HomeViestejäKate Spreckley8.3.2022 - Luodaan tilaa muutokselle

8.3.2022 - Luodaan tilaa muutokselle

LUODAAN TILAA MUUTOKSELLE

Kirjoittanut Kate Spreckley (spirit-pathways.com)
8.3.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Sielumme ei voi enää olla piilossa eikä sitä voi kieltää, mikä kiihdyttää ja voimistaa muutoksia, joita tarvitaan elämässämme ja maailmassa. Tänä aikana raivaamme, puhdistamme ja uudistamme itseämme ja näin maailmaamme, jotta voimme olla täysin harmoniassa universumien hallitsevien periaatteiden ja niiden laajentuneiden tietoisuustasojen kanssa, jotka ovat nyt ulottuvillamme. Meidän täytyy muistaa, että siirrymme sieluilmaisumuotoon, ja sen tuloksena menneisyyden vanhat energiat, kaavat ja uskomukset täytyy poistaa ja tuhota, jotta voidaan luoda tilaa tarvittaville muutoksille.

Niin haastava ja häiritsevä kuin tämä jakso saattaakin olla, kun vanhaa putoaa pois, uutta ja hedelmällistä energiaa tulee esiin. Vaikka maailma voi näyttää sotkuiselta ja hämmentävältä, sinua kannustetaan irrottautumaan energiavyyhdeistä, jotka pitävät sinut sidottuna sellaiseen, mikä on vanhaa eikä enää relevanttia. Muista, että jokaisen sinussa tapahtuvan energiamuutoksen myötä, maailmassa tapahtuu jotain, mikä auttaa tuomaan muutosta. Ole tietoinen, mitä se mitä tulee pintaan sisälläsi nyt, on osa sitä, mitä tarvitaan tuomaan parannusta maailmaan.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >