HomeViestejäKate Spreckley31.1.2022 - Transmutaatio

31.1.2022 - Transmutaatio

TRANSMUTAATIO

Kirjoittanut Kate Spreckley (spirit-pathways.com)
31.1.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Auringon aktiivisuus lisääntyi dramaattisesti viikonlopun aikana, ja se toi voimakkaan muodonmuutosaallon, joka tulvii planeetan yli. Tämä energia valmistelee meitä huomisen uuteen kuuhun ja aktivoi 2222-portaalin, joka avautuu tiistaina (keskiviikkona?).

Tällä hetkellä tulevat energiat polttavat vanhoja energiakerroksia ja tuovat voimakasta laajentumista tietoisuuteesi. Tämä laajentuminen vahvistaa sellaista, mikä on poissa tasapainosta, sisäisesti ja ulkoisesti, ja antaa näin tilaisuuden tunnistaa hyvin selvästi, mitä muutosta tarvitaan. Nämä energiat voivat tuntua häiritseviltä, räjähtäviltä ja pakahduttavilta, kun sisäisesti muodostuu paineentunnetta. Työskentele tämän energian kanssa ja luota siihen, mitä tänä aikana paljastuu. Hyväksy pelkosi, epäilyksesi ja integroimattomat aspektisi. Anna valon säteillä sisäisen itsesi pimeimmille alueille ja tunnusta näkymättömät ajatuksesi ja tunteesi. Kutsu esiin vihasi, turhautumisesi, vihamielisyytesi ja tuomitsemisesi ja salli transmutaation/muodonmuutoksen tapahtua noissa emootioissa ja tuntemuksissa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >