HomeViestejäKate Spreckley9.3.2022 - Sisäisen jakautumisen parantaminen

9.3.2022 - Sisäisen jakautumisen parantaminen

SISÄISEN JAKAUTUMISEN PARANTAMINEN

Kirjoittanut Kate Spreckley (spirit-pathways.com)
9.3.202
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Meidän täytyy muistaa, että kaaos edeltää aina jokaista merkittävää muutosta, ja se mitä maailmassamme tapahtuu tänä päivänä, on merkki, että merkittävä muutos on käynnissä. Tämän ajan intensiivisyys yllyttää meitä näkemään, että se mitä tapahtuu nyt, on menneisyyden yhden energiakerroksen purkamista. Kun tämä kerros häviää, meidät pakotetaan heräämään omasta sisäisestä pimeydestämme ja siitä karmakiertoketjusta, joka on pitänyt meidät jakautuneena ja sidottuna vanhentuneisiin kaavoihin ja uskomuksiin.

Koostumme kaikki valon ja pimeyden aspekteista, ja tämä aikana on oleellista tänä, että havaintosi varjoista muuttuu ja transformoituu. On tärkeää tunnistaa, etteivät varjoaspektisi ole pysyviä eivätkä äärettömiä – ne ovat vain illuusiota, jotka sinun täytyy transformoida itsessäsi, jotta voit parantaa oman sisäisen jakautumisesi. Perimmiltään sinua kutsutaan murtautumaan pois vanhasta ehdollistumisesta, päästämään irti siitä, mikä on oikein ja väärin, ja antautumaan sille, mitä on.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >