HomeViestejäKate Spreckley28.1.2022 - Painostusta luottaa intuitioon

28.1.2022 - Painostusta luottaa intuitioon

PAINOSTUSTA LUOTTAA INTUITIOON

Kirjoittanut Kate Spreckley (spirit-pathways.com)
28.1.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kollektiivisesti menemme kaoottiselta ja myrskyisältä näyttävän evoluutioprosessin läpi, joka synnyttää uutta ajattelumallia maailmaamme. Tämä uusi ajattelumalli laukaisee niiden vanhojen rakenteiden hajoamisen ja häviämisen, jotka ovat hillinneet ihmistietoisuuttamme tuhansia vuosia. Sen tuloksena kaikki muuttuu, ja meitä innostetaan luomaan elämämme uudelleen, tarkoituksellisella ja merkityksellisellä tavalla.

Tämän viikonlopun aikana energioiden lisääntyminen ja voimistuminen jatkuu, mikä valmistelee meitä ensi viikon uuteen kuuhun. Saatat huomata, että vanhoja ja pysähtyneitä tunteita tulee pintaan irtipäästettäväksi ja uusia oivalluksia ilmestyy paljastamaan, mikä ei ole enää hyödyllistä ja tarpeellista sinulle, kun mennään eteenpäin. Tiedä, että kaikki on hyvin ja kaikella epävarmuudella ja kyvyttömyydellä nähdä edessä oleva polku, sinua painostetaan luottamaan intuitioosi ja seuraamaan sen opastusta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >