HomeViestejäMarlene SwetlishoffMestari Hilarion 26.9.2010

Mestari Hilarion 26.9.2010

Mestari Hilarion 26.9. - 2.10.2010

http://www.therainbowscribe.com/hilarionsweeklymessage.htm

Rakkaat,

Maailmanne pyörii kiihtyvämpää vauhtia ja monin tavoin useimmilla teistä ei ole "aikaa" tehdä kaikkea mitä aiotte tehdä joka päivä. Pyydämme että olette kärsivällisiä itsellenne ja yritätte rentoutua, kun kaikki mitä aiotte ei tapahdukaan niin nopeasti kuin haluatte, sillä teistä kaikista tuntuu että aika kulkee nopeammin mutta te seisotte paikallanne. Havaintokyvyssänne on tapahtumassa suuri muutos ja tämän huomaatte selvemmin kun tämä vuosi jatkuu. Sen sijaan että hermoilisitte kuinka saavuttaisitte maalinne, rentoutukaa ja menkää olemassa olevan virran mukana ja pysykää kytkeytyneenä Olemuksenne sisäisen ytimen kanssa, koska tällä tavalla kaikki muutokset joita ympärillänne tapahtuu eivät vaikuta tasapainoonne niin paljon.

Elämän Pyörä jatkaa vääjäämätöntä matkaansa halki Maailmankaikkeuden ja teillä on etuoikeus olla siitä osa - ainoa mitä tarvitaan on että pysytte tietoisina oikeudestanne tehdä valintoja jotka antavat teille mahdollisuuden olla korkein mahdollisuutenne ilmentyneenä. Tietäkää että läsnäolollanne ja sinnikkyydellänne olla Valoa jota todella olette, myötävaikutatte Kaiken korkeimpaan parhaaseen. Kaikki on hyvin ja niinkuin pitääkin. Olette uuden sarastavan Maailman loistavia Valoja ja toivo, ja yhdessä me kaikki luomme tämän ihmeellisen tapahtuman jokaisessa Nyt hetkessä. Keskittämällä tietoisuutenne nykyhetkeen niin usein kuin voitte, harjoitatte itsenne ja Elämän Mestaruutta ja lopputulos tulee olemaan suureksi hyödyksi teille ja kaikille ympärillänne.

Muistutamme teitä antamaan kehoillenne korkeimman värähtelytason ravintoa, kuten tuoreita hedelmiä ja vihanneksia ja juomaan runsaasti vettä joka päivä. Kuunnelkaa mitä kehonne kertoo haluavansa, vaikka se ei joskus tunnu oikealta halulta tietoisuudellenne. Voitte olla varmoja siitä että peruskehonne tietää mitä se tarvitsee toimiakseen täydellisesti ja pysyäkseen erinomaisessa terveydentilassa näinä voimallisina aikoina. Jos tunnette suuria lämpöaaltoja kehossanne, se tarkoittaa että muodonmuutos on tapahtumassa kehonne jokaisessa atomissa ja solussa, kaikilla tasoilla, tämä on Ylösnousemuksen ja puhdistuksen prosessi valmistamaan ottamaan vastaan Kosmisten Aaltojen korkeampia värähtelyjä jotka nyt ovat saapumassa. Varatkaa aikaa olla Luonnossa niin paljon kuin teille on mahdollista, sillä tämä auttaa puhdistamaan auraanne ja energiakenttäänne ja saa ne toimimaan korkeimmalla mahdollisella tasolla, ja kytkeytykää ja maadottukaa aina Äiti Maan kristalliytimeen, erityisesti jos huomaatte toimivanne liikaa mentaalikehossanne, liian paljon ajatuksia kulkevan mielessänne.

Tarve olla joka päivä jonkun aikaa hiljaisuudessa menemällä sisäänne on melkein vaatimus näinä muuttuvina aikoina ja auttaa teitä suunnattomasti tasapainon säilyttämisessä. Muistakaa että useimmat teistä ottavat vastaan lähellänne olevien energioita ja ajatuskuvioita, ja että teidän täytyy olla tietoisia tästä niin että päivittäinen Polkunne jonka olette valinneet on sulokkaampi ja helpompi kulkea. Menemällä sisään heti aamulla ensi töiksenne ja selvittämällä oman energiakenttänne huomaatte ulos Maailmaan mennessänne että tunteet ja ajatukset jotka tulevat tietoisuuteenne, jotka eivät resonoi korkeiden aikomustenne kanssa EIVÄT luultavasti ole omia ajatuksianne ja tunteitanne. Pyytäkää meitä joka aamu auttamaan aurakenttänne puhdistamisessa kaikista ajatuksista, tunteista ja energioista 24/7 jotka eivät ole ojennuksessa korkeimman ja suurimman parhaanne kanssa ja luottakaa että saatte tätä apua.

Teiltä jokaiselta vaaditaan nyt paljon mielenkuria kun te kaikki tulette enemmän omaan henkilökohtaiseen voimaanne, sillä kun näin tapahtuu, teistä tulee tietoisia kanssaluojia sille mitä Maan tasolla ilmenee, ja mitä enemmän keskitytte luomaan rauhan, Rakkauden, harmonian ja ilon Maailmaa, sitä enemmän tämä alkaa ilmentyä päivittäisessä olemassaolossa. Luottakaa että voimakas aikomuksenne luoda Kultainen Aika tälle kauniille, kehittyvälle Planeetalle on toteutumassa. Seuratkaa sisäistä ohjaustanne ja uskaltakaa olla mahtavia ja majesteetillisia Olentoja joita olette aina kuvitelleet voivanne olla ... toisin sanoen, UNELMOIKAA SUURIA!

Ensi viikkoon...

MINÄ OLEN Hilarion

(C)2010 Marlene Swetlishoff

Annetaan lupa jakaa tätä viestiä jos viesti postitetaan kokonaisuudessaan eikä mitään muuteta millään tavalla ja Scriben krediitti, copyright ja verkko-osoite liitetään mukaan.

http://www.therainbowscribe.com

Kiitos että liititte mukaan ylläolevan verkko-osoitteen postittaessanne tätä viestiä. 

< PrevNext >