HomeViestejäKate Spreckley11.3.2022 - Hyväksy parantuminen jota tarjotaan

11.3.2022 - Hyväksy parantuminen jota tarjotaan

HYVÄKSY PARANTUMINEN JOTA TARJOTAAN

Kirjoittanut Kate Spreckley (spirit-pathways.com)
11.3.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Aioneita kaksinaisuusajattelu on hallinnut maailmaamme ja kietonut meidät malli- ja rakenneverkostoon, mikä loi vääristymän ihmistietoisuuteemme. Tämä vääristymä on jättänyt meidät erillisyys-, jakautumis- ja eristäytymistunteiden vangiksi. Sen tuloksena elämämme on ollut jakautunut vastakohtiin, ja meidät on ehdollistettu "valitsemaan puoli". Kuitenkin näinä uskomattomina transformaatioaikoina nämä rakenteet ja kaavat häviävät, ja tasapainottomuuden taustasyy korjataan. Tämä saa meidät muistamaan globaalin solidaarisuuden, ja ykseystietoisuutta tarvitaan nyt, jos tarkoituksemme on muuttaa tätä maailmaa.

Tämä on aikaa, jolloin sinua kannustetaan tekemään uusia päätöksiä, valitsemaan uusia suuntia ja sallimaan sielusi opastaa sinua transformoituun visioon tulevaisuudesta. Hyväksymällä parantumisen jota tarjotaan sinulle nyt, todellisuushavaintosi laajenee, antaen sinulle näkemystä ja ymmärrystä omista ajatuksistasi ja uskomuksistasi erillisyyteen ja kaksinaisuuteen liittyen. Tämän ymmärryksen myötä voit vapautua rajoittavista ajatuksista, vanhoista malleista ja rakenteista, jotka ovat estäneet sinua ilmaisemasta sieluasi maailmassa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >