HomeViestejäKate Spreckley6.1.2022 - Valmistaudu ja järjestä uudelleen

6.1.2022 - Valmistaudu ja järjestä uudelleen

VALMISTAUDU JA JÄRJESTÄ UUDELLEEN

Kirjoittanut Kate Spreckley (spirit-pathways.com)
6.1.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Niin paljon kuin haluaisimmekin hypätä eteenpäin ja uuteen, olemme edelleen ajassa, jolloin tapahtuu syviä sisäisiä muutoksia, jotka vapauttavat olemuksemme syvyyksistä vanhaa energiaa, ja tapoja ja uskomuksia jotka pitävät meidät jumissa. Kun jatkamme niiden itsemme ja elämämme aspektien karistamista ja parantamista, joista olemme kasvaneet yli, tehdään tilaa jonkin uuden ilmestymiselle. Tämä prosessi vie meidät pois mukavuusalueiltamme ja kannustaa meitä tarkastelemaan ja pohtimaan, mikä on muovannut elämäämme ja mikä ei ole enää tarpeellista.

Kunnioita tätä aikaa tarkkailemalla tuomitsematta, mitä tulee pintaan. Tunnista, että ne oivallukset joita saat nyt, saattavat haastaa ajattelutapasi, mutta tekevät perimmiltään sinulle mahdolliseksi luoda ja ilmentää tarpeellisen muutoksen ja sen uuden alun, joka odottaa sinua. Saatat epäillä ja kyseenalaistaa sen, mitä teet, mihin menet ja mitä aiot tehdä. Ole kärsivällinen ja käytä tämä aika valmistautumiseen ja elämäsi uudelleenjärjestämiseen. Muistuta itsellesi, että voit edetä hitaasti ja kaikki asiat tapahtuvat jumalaisen oikeassa järjestyksessä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >