HomeViestejäMarlene SwetlishoffMestari Hilarion 31.10.2010

Mestari Hilarion 31.10.2010

Mestari Hilarion 31.10. - 6.11.2010

http://www.therainbowscribe.com/hilarionsweeklymessage.htm

Rakkaat

Tämä tuleva viikko tuo teille monia mahdollisuuksia siirtyä eteenpäin näennäisestä pysähtyneisyydestänne ja kyvyttömyydestänne TEHDÄ, sillä olette kaikki jälleen syvällä sulauttamassa energioita joita on satanut Maan ilmakehään 10-10-10 jälkeen. Vaikka monet teistä alatte tottua näiden energioiden vastaanottoon ja niihin suoriin vaikutuksiin joita niillä on neljän kehon järjestelmäänne, on aina tapoja huomata että olette prosessin tiimellyksessä, ja kaksi niistä on listattu yllä. Kun huomaatte tämän tapahtuvan itsellenne, on tarpeen kuunnella kehonne kehoituksia ja LEVÄTÄ! Kuten kaikki tiedätte, energioiden intensiteetti ja voima on lisääntymässä ja jokaisen on hyvä sallia itsellenne lepoa ja jatkaa prosessia jossa päästätte irti kaikesta mikä ei enää palvele Valoa joka todella olette.

Meidän näkökulmastamme näemme suuremman osan Korkeampaa Itseänne integroituvan neljän kehon järjestelmäänne ja tämä prosessi jatkuu sallimaan sujuvamman sulauttamisen suuremmalle Valolle joka on ilmentymässä Maan tasoon fyysisen kehonne kautta. Näemme että yhä useammat teistä rukoilevat sanoin 'Käsken' rukouksessa. Tämä on erittäin hyvä tapa, Rakkaat, ja se tasoittaa tietä suuremmalle Valollenne ankkuroitua fyysiseen olemukseenne. Se mitä teidän täytyy myös ymmärtää on, että joka kerta kun rukoilette korkeampaa visiota itsellenne, ennen sitä kaikesta sellaisesta mitä olette joka ei ole linjassa korkeamman visionne kanssa täytyy päästää irti! Näin korkeammat energiat voivat alkaa sulautua kehoonne, joten kun ihmettelette miksi, vaikka olette huolella suorittaneet rukoukset tai vahvistukset tai visualisoinnit, ilmentääksenne korkeamman visionne koette melkein aina pian sen jälkeen enemmän sitä sisällänne, mikä ei resonoi tuon korkeamman vision kanssa.

Olkaa varmoja että tämä on asteittainen prosessi kohti parempaa versiota itsestänne, sillä että voi olla Kristustietoisuus kävelemässä Maan päällä täytyy olla käynyt läpi kaiken sen muuntaminen mille ei ole tilaa tässä korkeammassa itsenne versiossa. Kukaan muu ei voi tehdä tätä työtä puolestanne, vaikka teillä on valtava määrä henkistä apua ja avustusta aina vierellänne sen varalta että haluatte käyttää tätä apua. Tarvitsee vain kutsua henkilökohtaisia oppaitanne, enkeleitä ja opettajia ohjaamaan teitä päivänne läpi ja sitten kuunnella sisäisiä kehoituksia joita tulee ja seurata näitä kehoituksia luottaen että olette vastaanottamassa apua jota olette pyytäneet. Ymmärrämme myös että kun olette muunnoksen ja osananne olevan pysähtyneisyyden tuskissa, teidän on hyvin vaikeaa toimia edes hyvin yksinkertaisen avunpyynnön mukaisesti. Tässä tapauksessa on tarpeen lepuuttaa fyysisiä, mentaalisia, emotionaalisia ja henkisiä kehojanne vaikka se merkitsisi nukkumista suurimman osan päivää ja yötä. Tiedätte milloin olette sulauttaneet nämä energiat kun suurempi energia ja elinvoima palaa Olemukseenne.

Tietäkää myös että kun nukutte, henkiset avustajanne "työstävät" teitä, ja luultavasti tunnette nipistyksiä ja nykimisiä, liikehtimistä ja kehon tuntemuksia kun tämä työ edistyy. Yritämme helpottaa muutoksia joita kehoissanne tapahtuu siten että olonne on mukavampi. Tämän viikon sana on KÄRSIVÄLLISYYS, Rakkaat, itsenne ja tämän prosessin suhteen. Teidän täytyy ymmärtää että Korkeampi Itsenne ei voi noin vain tulla ja ottaa komentoa, sillä tämä olisi suuri järkytys neljän kehon järjestelmällenne ja romuttaisi kaiken sen vaivan ja hyvän jota olette tehneet saavuttaaksenne korkeamman värähtelytaajuuden. Tämä prosessi vaatii ymmärrystä niistä jaksoista joita on Maailmankaikkeudesta tulevan suuremman energian aktivoinnissa, ja halua ja aikomusta käydä tämä läpi tapahtui mitä tahansa - pitäkää kiinni visiosta itsestänne tulossa Suuremmaksi Itseksenne, lahjomattomana ja vapaana alempien energioiden vaikutuksista joita nyt kulkee valtoimenaan läpi Maallisten viestintäjärjestelmienne.

Täysin toteutuneena Ihmisenä muuttuneena Suureksi Minä Olen Läsnäoloksenne, teillä ei ole stressiä eikä huolia vanhoista elämänalan tavoista Maailmassanne. Kaikki on muuttumassa ja muuntumassa ja tätä jatkuu hellittämättä edessä olevina kuukausina ja vuosina, kunnes eräänä päivänä prosessinne on päätöksessä ja kuljette Maan päällä ilmentäen suurempaa Valoa ja kun enemmän teistä pääsee perille, suurempi Valonne lisää Planeettanne kokonaisvaloa ja kaikki avustavat helpottamaan muutoksia Planeetan Ylösnousemuksen tasolla. Muistakaa aina joka päivä vakuuttaa että valitsette Ylösnousemuksen aikalinjan ja Ylösnousseen Maan todellisuuden. Jatkakaa hyvää työtänne, Rakkaat.

Ensi viikkoon....

MINÄ OLEN Hilarion

(C)2010 Marlene Swetlishoff

Annetaan lupa jakaa tätä viestiä jos viesti postitetaan kokonaisuudessaan eikä mitään muuteta millään tavalla ja Scriben krediitti, copyright ja verkko-osoite liitetään mukaan.

http://www.therainbowscribe.com

Kiitos että liititte mukaan ylläolevan verkko-osoitteen postittaessanne tätä viestiä.

< PrevNext >