HomeViestejäKate Spreckley7.1.2022 - Ratkaisu ja päätös

7.1.2022 - Ratkaisu ja päätös

RATKAISU JA PÄÄTÖS

Kirjoittanut Kate Spreckley (spirit-pathways.com)
7.1.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tämä on siirtymäaikaa, jossa menemme tutusta pidemmälle tuntemattomaan. Tulevat energiat tuovat syviä ja syvällisiä sisäisiä muutoksia, jotka kehottavat meitä uudistamaan elämämme niin, että se on enemmän harmoniassa sielumme kanssa. Sen tuloksena meitä kehotetaan ratkaisemaan ja saattamaan päätöksen asiat, jotka pitävät meidät sidottuna siihen, mitä on ollut.

Tässä kuussa sinun on tärkeää valmistautua uuteen elämään, joka on edessä, ja vapautua kaikista jäljellä olevista siteistä menneisyyteen. Mitä tahansa kannatkin edelleen, siitä täytyy nyt päästää irti kerta kaikkiaan. Vaikka uusi ei ole vielä paikoillaan, katso, mikä tarvitsee ratkaisua ja päätöstä, mistä täytyy vielä päästää irti ja mitä olemuksesi ei-haluttuja tai ei-hyväksyttyä aspekteja täytyy vielä parantaa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >