HomeViestejäKate Spreckley7.3.2022 - Vaali myötätuntoa

7.3.2022 - Vaali myötätuntoa

VAALI MYÖTÄTUNTOA

Kirjoittanut Kate Spreckley (spirit-pathways.com)
7.3.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kun menemme maaliskuun toiseen viikkoon, pelkoa ja epävarmuutta lisäävät nämä epävakaat ajat, joita elämme. Tapahtumat ulkoisessa maailmassa kiihtyvät, heijastaen vanhojen rakenteiden tuhoutumista ja romahtamista sekä ihmiskunnan tietoisuusmuutosta. Meitä kaikkia painostetaan siirtymään sen yli, minkä olemme aiemmin tienneet ja hyväksyneet, ja tämän tuloksena tapahtuu syvimpien haavojemme puhdistumista ja vanhojen todellisuuksiemme hajoamista. Meidän täytyy muistaa, että muutos on vääjäämätöntä nyt, ja näin ollen kaikki mitä olemme aiemmin kokeneet ja tienneet, muuttuu ja transformoituu radikaalisti.

Ota huomioon, että käyt läpi synnytysprosessia ja että siitä huolimatta, mitä maailmassa tapahtuu tänä päivänä, uusi tiedostamissykli tulee esiin. Käytä tätä tietoisuutta ja fokusoidu itsesi irrottamiseen vanhoista rakenteista. Päästä irti siitä, mitä luulet tietäväsi nyt, ja tunnista, että jotain uutta hautuu sen yläpuolella, minkä voit nähdä. Vaali myötätuntoa ja luota prosessiin.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >