HomeViestejäKate Spreckley10.3.2022 - Lepojakso

10.3.2022 - Lepojakso

LEPOJAKSO

Kirjoittanut Kate Spreckley (spirit-pathways.com)
10.3.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Henkiset opetukset kautta aikain ovat ehdottaneet hyväksymään lepojaksot, jolloin käännymme sisäänpäin henkistä, tunnepuolen ja fyysistä palautumista varten. Tällä hetkellä energioissa on hyvin kelluva ja vetinen tuntu, mikä yllyttää meitä sallimaan lepo- ja pohdiskelujakson, jolloin voimme olla yhteydessä sieluumme, päästä sisäiseen maailmaamme ja antaa tilaa itsellemme parantua ja integroitua. Tässä tilassa meitä kannustetaan tuntemaan, aistimaan ja vaistoamaan tietämme eteenpäin, samalla harmonisoiden suuntamme sielumme kutsun mukaisesti.

Arvioi tällä lepojaksolla aikomuksiasi ja sitoumuksiasi. Ole kärsivällinen, ja pysy avoimena ja vastaanottavaisena intuitiollesi. Kuuntele syvästi sielusi pyhää viisautta ja salli sen hienovaraisen tietämisen ja opastuksen paljastaa ne tavat, joilla sinun tarvitsee muotoilla elämääsi uudelleen. Muista, että tämä on vasta alkuvaihe uusien perustojesi rakentamisessa ja aikaa, jolloin voit saada selkeyttä ja uusia oivalluksia.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >