HomeViestejäMarlene SwetlishoffMestari Hilarion 24.10.2010

Mestari Hilarion 24.10.2010

Mestari Hilarion 24. - 31.10.2010

http://www.therainbowscribe.com/hilarionsweeklymessage.htm

Rakkaat,

Useimmilla teistä tämä kuukausi on mennyt kirjaimellisesti lentäen. Kiihtymisen tunne on edelleen merkittävä osa päivittäistä elämäänne. On aika tehdä parhaanne ja sallia itsellenne vapaus kaiken 'pitäisi' ja 'täytyy tehdä' tuomasta stressistä. Tätä varten täytyy olla kyky olla hellä itselle kaikin tavoin ja hyväksyä että olette Ihmiskehossa, joka kaiken lisäksi on suuressa muutosprosessissa ja tästä aiheutuu joitakin rajoituksia. Hyväksykää tämä toistaiseksi ja ymmärtäkää että kaikki hyvä tulee niille jotka pysyvät lujana ja että Sielunne tavoitteita OLLAAN saavuttamassa olitte te sitten sitä mieltä tai ette. Sielunne toimii pallomaisessa ajassa, ei suoraviivaisessa ja jatkaa hellittämättä henkilökohtaisen ja Universaalin Pyhän Suunnitelman toteuttamista Jumalan ajoituksen mukaan eikä Ihmisen suoraviivaisen ajoituksen mukaan.

Olkaa rauhassa, Rakkaat, olette kaikki turvallisesti Polulla jonka olette valinneet itsellenne. Jokainen teistä tekee parhaansa, ottaen huomioon tietoisuutenne ja ymmärryksenne siitä mitä on tapahtumassa henkilökohtaisessa Maailmassanne (mikro) ja suuremmassa Maailmassanne (makro). Tämän ajan niksi on opetella keskittymään hetkeen jossa olette, niin suurella keskittymisellä kuin teille on mahdollista. Tämä auttaa teitä aikanaan saavuttamaan elämänne Mestaruuden, sillä mitä enemmän tietoisuutta tuotte olemassaolonne joka hetkeen, sen helpommin sisäiset prosessinne ilmenevät ulospäin. Olemme todella ällistyksissämme kyvystänne jota näytätte luomaan Mestariutta itsessänne ja luovuus jota osoitatte tämän saavuttamiseksi on uskomatonta katsella.

Olette kaikki hyvää matkaa päättämässä asioita joiden kanssa olette pitkään painineet. Useimmille teistä ei ole vieläkään selvää mikä niiden korkeampi tarkoitus on, ja kuten kaikille jotka elävät Maan päällä, nämä asiat ja tilanteet eivät selkene täysin ennenkuin paljon myöhemmin, kun näette tilanteen uudesta jälkiviisauden näkökulmasta. Meidän täytyy sanoa että omasta näkökulmastamme, olette kaikki aivan liian ankaria itsellenne, ja sanomme teille että ainoa epäonnistuminen on jos lopetatte yrittämisen. Riippumatta kuinka 'Sielun pimeä yö' on teille ilmentynyt joka päivä, tietäkää että teille ei koskaan anneta enempää kuin mitä kulloinkin pystytte käsittelemään. On myös totta että kenelle on paljon annettu, häneltä myös paljon vaaditaan, ja mitä se tarkoittaa on että kun nousette Ylösnousemuksen oman Mestariutenne tikkaita ja selvitätte kiusaukset ja kokeet joilla teitä koetellaan, saavutatte suuremman voiman ja tietoisuuden ja tätä voimaa ja tietoisuutta täytyy sitten käyttää yhä suurempiin ja valaistunempiin tarkoituksiin eikä vain henkilökohtaisen edun saavuttamiseen. Kuten raamatunlause sanoo, Markus 8:36 "Mitä hyödyttää ihmistä, jos hän voittaa omakseen koko maailman mutta menettää sielunsa?" Jokainen teistä tietää tämän viisauden syvimmässä Itsessään ja jokainen teistä on elänyt tämän ohjenuoran mukaan monia monia elämiä.

Etsikää positiivisia muutoksia sisältänne ja siitä mikä on ilmentynyt ulkoisena todellisuutenanne, nämä muutokset ovat havaittavissa ja huomaatte että suurempi siunausten virran synkronismi tulee pysyväksi elämässänne. Olette paremmin tottumassa Luojan hyvyyteen ja suuruuteen ja tämä voi ilmentyä vain yhä suurentuvana siunausten virtana henkilökohtaisessa elämässänne.

Ensi viikkoon...

MINÄ OLEN Hilarion

(C)2010 Marlene Swetlishoff

Annetaan lupa jakaa tätä viestiä jos viesti postitetaan kokonaisuudessaan eikä mitään muuteta millään tavalla ja Scriben krediitti, copyright ja verkko-osoite liitetään mukaan.

http://www.therainbowscribe.com

Kiitos että liititte mukaan ylläolevan verkko-osoitteen postittaessanne tätä viestiä.

< PrevNext >