja korkeampiin oktaaveihin ja tämä luo muutosta rauhallisella tavalla.

Suurin osa teistä on nyt täysin tietoinen siitä, että suuri puhdistus on tapahtunut kaikkien fyysisten, emotionaalisten, tunne- ja henkikehojenne kaikkien puolien sisällä ja olette selvillä siitä, että tämä on vaatimus sille, että voitte jatkaa kiipeämistä ylösnousemuksenne tikkaita suurempaan Valoon ja tietoisuuteen. Näemme teidän kaikkien rohkeasti julistavan Valoa jota olette ja aikomustanne ilmentää Kristus Itsenne teissä ja teidän lävitsenne, vaikka olette juuri lopettaneet kaiken sellaisen irtipäästämisen joka ei ole linjassa sen kanssa. Tämä on hyvä, sillä se tarkoittaa että ymmärrätte itsellenne anteeksiannon tärkeyden kun päästätte nämä irti jokaisesta solustanne. Kun teette näin, muistakaa rukoilla ja pyytää enemmän Valoa korvaamaan se mistä juuri on päästetty irti.

On aika rentoutua tietoon että olette Valon Olento ja että olette tukevasti polullanne palauttamaan viattomuutenne, hyvyytenne ja suuruutenne. Paljon siitä mitä vapautatte on istuttanut soluihinne se jatkuva ajatusten, sanojen ja kuvien pommitus joka kaiken aikaa vaikuttaa teihin televisio-ohjelmien ja elokuvien kautta joita katsotte, kunnes on muuttunut hyväksyttäväksi puhua toisista matalan värähtelytason sanoilla. Kun jatkatte itsenne kohottamista, nämä jäävät teiltä pois helposti, eivätkä ne enää vaikuta teihin tai ympärillänne oleviin matalilla värähtelyillä. Törkeydet putoavat pois kun kohotatte itsenne korkeammalle ja korkeammalle ilo, rauhan, harmonian, viisauden ja elämän oktaaveihin.

Kun näin tapahtuu teille enemmän ja enemmän, koette mahtavampia ja pidempiä hetkiä keveyden, ilon ja hyvän tahdon tunteita ympärillänne olevia kohtaan ja tämä syttyy niissä joiden kanssa olette kosketuksissa ja he vuorostaan sytyttävät toisia. Tämä on sitä mitä Rauhan Lähettiläät tekevät vain olemalla sitä mitä he todella olevat, ilman mitään niistä naamioista joita he ovat tottuneet käyttämään suojellakseen ja suojatakseen itseään ja haavoittuvia sydämiään. Nyt on aika antaa näiden ihmeellisten sydänten ja Valon jota ne säteilevät loistaa kaikkialle ympärillenne. Loistakaa Valoanne, sillä nyt enemmän kuin milloinkaan planeettanne historiassa, se on tärkeintä mitä tarvitaan tuomaan vakautta ja järjestystä ympärillänne olevaan kaaokseen. Kaaos tarkoittaa vain että Valo tulee, Rakkaat. Se tarkoittaa vain, että kaiken mikä ei ole Valon kanssa linjassa täytyy pudota pois.

Jatkakaa rukouksianne, visualisointejanne ja meditaatioitanne joka päivä, ja liittykää yhdessä Ykseyteen milloin voitte, sillä tämä auttaa teitä pysymään maadotettuina ja kokemaan elämän täysin Luojana fyysisessä kehossanne. Mitä ihmeellistä aikaa tämä onkaan! Eläkää, naurakaa ja rakastakaa, te mitä ihmeellisimmät ja hämmästyttävimmät Valon Olennot!

Ensi viikkoon...

MINÄ OLEN Hilarion

(C)2010 Marlene Swetlishoff

Annetaan lupa jakaa tätä viestiä jos viesti postitetaan kokonaisuudessaan eikä mitään muuteta millään tavalla ja Scriben krediitti, copyright ja verkko-osoite liitetään mukaan.

http://www.therainbowscribe.com

Kiitos että liititte mukaan ylläolevan verkko-osoitteen postittaessanne tätä viestiä.

< PrevNext >