HomeViestejäMarlene Swetlishoff12.10.2010 - Äiti (Lady) Maria: Voimanne ja kauneutenne

12.10.2010 - Äiti (Lady) Maria: Voimanne ja kauneutenne

12.10.2010 Äiti (Lady) Maria: Voimanne ja kauneutenne

http://www.therainbowscribe.com/newoctober2010.htm

Rakkaat Valotyöläiset

Näkymä meidän näkökulmastamme on upea kun katsomme Valoja joita säteilette yhä laajenevina ympyröinä jotka kaikki kattavat satoja kilometrejä. Oletteko tietoisia voimasta ja kauneudesta jota olette, Rakkaat? Kun edelleen teette parhaanne ja pidätte kiinni Korkeista Visioistanne teistä kaikista tulee entistä suurempia Valon Majakoita. Tietäkää että teillä on Enkeliolentojen ryhmiä apunanne kaiken aikaa, auttamassa teitä ottamaan vastaan Korkeampaa Itseänne. Monilla teistä on 'täysi olo' Ydin Tähtenne alueella (navan ja pallean välissä kylkiluiden alapuolella) ja tuntuu kuin siellä olisi ilmapallo jota puhalletaan suuremmaksi. Tällä alueella on nyt paljon toimintaa ja tunne voi aluksi olla varsin epämiellyttävä mutta säätöjä tehdään että olonne saadaan mukavammaksi ja helpommaksi niin pian kuin mahdollista. Tämän lisäksi voi olla kivun tunne selässä oikealla puolella juuri lapaluun alapuolella. Tämä on myös osa prosessia ja tarkoittaa että fyysinen olemuksenne ottaa vastaan suurempaa määrää Valoa.

Kun Valon ja Rakkauden määränne kasvaa, vaikutuspiirinne väreilee laajemmalle alueelle kuin ennen ja teistä tule kirjaimellisesti Maailman loistava Valo. He joilla on 'silmää' nähdä, erottavat ja aistivat teissä ja ympärillänne tapahtuvat muutokset. Seisokaa ennen nukkumaanmenoa pimeässä ja 'nähkää' Valonne ympärillänne silmät suljettuina. Ehkä se ei onnistu ensimmäisellä kerralla muuta jos todella haluatte, onnistutte tässä harjoituksessa.

Kaikkialla ympärillänne on nyt paljon energiatoimintaa eikä ole ketään johon nämä suuret Rakkauden energiat eivät vaikuttaisi. Rakkauden energia on hyvin parantavaa ja puhdistavaa, ja mitä teille ja ympärillänne oleville voi tapahtua on, että vanhoja kuvioita tulee esille arvioitavaksi ja irtipäästettäväksi. Kun näin tapahtuu, se voi olla kokijalle epämiellyttävää, mutta jos yritätte olla mieluummin tarkkailija kuin osanottaja kun näitä kuvioita käydään läpi, ja pysytte puolueettomassa mielentilassa, pystytte muuntamaan kaiken esilletulevan helpommin ja sulavammin. Pyytäkää että aina olisi näin, että kaikki muutokset mitkä tapahtuvat teille ja teidän kauttanne, te muunnatte sulavuudella ja helppoudella, turvallisesti, ohjattuna ja suojeltuna, ja uskokaa että näin on.

Tulette huomaamaan että ympärillänne olevat alkavat osoittaa erilaista persoonallisuutta kun suuret Rakkauden energiat tekevät työstävät kaikkia ja kaikkea Planeetalla. Kun he ensin puhdistavat kaiken mitä täytyy käydä läpi ja päästää irti, heihin tulee suurempi rauhan ja harmonian tuntu ja huomaatte että useammat ihmiset hymyilevät ja haluavat jakaa elämänilonsa toisten kanssa. Se mitä jokainen todella toivoo ja haluaa alkaa muuttaa heidän tärkeysjärjestystään ja he valitsevat yksinkertaisemman elämäntyylin joka vapauttaa heidät suuresta määrästä stressiä ja tuo heille siten enemmän onnellisuutta ja rauhaa. Kun useampi ihminen tuntee enemmän rauhaa, Maan päällä on enemmän rauhaa ja tämä kasvaa eksponentiaalisesti kunnes Maassa on rauha.

Rakkaat, pitäkää kiinni visioistanne Rauhasta, yltäkylläisyydestä ja vauraudesta kaikille, kauniista ja vehreästä Maasta, puhtaasta ilmasta, puhtaasta vedestä ja elämää rikastavasta ruuasta. Ajatelkaa elämää rikastuttavia ajatuksia niin paljon kuin mahdollista ottaen huomioon muutokset joita tapahtuu sisällänne ja ymmärtäkää että se mitä valitsette ajattelevanne kaiken aikaa on se mitä luotte päivittäiseen elämäänne. Te olette kaiken elämässänne tapahtuvan luoja, Rakkaat, joten teidän kuuluu harjoittaa ja kouluttaa mielenne palvelemaan Mestariolentoa joka teistä on tulossa, mieluummin kuin antaa mielenne johtaa teitä ja häiritä tätä suurempaa tarkoitusta. Tämä on erinomaista aikaa oppia ja kasvaa ja laajentua joka suuntaan ja elämästä tulee vähitellen se suurenmoinen seikkailu joka sen aina piti olla. Tarttukaa aina hetkeen kun se tulee kohdalle tutkittavaksi ja nautittavaksi kokonaisuudessaan. Eläkää elämäänne täysillä!

Tietäkää että me, teidän henkiset ystävänne ja toverinne, jotka olemme olleet mukananne ajan alusta saakka, ja olemme mukananne aina, rakastamme teitä kaikkia määrättömästi.

MINÄ OLEN Äiti (Lady) Maria

(C)2010 Marlene Swetlishoff

Annetaan lupa jakaa tätä viestiä jos viesti postitetaan kokonaisuudessaan eikä mitään muuteta millään tavalla ja Scriben krediitti, copyright ja verkko-osoite liitetään mukaan.

http://www.therainbowscribe.com

Kiitos että liititte mukaan ylläolevan verkko-osoitteen postittaessanne tätä viestiä.

< PrevNext >