HomeViestejäKate Spreckley27.1.2022 - Menneisyyden purkaminen

27.1.2022 - Menneisyyden purkaminen

MENNEISYYDEN PURKAMINEN

Kirjoittanut Kate Spreckley (spirit-pathways.com)
27.1.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Uusi energiarakenne on muotoutumassa meille kaikille sekä sisäisesti että ulkoisesti. Tämä rakenne muuttaa merkittävästi maailmaamme ja edistää evoluutiokasvuamme ja kehittymistämme yksilöinä ja kollektiivisesti. Parhaillaan kehittyy energioita, jotka saavat aikaan sen lopullisen sysäyksen, jota tarvitaan irrottautuaksemme täysin aiemmin vakiintuneista kaavoista, rakenteista ja uskomuksista. Tämän tuloksena monia työnnetään yhteyteen sen kanssa, mitä on pinnan alla, ja niihin monimutkaisiin tunteisiin jotka pitävät meidät jumissa ja/tai kiinni menneisyydessä.

Nyt saattaa herätä isoja kysymyksiä, joihin ei ole vielä vastausta. Luovia ratkaisuja kuitenkin ilmestyy, kun hiljennät mielesi ja sallit intuitiivisten vastausten tulla esiin mielikuvituksessasi. Nämä vastaukset mahdollistavat menneisyytesi perinnön purkamisen ja tuovat uusia oivalluksia ja selkeyttä, jota tarvitset siirtyäksesi eteenpäin. Fokusoidu nyt itsesi vapauttamiseen kaikista rajoittavista ajatuksista ja itse-epäilystä. Ole avoin sielusi viisaudelle, koska tämä tietoisuus antaa sinulle näkymän maailmasta, jota et ehkä ole uskonut mahdolliseksi itsellesi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >