HomeViestejäMarlene SwetlishoffMestari Hilarion 10.10.2010

Mestari Hilarion 10.10.2010

Mestari Hilarion 10.-17.10.2010

http://www.therainbowscribe.com/hilarionsweeklymessage.htm

Rakkaat Valotyöläiset

Olette nyt vastaanottamassa voimakkaita energioita jotka jatkavat muutosten luomista fyysisissä, mentaalisissa ja emotionaalisissa kehoissanne. Kaikki tukokset ja esteet jotka ovat estäneet teitä siirtymästä eteenpäin ovat nyt haihtumassa ja huomaatte että suurempi helppouden ja hyvänolon tunne on nyt täyttämässä teitä. Kaikki se mikä on aiemmin estänyt teitä vapauttamasta sitä mikä ei enää palvele teitä on poistumassa. Tietäkää että teillä on lukemattomia auttajia Korkeammilta tasoilta työskentelemässä kanssanne luomaan suurempaa yhteyttä Korkeampaan Itseenne. Olkaa avoin ja tarkkaileva tulevina päivinä ja olkaa valmiit katsomaan päivittäistä olemassaoloanne uudella ja erilaisella tavalla.

Kun mielenne avautuu uusille mahdollisuuksille ja ylitätte rajoja jotka ovat kahlinneet vanhoihin näkökulmiin, tulette kokemaan suuremman vapauden tunteen ja uudelleenkytkennän omaan itsemääräämisoikeuteenne ja voimaanne ja tämä laajentaa ajatteluanne uusille teille ja uusiin ratkaisuihin jotka eivät ole olleet näkyvillä teille aikaisemmin. Kun suurempi Valo sykkii aaltoina Planeetallenne, se avaa Korkeampia chakrojanne suurempaan tietoisuuteen ja havaintokykyyn mitä olette koskaan aikaisemmin kokeneet. Tämä voi aluksi olla hämmentävää ja huomaatte että on vaikea selittää toisille mitä näette ja havaitsette. Tämä kokemus tapahtuu henkilökohtaisella tasolla mieluummin kuin toisille jaettavana, sillä nyt on laajempien kykyjenne avautumisen aika. Se ei tapahdu yhtäkkiä, vaan se on asteittainen prosessi ja auttaa että olette tietoinen prosessista niin että voitte saada täyden hyödyn kun yliaistilliset kykynne aletaan huomata päivittäisessä kanssakäymisessä lähellänne olevienkanssa.

Jotkut teistä kokevat suuremman kykyjenne avautumisen, mukaanlukien kyvyn kanavoida Korkeampia ulottuvuuksia. Asettakaa aina aikomus että vain hyvin korkein totuus ja 100 prosenttia Valoa saa tulla läpi ja että vain se mikä on Korkeinta Kristusvärähtelyä saa tulla läpi. Varmistakaa että olette puhdistaneet omat vähemmän kuin Valon energianne tekemällä puhdistusharjoituksen kuten Kokonaisenergiapuhdistuksen jonka Kirjuri on postittanut sivulleen (http://www.therainbowscribe.com/totalenergyclearing.htm) ennenkuin yritätte kanavoida Valo-olentoa ohenevan verhon toiselta puolelta. On tärkeää lähestyä kanavointitapahtumaa niin puhtalla asenteella kuin siinä tilanteessa on mahdollista. Että voi vetää puoleensa korkeamman tason Olentoa täytyy tehdä päivittäisharjoituksia niin, että värähtelytasonne toimii Korkeammissa piireissä. Useimmat teistä tekevätkin jo näin joten tämän ei pitäisi olla iso ongelma. On tärkeää varata tälle harjoitukselle aikaa joka päivä ja harjoitella huolellisesti. Alatte myös vastaanottaa vaikutelmia ja ajatuksia toisilta ympäriltänne joten huomatkaa että tämä kyky on avautumassa ja pitäkää itsenne tasapainossa niin että ette reagoi näihin ajatuksiin henkilökohtaisesti vaan vain seuraatte niitä.

Kuten voitte huomata, olette nyt tulossa aikaan jolloin kykynne ja lahjanne puhkeavat kukkaan ja alatte korjata satoa siemenistä joita olette kylväneet jo niin kovin kauan aikaa. Nyt on sadonkorjuun aika, Rakkaat, joten pysykää helpoimmalla polulla kaiken aikaa ja pitäkää kiinni Korkeimmista Visioistanne. Älkää luovuttako viime hetkillä ennen tämän kallisarvoisen ajan esiintuloa, ja viettäkää niin paljon aikaa yksin kuin voitte näinä muuttuvina aikoina. Valonne on laajenemassa ja vaikutuspiirinne on kasvamassa yhä suuremmaksi. Olkaa hellä itsellenne ja hymyilkää toisille, sillä hymy voi sulattaa vahvimmankin suojan mitä on tehty ihmissydänten ympärille ympärillänne, ja hakekaa paljon asioita joille nauraa ja joita juhlia joka päivä. Vaalikaa yhä voimistuvaa kiitollisuuden asennettanne, sillä se on lyhin tie Yhteen Lähteeseen. Tehkää sanasta 'kiitos' pysyvä osa ajatusprosessinne syvimpiin syövereihin ja valmistautukaa ihmeiden ilmestymiseen tulevina päivinä.

Ensi viikkoon...

MINÄ OLEN Hilarion

(C)2010 Marlene Swetlishoff

Annetaan lupa jakaa tätä viestiä jos viesti postitetaan kokonaisuudessaan eikä mitään muuteta millään tavalla ja Scriben krediitti, copyright ja verkko-osoite liitetään mukaan.

http://www.therainbowscribe.com

Kiitos että liititte mukaan ylläolevan verkko-osoitteen postittaessanne tätä viestiä. 

< PrevNext >