HomeViestejäMarlene SwetlishoffMestari Hilarion 17.10.2010

Mestari Hilarion 17.10.2010

Mestari Hilarion 17. - 24.10.2010

http://www.therainbowscribe.com/hilarionsweeklymessage.htm

Rakkaat Valotyöläiset

Teillä on ollut suuri määrä fyysisiä oireita kuluneella viikolla kun jokainen säädätte kenttiänne korkeampiin energioihin. Huomaatte kokevanne suurta väsymystä näiden energioiden sulauttamisesta ja tällä viikolla on aika levätä niin paljon kuin voitte. Fyysiset kehonne kokevat monia muutoksia ja antamalla kehonne levätä silloin kun se sitä vaatii auttaa paljon saamaan olonne taas mukavaksi.

Huomaatte tai tulette huomaamaan hienovaraisia tai vähemmän hienovaraisia muutoksia tavassa jolla ihmiset ympärillänne käyttäytyvät teitä kohtaan. Vaikuttaa kuin he näkisivät teidät uudelleen pitkästä aikaa. Tämä johtuu siitä että energia jota olette maadoittaneet Maahan kehojenne kautta on laajentunut suuremmalle säteelle ympärillänne ja se vaikuttaa ja laajentaa Valon määrää Maan ilmakehässä ja on edelleen aiheuttamassa positiivisia muutoksia ihmisissä Maan päällä.

Rakkaanne kylvävät huomiotaan teille tarkoituksena kytkeytyä ja näyttää teille monin ihmeellisin tavoin että olette tärkeä heille. Mitä tulette näkemään, Rakkaat, on hyvän karman palaaminen teille, eikä enää pidä paikkaansa että "hyvät tytöt ja pojat jäävät viimeisiksi", sillä aiemmat vaivannäkönne alkavat kantaa hedelmää tavalla joka eniten miellyttää ja tyydyttää teitä ja tuo teille eniten iloa.

Tuntekaa ilo kun se kohoaa sisällänne ja yrittäkää muistaa tämä tunne niin että voitte pyytää sen kun haluatte ja käyttäkää sitä pitämään itsenne tässä tilassa niin usein kuin mahdollista. Ilon tunne lisää Valonne määrää ja värähtelyänne automaattisesti ja tämä auttaa teitä ankkuroimisessanne Korkeampaa Itseänne suurempaa ja tietoisempaa yhteyttä varten. Tämä on nyt seuraava taso ja se tulee olemaan epämukava jonkin aikaa kun parempaa integrointia varten tehdään säätöjä ja virityksiä. Muistakaa pyytää päivittäin apua että Korkeamman Itsenne energiat integroidaan sulavasti, helposti, mukavasti ja turvallisesti ja Enkeliryhmänne työskentelevät jatkuvasti auttamaan teitä tekemään sen.

Jos oireenne vaikuttavat ylivoimaisilta, muistakaa aina pyytää apua Enkeliryhmältänne ja menkää sitten makuulle kunnes ne menevät ohi. Kehonne ovat käymässä läpi valtavia muutoksia ja kehojenne kehoitusten seuraaminen auttaa nyt paljon. Kuunnelkaa tarkkaan ja syökää kun tunnette olevanne nälkäinen mieluummin kuin päivärutiininne niin sanoo, ja muistakaa erityisesti juoda runsaasti hyvää puhdasta vettä päivän aikana. Huomaamme että niin monella teistä on niin kiire että unohdatte juuri nyt tämän mitä tärkeimmän aineosan ylösnousemusprosessistanne. Vesi on näiden energioiden johdin ja auttaa integrointia tapahtumaan nopeammin ja mukavammalla tavalla.

Ennen kaikkea, luottakaa tähän prosessiin ja että sillä mitä koette elämänne tilanteissa on korkeampi tarkoitus ja vaikka ette nyt pysty näkemään tuota tarkoitusta, se tulee olemaan jälkikäteen teille hyvin selvää. Tulkaa tietoisiksi jokaisesta nyt-hetkestä, sillä se on tie Mestaruuteenne. Seuratkaa sydämienne kehoituksia millaisia ne ovatkaan, vaikka se vaikuttaa kummalliselta eikä siinä näytä olevan tervettä järkeä. Sydämenne tietää mikä on tarpeen Itsenne laajenemisen edistyksen nopeuttamiseksi. Harjoitelkaa keskittymistä korkeaan sydän chakraanne useita kertoja päivässä kunnes tunnette sen sykkivän energiaa.

Jatkakaa työtänne, Rakkaat, tiellä edessänne on paljon muutoksia ja te olette raivaamassa polkua muiden seurattavaksi. Muistakaa että ette koskaan kulje yksin, että me Ylösnousseista piireistä ja Enkelipiireistä kuljemme aina rinnallanne.

Ensi viikkoon...

MINÄ OLEN Hilarion

(C)2010 Marlene Swetlishoff

Annetaan lupa jakaa tätä viestiä jos viesti postitetaan kokonaisuudessaan eikä mitään muuteta millään tavalla ja Scriben krediitti, copyright ja verkko-osoite liitetään mukaan.

http://www.therainbowscribe.com

Kiitos että liititte mukaan ylläolevan verkko-osoitteen postittaessanne tätä viestiä.

< PrevNext >