HomeViestejäMarlene SwetlishoffMestari Hilarion 3.10.2010

Mestari Hilarion 3.10.2010

Mestari Hilarion 3. - 10.10.2010

http://www.therainbowscribe.com/hilarionsweeklymessage.htm

Tervetuloa takaisin, Rakkaat!

Monet teistä edistyvät hyvin käsittelemienne haasteiden dynamiikan ymmärtämisessä. Jokainen tilanne on auttanut kasvuanne Ihmisenä laajentamaan aikaisempia rajojanne ja nyt olette valmiita päästämään enemmän Valoa ja Iloa päivittäiseen olemassaoloonne. Katselkaa ympärillenne ja hengittäkää raikasta ilmaa ja nauttikaa Auringon säteistä kasvoillanne. Kuvitelkaa itsenne kauniiksi auringonkukaksi joka kurkottaa kohti aurinkoa ja levittää terälehtensä ja kukoistaa iloon. Tekemänne työ on nyt valmiina korjattavaksi ja lisäviritykset joita alkaa tapahtua tällä viikolla saavuttavat huippunsa 10-10-10. Suosittelemme että varaatte tulevalla viikolla aikaa heittäytyä täysillä julistuksiinne ja vahvistuksiinne, visualisoiden itsenne elämänne Mestareiksi kaikilla tavoilla.

Polku ei ole ollut helppo useimmille teistä, mutta olette pitäneet pintanne ja asemanne, pysyneet lujina uskossanne ja vakaumuksessanne että Rakkauden voima voittaa kaikissa tilanteissa jotka ovat teitä koetelleet suurimman osan tätä vuotta. Se ei ole ollut turhaa, sillä ei ainoastaan oma henkinen kasvunne ja Valonne ole lisääntynyt, vaan myös Valon määrä Planeetalla. Älkää koskaan aliarvioiko voimaa jonka tuotte kaikkien korkeimmaksi parhaaksi kun teette päivittäisiä askareitanne. Teillä ON merkitystä! Kun Valon määrä kasvaa Planeetan ympärillä, niin myös Nukkuvat heräilevät ja katselevat ympärilleen ja alkavat etsimään totuutta ja vastauksia polttavimpiin kysymyksiinsä elämän tarkoituksesta Maan päällä, siitä ketä he todella ovat ja minkä takia he ovat täällä tähän aikaan. Kun asioita tapahtuu heidän päivittäisessä olemassaolossaan, he alkavat matkansa Valoon ja alkavat kohdata sitä minkä te olette jo käyneet läpi jokapäiväisellä sitkeydellänne. Olette olleet kaavojen murtajia ja olette nyt kaavojen tekijöitä, viitoittamassa uutta tietä niille jotka tulevat seuraavaksi. Työllänne olette tasoittaneet tien heille, ja vaikka heidän täytyy tehdä oma työnsä, heillä on käytössään runsaasti tietoa auttamaan heitä sielunmatkallaan.

Olette nyt kaikki valmiita hiomaan vastaanottokykynne tuomaan Korkeamman Itsenne suuremmaksi osaksi kehoelementtiänne ja energiat jatkavat auttamistanne tässä prosessissa. Jatkakaa edelleen suuren määrän puhtaan veden juomista, ja olkaa joka päivä ulkona niin että auranne ja energiakenttänne puhdistuvat ja vahvistuvat. Levätkää aina kun olette väsyneitä, ja pitäkää huolta itsestänne, sillä tämä on mitä lupaavinta aikaa Kosmisessa kalenterissa auttamaan suurta edistymistä, muistakaa vain että suurempien energioiden ottamisella ja sulauttamisella Olemukseenne on tavallisesti hintansa ja että tulee olemaan sopetumisaikoja kun fyysiset, mentaaliset, emotionaaliset ja henkiset kulkuvälineenne imevät enemmän Valoa ja integroituvat kaikkien Olemuksenne osien kanssa. Askel kerrallaan olette muuttamassa ja ylittämässä kaikkia aikaisempia rajoja ja uskomusjärjestelmiä ja todistatte joka päivä että Ihmisolento on tehty ihmeellisestä aineesta ja että teillä on sisällänne kyky luoda ihmeitä elämäänne ja Maailmaanne.

Pitäkää kiinni korkeista visioistanne Maailmasta jossa haluatte elää ja jatkakaa, Rakkaat, lujana päätöksessänne olla Valon Majakoita joita sovitte olevanne ennenkuin inkarnoiduitte tälle kauniille Maa planeetalle. Jatkakaa laittamista jalkaa toisen eteen ja löydätte hyvässä Pyhässä ajoituksessa Polkunne edessänne silattuna kullalla, joka avaa rajattomia mahdollisuuksia, jotka tuovat teille tilaisuuden ylittää aikaisemmat rajoituksenne ja ottaa oikeutetun paikkanne Edenin puutarhassa joka on jo nyt alkamassa ilmentyä jälleen Maan päällä. Pysykää lujina ja vahvoina näissä visioissa ja pitäkää kurssi, vahvistaen usein sen mitä haluatte henkilökohtaisessa elämässänne. Ilmaiskaa päivittäin että haluatte muuttaa kaiken mitä tarvitsee muuttaa itsessänne saadaksenne itsenne paremmin linjaan Korkeamman Itsenne kanssa, ja Universumi vastaa kaikella mitä tarvitsette että saatte sen ilmennettyä. Ennen kaikkea, Rakastakaa ja kunnioittakaa itseänne ja varatkaa usein aikaa antaaksenne itsellenne pieniä palkkioita hyvin tehdystä työstä. Nämä pienet teot tuovat teille lisää samaa Maailmaanne ja on aika että nautitte työnne hedelmistä. Muistakaa että ilo ei ole jotain joka tapahtuu teille, vaan jotain jonka te luotte. Teillä, yksin teillä, on se voima ja valinta. OLKAA ILOSSA.

Ensi viikkoon...

MINÄ OLEN Hilarion

(C)2010 Marlene Swetlishoff

Annetaan lupa jakaa tätä viestiä jos viesti postitetaan kokonaisuudessaan eikä mitään muuteta millään tavalla ja Scriben krediitti, copyright ja verkko-osoite liitetään mukaan.

http://www.therainbowscribe.com

Kiitos että liititte mukaan ylläolevan verkko-osoitteen postittaessanne tätä viestiä. 

< PrevNext >